43 шикозни начина за носене и оформяне на къдрави изкуствени брави

31. Къдрици със средна дължина

Следващата прическа е просто зашеметяваща. Така че, косата е оформена в елегантни къдрици с хлабави и красиви къдрици. Косата се носи със странична част. Това е толкова елегантен, елегантен и лесен за носене външен вид. Косата като тази ще подхожда на всички и ще изглежда невероятно за всеки повод. Просто е прекрасно. Можете дори да опитате по -дълга версия на косата.

Къдрици със средна дължина

Източник: @thechriscwise

32. Дълги & Curly Faux Locs

Ако обичате много къдравите стилове, тогава трябва да видите това. Тук имаме дълга коса и косата е оформена в навити къдрици. Къдриците са толкова красиви и стилни. Това е друг прост, но зашеметяващ стил, който ще подхожда на всички и може да се носи за всеки повод. Пресъздайте това или можете да опитате по -кратка версия на стила.

Дълги и къдрави изкуствени брави

Източник: @cwbraids_br

33. Дълги брави с къдрави краища

След това имаме красив и стилен външен вид, който да ви покажем. За тази цел косата се отличава с дълги и елегантни къдрици с къдрави краища. Два лока са износени отстрани, което създава половин нагоре наполовина поглед надолу. Това е модерна прическа и по -рехавите къдрици са много красиви. Дръжте го така просто или джаз косата с някои аксесоари.

Дълги брави с къдрави краища

Източник: @ikealooks_

34. Къси руси и червени кичури

Обичаме тази следваща прическа. Тук имаме къдрици с дължина на боб. Някои от местните са карамелено руси, а други са тъмночервени. Цветовата комбинация е зашеметяваща, както и дължината на локалите. Косата като тази прави изявление и е идеална за лятото. Пресъздайте това или можете да опитате по -живи нюанси на русо и червено.

Къси руси и червени къдрави кичури

Източник: @shakengo_hair

35. Здрави кичури и къдрици

Ако харесвате аксесоарния външен вид, това е за вас. Този стил се отличава с дълги кичури с хлабави стегнати къдрици. Косата също е украсена с красива черупка. Това е друг лесен за носене стил и е идеален за тези, които искат да носят аксесоари за коса, без да са прекалено горни.

Здрави брави и къдрици

Източник: @oshunlocs

36. Къси къдрици с дълга текстура

Може би по -елегантните локове не са вашето нещо и искате нещо с повече текстура? Ако това звучи като вас, тогава тази коса е перфектна. Както можете да видите, локовете са дълги и имат красива и къдрава текстура. Това е прекрасна версия на locs и има връзка към урок за този стил на страницата на Instagram по -долу.

Къси къдрици с дълга текстура

Източник: @bonitarebel

37. Топли блондинки Locs

След това имаме още един къдрав стил, който да ви покажем. За този външен вид косата е оформена в лъскави къдрици. Това, което наистина обичаме в това, е топлият руса цвят. Блондинката изглежда зашеметяващо с къдриците. Това е красив стил, който ще подхожда на всички. Пресъздайте това или можете да използвате всеки руса сянка хладен или топъл.

Топли блондинки Locs

Източник: @egyptianvibe__

38. Идея за елегантна и красива коса

Търсите шикозен и елегантен стил? Ако е така, това е идеално за вас. Тук имаме елегантни и текстурирани кътове с къдрици. Локовете са износени от едната страна, което създава красив стил. Това е прекрасна идея за коса, лесна е за носене и може да се носи за всеки повод. Такава коса ще изглежда страхотно и с някои аксесоари.

Идея за елегантна и красива коса

Източник: @powerfluffgirl

39. Модни Ombre Locs

Следващата идея за коса включва друг модерен стил и цвят. Тази прическа се отличава с елегантни къдрици с къдрици в края. Косата започва тъмно и след това се променя в наситен червен нюанс. Този цвят е зашеметяващ и омбрето е чудесен начин да изпробвате нов смел цвят. Опитайте да пресъздадете това или можете да използвате всеки цвят за омбрето.

Модни Ombre Locs

Източник: @cwbraids_br

40. Дълги и набити кичури с къдрици

След това имаме още една дълга прическа. Тези локали са дебели с фънки модел на части и има и хлабави къдрици. Това е модерен, красив и лесен за носене стил. Тя ще изглежда невероятно за всички и би изглеждала страхотно и при по -къса дължина. Можете дори да добавите мъниста или маншети, за да го направите наистина джаз.

Дълги и набити кичури с къдрици

Източник: @worldofbraiding

41. Summery Faux Locs

Искате нов стил за лятото? Ако е така, това е за вас. Тук имаме дълги и летни локали в различни нюанси като кафяво и медно. Косата също е с аксесоар. Това е великолепен стил и е толкова стилен за летния сезон. Можете дори да добавите някои блондинки акценти.

Summery Faux Locs

Източник: @black_hair_court

42. Текстурирани брави с черупки и корди

Ако харесвате стиловете с черупки, тогава трябва да видите това. Този стил се отличава с дълги и къдрави места. Косата също е снабдена с шнурове и черупки. Той показва друг красив начин за носене на черупки и това е друг страхотен стил за лятото. Боб версия на това също ще изглежда невероятно.

Текстурирани ключалки с черупки и шнурове

Източник: @boholocs

43. Стегнати къдрави брави

Предпочитате по -стегната къдрица? Ако е така, тази идея за коса е за вас. Тук имаме дълги плътно навити локали. Това е прост, зашеметяващ и лесен за носене стил. Косата е износена отстрани, което наистина създава шикозен и елегантен вид. Обичаме тази прическа и тя ще подхожда на всички. Можете дори да опитате тези къдрици в различни цветове.

Елегантни и стегнати къдрици

Източник: @thechriscwise

Надяваме се, че сте намерили къдрава изкуствена прическа, която да опитате!