51 Модни прически Боб, които да вдъхновят следващото ви подстригване

41. Blunt Lob +Blended Balayage с фини акценти

Instagram / hairbyayd

Източник: @hairbyayd

Обикновено бихте свързали външния вид на balayage с по -малка структура, отколкото бихте видели тук, но тази прическа просто ви показва колко много различни начини има да играете с него, особено когато нямате дължината, върху която да работите твоята страна.

Смесете цветовете, вместо да ги оставяте разпръснати и нефокусирани, и завършете външния вид с толкова тъп ръб, колкото смеете!

42. Сив разхвърлян ъглов Боб

Instagram / 1hairbygina

Източник: @1hairbygina

Ако имате по -голямо чело и се притеснявате за наистина къс стил, не се притеснявайте. Този великолепен сив дизайн ви показва как страничното движение на вашите бретончета (или изкуствени бретончета) може незабавно да обнови изображението, правейки го по-секси. Дръжте предната част сравнително гладка и лъскава, за да виси съблазнително над едното око и да стане толкова пъргаво, колкото ви харесва гърба и страните. Разрошете с пръсти или направете къдриците малко по -стегнати с маша. Вашите възможности са буквално неограничени.

43. Леко градуиран и многослоен разрез

Instagram / felipefhr

Източник: @felipefhr

Това е градуиран боб, въпреки че няма да го знаете веднага, за да го погледнете. Лекото градуиране помага да се запази този естествено изглеждащ боб модерен и свеж, а по-дългите дължини отпред отново спомагат за удължаване на лицето, ако се притеснявате, че късите кичури ще го направят по-широк.

44. Къса прическа с тъп Боб

Instagram / altinhairartist

Източник: @altinhairartist

Ако ще отидете на боб с една дължина, уверете се, че не го оставяте твърде структуриран или завършен, или може да се окажете със супер елегантна реконструкция на боба на Кристина Ричи, в която никой не беше толкова…

Когато имате отпуснат и безжизнен боб, добавете малко мус (и никога не подценявайте значението на сухия шампоан) и джазирайте нещата с пръсти, за да добавите малко „уф“. Ако имате малко повече време, извадете машата и завъртете косата на тези разхлабени вълни. Това ще помогне за обновяване на външния вид и дори няма да има значение, ако не сте имали време да го измиете този ден!

45. Текстуриран & Многослоен Боб

Instagram / butterflyloftsalon

Източник: @Butterflyloftsalon

Текстурите и слоевете вървят много добре заедно и това е много чист трик, ако имате много фина или тънка коса. Когато добавяте слоевете, има ново възприемане на дълбочината, а многоцветните слоеве също помагат за това. Когато добавите текстурата – вълните, които можете да видите тук, тънката коса вече не изглежда тънка. Изглежда жив и пълен с живот!

46. ​​Текстуриран лоб с ръчно рисувани акценти

Instagram / butterflyloftsalon

Източник: @Butterflyloftsalon

Малко по-свеж, за да разгледате мелировките, ръчно рисуваните акценти са нов начин да оживите косата си. Подстрижете и оформете косата и след това определете къде трябва да отидат акцентите, за да усъвършенствате външния вид и да го накарате да изглежда перфектно завършен. Много се работи, но когато се справите правилно, видът е на място. И ще ви хареса!

47. Текстуриран тъп Боб

Instagram / hairbykas

Източник: @hairbykas

Британската телевизионна водеща Каролайн Флек често се вижда да изглежда много подобна на тази и поради острият завършек, това означава, че имате възможност да играете и с остри цветове. Започвайки с този красив почти ягодов русов цвят, текстурираният, тъп боб може да бъде оживен с произволен брой полутрайни цветове или нюанси на косата, за да го оживи.

48. Текстуриран & A-Lined Lob Style

Instagram / iamtinamorelli

Източник: @beautybytinamorelli

Въпреки че искате текстура, не искате твърде много коса около лицето, особено ако имате лице във формата на сърце. Ако имате форма на лице, подобна на Кери Вашингтон, Ева Лонгория или Кристина Ричи, трябва да се стремите към по -елегантен вид, но с все още достатъчно отскачане, за да спрете да стане безжизнено. Тези разрошени вълни в леката рамка на A-линия работят чудесно, ако сте във формата на сърце с коса, която се разрязва през раменете. Тези дълги отпред също помагат да се балансират нещата добре.

49. Акценти на текстурираните лобове и балаяж

Instagram / jamiedanahairstylist

Източник: @jamiedanahairstylist

Ако имате дълга форма на лицето, този къс стил е подходящ за вас. Има много мръсотия около косата с тези текстурирани вълни, но видът все още е с една дължина, за да балансира парчетата, които не харесвате. Сара Джесика Паркър разтърси този поглед дълго време, както и Мила Йовович.

50. Наслоени Боб + Акценти за рамкиране на лице

Instagram / styledbykate_

Източник: @styledbykate_

Когато добавите контрастиращите цветове на вашите отблясъци около лицето си, но без да се концентрирате твърде много върху останалата част от косата си, извличате всички ползи, без да се притеснявате за болката, която може да причини. Трудната работа е по -лека от естествения цвят на косата и изсветляването може да бъде доста грубо. Като поддържате нещата прости и ограничавате цветовите смеси само до лицето си, ограничавате щетите, но все пак получавате желания вид.

51. Къдраво завършено Bob Cut +Акценти

Instagram / felipefhr

Източник: @felipefhr

Някога къдриците бяха лесни само за по -дълга коса, но както ви показват толкова много от тези по -къси стилове, няма правилно и грешно, когато става въпрос за къдрене. Този градуиран боб е много къс, но с правилната маша, тези къдрици се създават лесно. Просто се опитайте да не ги разбърквате с пръсти твърде много, в противен случай може да откриете, че започва да изглежда малко размито.

И така, ето ги – 51 от най -модерните къси боб коси изглежда напълно задължително следващия път, когато отидете в салона. Има толкова много начини да носите къса коса, с редица различни опции за оформяне и възможности за цвят. Коя от тях ще пробваш по -нататък?