41 красиви начина да носите червени нокти

31. Уникални червени нокти с ясни съвети

Харесва ли ви да носите уникален и модерен дизайн на ноктите? Ако е така, това може да е идеално за вас. Тук имаме червени лъскави нокти с ясни връхчета. Както можете да видите, ясните съвети изглеждат толкова елегантни с червеното, а цялостният дизайн е много изявен. Това е невероятен мани, който ще подхожда на всички. Можете да пресъздадете това с всякаква дължина и форма на ноктите, по -дългите нокти ще изглеждат великолепно.

Уникални червени нокти с ясни съвети

Източник: @nailsrnd

32. Матово мраморно изкуство за нокти

Мраморното изкуство за нокти е друг популярен външен вид и тази следваща идея показва как да го носите със стил. Тук имаме тъмночервени нокти с по два акцента върху всяка ръка. И двата акцентни нокти са черни с шикозен мраморен дизайн. Това е модерен дизайн на ноктите и можете да проверите уроци онлайн, които могат да ви покажат как да създадете свое собствено изкуство от мрамор.

Тъмночервени нокти с мраморно изкуство за нокти

Източник: @nailsbymztina

33. Украсени червени нокти

След това имаме смела и красива идея за нокти. Тук имаме матови нокти и всеки е декориран, за да създаде различен дизайн. Някои нокти имат златни кристали, а други имат прости, златни блестящи нокти. Украсявайки ноктите си, можете да създадете един уникален маникюр. Стрази и други декорации за нокти могат да бъдат закупени онлайн.

Матови червени гвоздеи за ковчези със злато

Източник: @naildby_j

34. Сладки полка

Точките на полка са сладки и ще подхождат на всеки повод. След това имаме красива идея за нокти с точки на точки. За този вид повечето нокти са просто червени. На всяка ръка има по един акцентен гвоздей, който е гол и червен с черна шарка на точки. Обичаме това, защото това е шикозен и модерен начин за носене на точки. Можете да рисувате ръчно точките или можете да използвате инструмент за поставяне на точки или шаблон.

Червени нокти и полка

Източник: @nailsrnd

35. Матови червени и кафяви нокти

Не можете да решите между два цвята? Ако е така, можете да създадете такъв маникюр. За този вид всички нокти под ръка са боядисани в червено, а ноктите от друга страна са боядисани в кафяво. Двата цвята изглеждат зашеметяващо заедно и това е перфектната цветова комбинация за есента. Можете да пресъздадете такива нокти или да изберете червен и различен цвят. Червеното и розовото или червеното и оранжевото биха били зашеметяващи.

Матови червени и кафяви нокти за ковчег

Източник: @riyathai87

36. Дълбоко червени матови нокти с лъскави накрайници

Следващата идея за нокти включва друг дизайн, който използва дълбок и тъмночервен нюанс. Този път ноктите са матово червени с лъскави червени връхчета. Можете да създадете този външен вид с метода на нокътната лента, който споменахме по -рано и можете да използвате всеки червен лак, тъй като може да се нанесе матово покритие. Това е шикозен и елегантен външен вид, който ще подхожда на всеки.

Дълбоко червени матови нокти с лъскави накрайници

Източник: @nailsbymztina

37. Матово червено с нокти Glam Gold Accent

Харесва ли ви ноктите да са блестящи и лъскави? Ако е така, тази идея може да е идеална за вас. Тук имаме матови червени нокти с два акцентни дизайна. Двата акцентни нокти са покрити със зашеметяващи златни камъни. Обичаме златната и червената цветова палитра, а кристалите правят ноктите да изглеждат ослепително. Такова мани е задължително, ако отивате на парти или посещавате специално събитие.

Матови червени нокти за ковчег със кристали

Източник: @riyathai87

38. Дизайн на ноктите, вдъхновен от любов

Следващата идея за нокти е толкова сладка! Този маникюр е вдъхновен от любовта. Някои от ноктите са лъскавочервени, а другите нокти също имат очарователни сърца и карикатури. Мани като този би било идеално за Свети Валентин или за специална дата. Пресъздайте този външен вид или можете да опитате само червеното със сърцата.

Вдъхновен от любов дизайн на ноктите

Източник: @nailsrnd

39. Гланцови нокти с плодови нокти

След това имаме маникюр със сладко и странно изкуство за нокти. За този вид повечето нокти са яркочервени и има два акцентни нокътя с плодови нокти. Плодът изглежда толкова стилен и необичаен. Можете да пресъздадете това или да опитате да използвате различен плодов дизайн. Ягодите биха изглеждали невероятно, особено през лятото.

Гланцови червени нокти с плодови нокти

Източник: @nailsrnd

40. Перфектни нокти за червен ковчег

Тази следваща идея за нокти е една от любимите ни! Тук имаме лесен, но привлекателен вид на ноктите. Обичаме цветовата комбинация от матово, лъскаво и блестящо червено, защото е стилна, смела и забавна. Този дизайн на ноктите е супер лесен за пресъздаване и е перфектната цветова комбинация за празничния сезон.

Перфектни нокти за червен ковчег

Източник: @solinsnaglar

41. Голи нокти с тъмночервени съвети

Представихме няколко дизайна на ноктите със стилни съвети, ако тези идеи ви харесат, тогава трябва да видите и този маникюр. Този път ноктите са светли с тъмночервени върхове. Тъмночервените върхове изглеждат толкова стилни и смели с голия нюанс. Шикозен маникюр като този ще подхожда на всички. Пресъздайте това или можете да използвате всеки нюанс на червено.

Голи нокти с тъмночервени съвети

Източник: @nailsrnd

Надяваме се, че харесвате тези идеи и сте намерили красив червен вид на ноктите, който да опитате!