43 красиви начина да разтърсите плитка с пеперуди

31. Лесна за носене прическа на плитка

Може би всички смели прически не са за вас? Ако е така, можете да изберете по -проста плитка с пеперуди като тази. Тук имаме класическия вид на две плитки, където се срещат, за да създадат ниска опашка. Тази версия на updo е толкова лесна за носене, ще подхожда на всеки и може да се носи за всеки повод.

Лесна за носене плетена прическа

Източник: @hairbytoriann

32. Изявление Оформяне на плитки с пеперуди

Следващата прическа е блясък и изявление. Тук имаме плитки с пеперуди, които се срещат, за да създадат дълга опашка. Краят на сплетената опашка е къдрава, има зигзагообразна част и косата е ярко руса. Всичко в тази коса е смело. Това е чудесно за случаите, когато искате да се удивите. Пресъздайте това или опитайте различна руса сянка.

Изявление за създаване на плитки с пеперуди

Източник: @yb__creations

33. Дълга плитка със златни маншети

След това имаме друг лесен за носене стил. За този вид косата е оформена в дълга плитка с пеперуди. Тази коса също е завършена със златни маншети. Тази версия на плитката пеперуда е елегантна, стилна и проста. Можете да пресъздадете този стил или да опитате сребърни аксесоари. Сребърните маншети също биха изглеждали невероятно.

Дълга плитка със златни маншети

Източник: @spstyled

34. Плитки от медни пеперуди

Следващата идея за коса е друг многоцветен външен вид. Така че, косата е оформена в класическата плитка с пеперуди, но плитките са смесица от цветове, включително медно оранжево, кафяво и черно. Обичаме цветовата комбинация, защото е уникална и смела. Пресъздайте този външен вид или опитайте различен нюанс на червено. Бордо ще изглежда зашеметяващо с тази прическа.

Плитки от медни пеперуди

Източник: @kween.braider_

35. Красиви плитки със златни пеперуди

Това е още една от любимите ни идеи за коса! Тук имаме красиви плитки с пеперуди с хлабави къдрици. Косата също е украсена със зашеметяващи златни пеперуди. Тези пеперуди отговарят идеално на стила и придават на косата уникален и магически вид. Косата като тази е чудесна за специални поводи и ще можете да си купите златни пеперуди онлайн.

Красиви плитки със златни пеперуди

Източник: @hairbykimani

36. Модерна и доста прическа с прическа

Търсите красива и модерна коса, която да се носи лесно? Ако е така, погледнете това. Тук имаме дълга пеперудна плитка с къдрици в края. Косата също е украсена с чар. Това е красива прическа, която ще подхожда на всички и може да се носи за всеки повод. Можете да пресъздадете този стил със или без прелестите.

Модна и красива прическа на плитка

Източник: @slaystation_

37. Идея за черно и русо плитка

По -рано в публикацията споделихме идея за руса плитка. Ако харесвате русата коса, разгледайте и този стил. Тук имаме красива руса и черна плитка с пеперуда. И така, косата на главата е черна, а истинската плитка е руса. Цветовете са толкова впечатляващи и изящни. Той показва друг великолепен начин да носите блондинка.

Идея за черно и русо плитка

Източник: @jaylaboostyles

38. Две плитки с пеперуди

Когато оформяте плитки с пеперуди, те не трябва да се свързват заедно. Можете да ги отделите така. Тук имаме две дълги плитки с пеперуди. Както можете да видите, въпреки че не се смесват, изглеждат зашеметяващо. Това е красив и сладък начин да носите стила на плитка.

Две плитки с пеперуди

Източник: @thee_sandramarie

39. Елегантна прическа с плитка от пеперуда

След това имаме елегантна версия на стила. Така че, за това, косата е оформена в набраздена плитка пеперуда с дълга странична опашка. Косата също е украсена със златни маншети. Това е красив и лесен за носене стил, който ще озарява вашия външен вид за всеки повод. Пресъздайте това или добавете още маншети.

Елегантна прическа на плитка с пеперуда

Източник: @braidedbyterrilashae

40. Плитки с пеперуди със скъпоценни камъни

Следващата версия на плитката с пеперуди е блестяща и бляскава. За този вид косата е оформена в две плитки, които са вързани заедно. Прическата е завършена с шнурове и пенливи скъпоценни камъни. Както можете да видите, кристалите изглеждат невероятно и наистина дразнят косата. Косата като тази е идеална за специален повод и можете да си купите скъпоценни камъни за косата си онлайн.

Плитки с пеперуди със скъпоценни камъни

Източник: @rebelrevivalhairco

41. Стилни и гламурно сиви плитки с пеперуди

Ако обичате да носите по -уникални цветове за коса, тогава тази идея може да е за вас. Тук имаме плитки с пеперуди, които са смесица от черен и сив цвят. Както можете да видите, сивото изглежда толкова поразително на фона на тъмно черния цвят. Косата е завършена с пръстени и прелести. Това е модерна идея за коса, която ще бъде идеална за летния сезон.

Стилни и гламурно сиви плитки с пеперуди

Източник: @chantelle_lehone

42. Аксесоариран Плетен стил

След това имаме още една готина идея за коса с аксесоари. Косата е оформена в набраздена плитка пеперуда. Всички плетени секции са украсени с пръстени, маншети и висящи талисмани. Разнообразие от аксесоари наистина правят косата уникална. Пресъздайте нещо подобно или изберете свои собствени аксесоари, за да покажете личния си стил.

Допълнителен плетен стил

Източник: @taylordddd._

43. Зашеметяваща плитка с пеперуди за специален повод

Нуждаете се от прическа за специален повод? Ако е така, погледнете това. Тук имаме зашеметяваща идея за плитка с пеперуди. Така че, косата се отличава с класическия стил на две плитки. Плитките също са украсени със зашеметяващи бели и флорални аксесоари. Това е великолепна идея за коса, която би била идеална за абитуриентските балове, сватбите и др.

тунинг плитка за специален повод

Източник: @geminitwinshauwny

Надяваме се, че сте намерили красива прическа на плитка с пеперуда, която да опитате!