43 идеи за оцветяване на мръсно руса коса за промяна

31. Фина блондинка

Следващата идея за коса включва по -фина блондинка. За този вид косата е с красив кафяв цвят с добавени мръсни руси отблясъци. Тъй като блондинката има по -топъл тон, тя е по -фина от по -хладните нюанси като ледено руса. Така че като цяло получавате по -естествен вид. Такава коса е лесна за носене и ще изглежда невероятно за всеки. Това е по-сдържан начин да опитате блондинка.

Акценти на фините блондинки

Източник: @camouflageandbalayage

32. Идея за красива руса коса

Обичаме тази идея за коса, тя е красива! Това е по -смела и по -изявена руса прическа. Косата е тъмна в корена със слоеве мръсна руса и ярко руса цвят. Тази комбинация от цветове е зашеметяваща и най -светлата използвана блондинка е толкова поразителна. Това е друг цвят и стил, който би бил идеален за лятото.

Идея за красива руса коса

Източник: @верната блондинка

33. Ярка мръсна руса коса

Ако по -хладните блондинки не са вашето нещо и предпочитате повече златисти нюанси, това е чудесно за вас. Както можете да видите, косата е тъмнокафява в корена с мръсна руса по долните слоеве коса, а златната руса се използва върху горните слоеве. Това е зашеметяваща цветова комбинация и тези руси нюанси ще подхождат на всеки сезон през цялата година.

Ярка мръсна руса коса

Източник: @romeufelipe

34. Плажна мръсна руса коса

След това имаме още един плажен и летен стил, който да ви покажем. Този е по -фин от някои от предишните. Косата е с красив кафяв нюанс с мръсни руси отблясъци. Въпреки че блондинката е много по-светла от цвета на корена, косата все още е сдържана и естествено изглеждаща. Косата изглежда целуната на слънце и е идеална за лятото.

Плажна мръсна руса коса

Източник: @brushedwithlove

35. Кафяв до мръсно руса цвят

Следващата прическа има по -скоро омбре ефект. За този вид косата е кафява и след това се променя в мръсно руса сянка. Цветовата комбинация е зашеметяваща, а кафявите и русите тонове се допълват перфектно. Можете да пресъздадете това или да опитате по -смела омбре промяна на цвета. Така или иначе, това е модерен и лесен за носене стил.

Кафяв до мръсно руса цвят

Източник: @brushedwithlove

36. Елегантен цвят и прическа

Ако искате да изсветлите косата си, но все пак да запазите цялостния стил да изглежда естествен и бляскав, това е начинът да го направите. Както можете да видите, цветът на корена е черен и след това косата се променя в кафяво и след това в тъмно мръсно русо. Ако искате да запазите косата ниска, тогава останете с по-тъмните блондинки. Можете да направите повече изявление с по -светъл цвят. Обичаме къдриците, те наистина джазират блондинката.

Елегантен цвят и прическа

Източник: @camouflageandbalayage

37. Вълнообразна мръсна руса коса

Следващата прическа е още една от любимите ни. Косата е тъмна с добавена мръсна руса и косата е оформена на вълни. Ние обичаме вълните, защото те наистина правят русия цвят да се откроява. Това е красив и лесен за носене мръсен блондин стил. Вълните и русият цвят биха изглеждали чудесно и в боб.

Вълнообразна мръсна руса коса

Източник: @brushedwithlove

38. Акценти на ниско ключови блондинки

Обичате сдържаните блондинки? Ако е така, проверете това. За този външен вид по -голямата част от косата е богата кафява сянка с добавени руси отблясъци. Секциите на косата, използвани за подчертаване, са доста тънки, така че създават по -фин вид. Можете да пресъздадете това или да бъдете още по -фини, като добавите по -малко блондинка. Това е просто чудесен начин да опитате блондинка без драматична промяна. Тези акценти просто ще вдигнат косата.

Ниски ключови блондинки Акценти

Източник: @hairby.ashleypac

39. Мръсна и светло руса коса Ombre

След това имаме още един мулти блондин вид. Тази прическа е дълга и вълнообразна. Цветът на корена е тъмен с добавени мръсни и светло руси отблясъци. Това е зашеметяваща идея за коса и най -светлата руса е толкова ледена. Смятаме, че такава коса ще бъде идеална за есента и зимата, тъй като цветовете ще отговарят на зимното време. Тази комбинация от цветове би изглеждала невероятно и на боб.

Мръсна и светло руса коса Ombre

Източник: @hairby.ashleypac

40. Нежен руса цвят за брюнетки

Следващата идея за коса е друга фина. Този стил се отличава с много тъмен цвят на корена с добавена мръсна блондинка около средата. По -топлата блондинка изглежда зашеметяващо с тъмно кафявото. Такава коса е с ниска поддръжка и е лесна за носене. Този русов цвят би изглеждал невероятно и върху по -светла кафява коса и червена коса.

Нежен руса цвят за брюнетки

Източник: @the_blondologist

41. Различни нюанси на блондинка

Ако харесвате многоцветните прически, това е идеално за вас. Косата е тъмна с добавена руса. Използвани са различни руси нюанси, включително топъл карамел, златист и мръсен блондин. Това е зашеметяваща комбинация и наистина озарява и изсветлява косата. Това е бляскав и елегантен стил и ще подхожда на всички.

Различни нюанси на блондинка

Източник: @breakingbronde

42. Мръсни руси къдрици

По -рано в публикацията споделихме прическа, при която блондинката беше предимно в предната част на косата. Ако това ви е харесало, проверете и тази идея. Този път косата е тъмна и къдрава. Само предната част на косата е боядисана в руса от горе до долу. Останалата част от косата е тъмна с добавен цвят по средата. Обичаме тази идея, защото блондинката рамкира лицето. Това е модерен и модерен стил, който е идеален за тези, които искат да опитат нещо ново.

Мръсни руси къдрици

Източник: @charlie_edwardsandco

43. Топла руса коса

След това имаме прическа с по -топъл русов цвят. Така че, косата е тъмна с добавени руси отблясъци. Този мръсно руса цвят е малко по -топъл и по -ярък от някои от другите, които представихме. Има и по -златист тон, използван и на предните части на косата. Кройката и цветът са толкова красиви и ще изглеждат невероятно за всеки.

Топла руса коса

Източник: @the_blondologist

Надяваме се, че сте намерили модерна мръсна руса прическа, която да опитате!