25 най -добри официални прически за копиране през 2018 г.

11. Updo с разхлабени къдрици

След това имаме прическа, която изглежда подходяща за принцеса. Косата има странична плитка с рибен опашка, която завършва на накъдрен кок. Има и свободни къдрици отпред и отзад. Това наистина е зашеметяваща прическа, би била красив избор за булка. Можете дори да направите аксесоар за това подобрение и да добавите няколко перли.

Плетено Updo с разхлабени къдрици

Източник: @simplymindyk

12. Вълнообразна опашка с обем

Ако опашката ви е харесала от по -рано в публикацията, тази идея може да ви хареса. Тук имаме висока опашка с обемни вълни. Обичаме как тази прическа изглежда спокойна, но ще подхожда на официален повод. Можете да носите такава прическа на сватба, парти, абитуриентски бал или на специална дата.

Вълнообразна опашка с обем

Източник: @vdhair

13. Плитка с рибена опашка Updo

Извивките и плитките изглеждат красиви, когато се съберат заедно. Тази следваща прическа включва хлабави усуквания и малка плитка с рибена опашка. Плитката придава на косата нотка на стил и елегантност. Можете да пресъздадете тази идея с плитка с рибена опашка или да използвате класическата плитка с три стойки.

Плетено и усукано нагоре

Източник: @svglamour

14. Chic Low Bun

Ниските кифлички веднага ще ви придадат бляскав вид. Това нагоре предлага отпуснат нисък кок, хлабави къдрици отпред и фини усуквания. Прическа като тази би била красив избор за абитуриентския бал или за шаферките. Ще изглежда великолепно с рокля в пастелни цветове.

Chic Messy Low Bun

Източник: @elstilespb

15. Голяма рибешка опашка Updo

След това имаме модерна идея с плитка. Вместо плитка в долната част на косата, тя вместо това е оформена в горната част на косата. Долната част на косата е сложена в спокоен кок. Обичаме тази идея, тъй като това е доста уникален дизайн на плитка.

Голяма странична плитка с рибена опашка Updo

Източник: @mateus.veiga

16. Странична плитка Updo

Следващата ни официална идея за коса е чудесна за дамите с по -къса коса. Косата се оформя в странична плитка и след това в сладък дизайн с нисък кок. Има и искряща глава. Не се нуждаете от много коса, за да пресъздадете този външен вид и можете да изберете всеки прическа или дори да го изоставите.

Странична плитка в китка Updo

Източник: @citiesbesthairartists

17. Елегантни кок и разхлабени къдрици

Ако сложните прически не са за вас, можете да опитате по -опростен вид като този. Косата има усукан кок, обемни и хлабави къдрици. Обичаме тази фина прическа, защото е много елегантна и красива. Това нагоре е красив избор за абитуриентския бал.

Елегантни кок и разхлабени къдрици

Източник: @luizpaulolimaoficial

18. Доста плетено Updo

Имате перфектната рокля, зашеметяващ грим и сега имате нужда от бляскава прическа. Следващият ни избор може да бъде точно това, което търсите. Updo се отличава с кок, плитка и свободни къдрици. Тази прическа може да се носи за всеки официален повод, но е особено идеална за сватба. Всяка булка ще се чувства като принцеса в големия си ден с това подобрение.

Доста плетено Updo

Източник: @franaireshair

19. Ниска кок с обрати

Официалните прически не трябва да са прекалено спретнати и перфектни. Можете да отидете на бляскаво, но по -спокойно издигане като това. Косата има няколко усуквания от всяка страна на главата, които се тъкат в нисък кок. Извивките и кокът са хлабави, които поддържат косата елегантна, но лесна за носене.

Ниска кок с обрати

Източник: @hairbyjaxx

20. Updo с голяма плитка

След това имаме навито нагоре, което ще придаде на всеки официален вид блясък на бохо. Косата се отличава с голяма странична плитка, която се оформя в голям навит кок. За тази визия кокът има много хлабави къдрици и е доста отпуснат. Подобно подобрение е идеално за шаферките или за всеки, който присъства на абитуриентския бал.

Разхвърлян Updo с голяма плитка от рибена опашка

Източник: @christinagunnell

21. Multi Braid Updo

Когато избирате прическа на плитка, не е нужно да се придържате към един стил на плитка. Можете да изберете няколко различни плитки като в представената прическа. Косата има френска плитка от едната страна и рибешка опашка от другата. След това и двете плитки се превръщат в кок. Това е сладък и странен стил, който би подхождал на всеки.

Multi Braid Updo

Източник: @sabrinadijkman

22. Разхлабена плетена корона Updo

Следващата ни прическа изглежда супер стилна и царствена. Косата е оформена с разхлабена плетена корона и е усукана на нисък кок. Има и някои разхлабени къдрици, които придават на елегантността. Прическа като тази би била идеална за красива булка.

Разхлабена плетена корона Updo

Източник: @sarahtheblowoutbar

23. Стилен кок с плитка

Ако спретнатите, елегантни и сложни прически не са за вас, трябва да разгледате следващия ни избор. Косата има много хлабави усуквания, отпусната плитка и нисък кок. Можете да носите това на официално събитие, тъй като ще носите великолепен тоалет. Това е чудесно за всеки, който иска да изрази своя уникален стил.

Стилен разхвърлян кок с плитка

Източник: @svglamour

24. Multi Twist Updo

След това имаме супер сладка прическа. Косата е оформена с усуквания и косата постепенно преминава в кок, който изглежда на възел. Това е красиво подобрение, което ще подхожда на всеки повод от сватби до вечери за срещи. За абитуриентски бал или сватба можете да украсите косата с цветя или скъпоценни камъни.

Multi Twist Updo

Източник: @sarahtheblowoutbar

25. Извивки и плитки Updo

Последно в нашия списък е това красиво, плетено нагоре. Косата има много усуквания, припокриване и има сладка плитка. Обичаме тази прическа, защото прави баланс между официално и стилно. Това би било чудесен избор за партита и абитуриентски балове. Също така би било чудесна прическа за шаферките.

Извивки и плитки Updo

Източник: @sabrinadijkman

Надяваме се, че сте намерили перфектната прическа за предстоящия си официален повод.