23 различни начина за разклащане на тъмно кестенява коса с акценти

11. Кестен кафяв Акценти

Кестен кафяв е толкова стилен цвят. Както можете да видите на тази прическа, светлокафявото пасва красиво на тъмно кафяво. Ако искате много модерна прическа, подстрижете косата си на боб, тъй като това е задължителен външен вид за лятото. Подходящ е за дълга коса, ако късата коса не е за вас.

Омбре Акценти за тъмно кестенява коса

Източник: @saloncouture_ny

12. Идея за светло сребристо подчертаване

Търсите уникален цвят на косата, тогава следващата идея е за вас. Тази тъмна коса е подчертана със светло сребрист нюанс. Обичаме този смел цвят на косата, той е идеален за някой, който иска да направи изявление. Можете да пресъздадете този вид и на дълга коса.

Сребристо сиви акценти за тъмно кестенява коса

Източник: @melanniemillan

13. Златен крем за кафе

След това имаме идея за подчертаване, която използва нюанс, наречен златен крем за ириси. Обичаме този богат и топъл тон, това е красив начин да актуализирате външния си вид. Такъв цвят на косата ще подхожда на всички. Можете да оставите цвета да минава през по -голямата част от косата или просто да го оставите около върховете.

Златисто руса акценти за тъмно кестенява коса

Източник: @paintedhair

14. Summer Balayage

Придайте на косата си слънчев вид с руси отблясъци. Както можете да видите, светлата руса наистина повдига косата и я прави да изглежда готова за плаж. Можете да изберете подобен тон на този, който е представен, или да изберете по -светла руса. Акценти като тези ще подхождат на коса с всякаква дължина.

Light Balayage Акценти за тъмно кестенява коса

Източник: @_edwardsandco

15. Многотонови акценти

Не е нужно просто да избирате един цвят, когато решите да имате акценти. Може би опитайте многотонов вид като този. Косата започва тъмно кафяво, след това преминава в светлокафяво с червени и руси тонове. Този топъл и стилен външен вид е великолепен и ще изглежда невероятно за лятото и след това.

Многотонови акценти за подстригване на тъмно кафяво подстригване

Източник: @kellyglassbeauty

16. Идея за подчертаване на шоколад

Следващата ни идея включва много фини акценти. Косата е много тъмно кафява с шоколадови отблясъци. Въпреки че акцентите едва ли са налице, те все още повдигат и освежават косата. Можете да имате акценти като тези на всяка дължина на косата.

Шоколадови акценти за тъмно кестенява коса

Източник: @_edwardsandco

17. Светло русо Акценти

Ако обичате светли блондинки, тази следваща идея е за вас. Тук имаме красива брюнетка със светли и тъмно руси отблясъци. Смятаме, че тази лятна блондинка е прекрасна. Можете да пресъздадете подобен вид или да изберете по -светли руси тонове.

Карамелни и златисто руси акценти за тъмно кестенява коса

Източник: @aaashleee

18. Идея за красиви бадемови цветове

След това имаме идея за цвят, която включва бадемови отблясъци. Бадемовите акценти наистина повдигат кестенява коса и й правят комплимент. Обичаме тази комбинация от цветове. Можете да запазите косата светла като представена или да добавите в някои различни нюанси като червено до за многоцветен вид. Така или иначе ще имате зашеметяваща прическа.

Красиви акценти за дълга, тъмнокафява коса

Източник: @brunosodre

19. Карамелни акценти

Карамелът е друг цвят на косата, който работи прекрасно с кестенява коса. Топлият тон изсветлява косата, но контрастът не е толкова смел, колкото би бил с по -светлите блондинки. Такава коса ще изглежда невероятно за лятото. Подходящ е за всяка дължина на косата.

Карамелни акценти за тъмно кестенява коса

Източник: @mikaatbhc

20. Естествено изглеждащи тъмно кафяви акценти

Следващата ни идея за подчертаване ще работи с кафява и черна коса. Както можете да видите, косата е много тъмна в горната част и след това се слива в шоколадов нюанс. Ако искате по -смела смес, можете да добавите и по -светъл цвят. Обичаме тази прическа, защото изглежда естествена и стилна.

Кафяви, шоколадови акценти за тъмнокафява коса

Източник: @салон_58

21. Идея за подчертаване на медена блондинка

Медената блондинка е стилен избор на цвят за дамите, които искат нов облик за лятото. Медно -русата сянка не е толкова светла, колкото другите блондинки, като платината, така че изглежда по -естествено и потънало. Можете да имате цвета само в долната част на косата или да го прокарате докрай.

Скъпа блондинка Balayage Акценти

Източник: @corynneylon_hair

22. Златисто кафяво Акценти

След това имаме златисто кафяви отблясъци. Златистокафявото изглежда зашеметяващо с тъмнокафява коса. Такъв цвят работи най -добре на много тъмна коса, защото показва прекрасно контраста между цветовете. Цветът на косата като този също е лесен за поддържане, тъй като ще расте естествено.

Акценти в златисто кафяво

Източник: @paintedhair

23. Sunkissed Brown

Последна в списъка ни за избор е тази потънала кафява идея. Косата изглежда хлътнала, защото акцентите са по -ярки от цвета на корена. Такава коса е чудесна за лятото. Цветът ще подхожда на всеки с всякаква дължина на косата. Обичаме тази идея за цвят.

Sunkissed Brown Highlights за тъмно кестенява коса

Източник: @kristen.lumiere

Надяваме се, че сте намерили перфектния външен вид, за да разтърсите тъмно кестенява коса с мелировки.