43 Прически с две плитки, идеални за горещите летни дни

31. Две плетени опашки

След това имаме друга идея за холандска плитка, която да ви покажем. По -рано в публикацията показахме версия на този стил на по -дълга коса с по -дефинирани къдрици. Тази показва как да носите подобен холандски стил с по -къса коса. Не само това, но къдриците са по -спокойни и текстурирани, което изглежда по -плажно от елегантното, което видяхме преди. Това е сладък и лесен за носене стил и е чудесен за летните дни и ваканциите.

Две холандски плитки в опашки

Източник: @hairbyemilydami_miranda

32. Елегантна прическа с две плитки

Следващата прическа е още една от любимите ни! Тук имаме две класически и елегантни фуражи на плитки. Ние наистина обичаме това, защото плитките са толкова спретнати и срезовете на косата създават такъв модел, който прави изявление. Косата като тази стилна, лесна за носене и ще изглежда невероятно за всички. Пресъздайте това или добавете смел цвят към плитките. Можете дори да опитате този стил с по -къса дължина на косата.

Две лъскави и дълги царевици

Източник: @1naebraids

33. Розови и сини плитки

Ако искате коса, която е забавна и уникална за лятото, то това е за вас. Този стил се отличава с две дълги плитки с плитка на задната част на главата. Светло розов и син цвят е оплетен в косата. Цветовете изглеждат толкова сладки, а плитките са красиви, сложни и смели. Такава коса ще ви накара да се откроите от тълпата със стил. Тези плитки могат да бъдат пресъздадени във всеки цвят.

Розов и син фураж на плитки

Източник: @mishairstyle

34. Две холандски странични плитки

Обичаме тази следваща прическа! Тази идея за коса се отличава с още половин дизайн нагоре, наполовина надолу. Вместо плитките да слизат по задната част на главата като по -класическите стилове, тези плитки се носят отстрани. Така че, косата е проста и разпусната от едната страна с разхвърляни плитки от другата. Това е сладка и уникална идея за коса. Могат да се използват различни видове плитки, рибената опашка също ще изглежда великолепно!

Две холандски странични плитки за лятото

Източник: @michaelgrayhair

35. Цветни плитки за лятото

Лятото е идеалното време да добавите по -смели цветове към косата си. Ако харесвате колоритен външен вид, тогава този стил ще ви хареса. За тази цел косата се оформя в две дълги плитки. Ярки и ярки сини и жълти цветове са вплетени в косата. Както можете да видите, цветовете изглеждат толкова красиви, забавни и изящни. Можете да пресъздадете това или да добавите различен жив цвят към косата. Различен тип плитка ще работи и в този стил.

Цветна храна в плитки за лятото

Източник: @esponjamagic

36. Две плитки с кифлички

След това имаме още едно сладко плетене. За този вид косата е оформена в две големи и хлабави плитки. Краят на всяка плитка също е завързан, за да се създадат две ниски плитки. Този стил е завършен с гламурни златни аксесоари. Косата като тази има стилна бохо атмосфера. Ще изглежда невероятно дни и вечери. Можете да пресъздадете този вид, като използвате различни цветни мъниста и аксесоари. Дървените мъниста ще създадат по -плажен стил.

Две плитки с кифли

Източник: @michaelgrayhair

37. Ombre Pull Through плитки

По -рано в публикацията споделихме идея за изтегляне на плитка. Ако харесвате този тип плитка, погледнете и това. Тук имаме омбре издърпване на плитки. Цветът на косата започва тъмно и се променя в ярко руса. Цветът омбре с този тип плитка изглежда невероятно! Можете да опитате тази руса визия или да опитате различен цвят омбре.

Ombre Pull Through плитки

Източник: @boskiesploty

38. Две плетени пигтейли

Следващата прическа включва две плитки косички. Тези пигтейли имат две плетени секции, които са разделени с обвивки за коса. Това е модерна и странна версия на класическия и сладък стил на коса. Пресъздайте това или можете да използвате различен тип плитка за различните секции. Можете дори да използвате един тип плитка в горните секции и различен в долните секции.

Две плетени пигтейли

Източник: @michaelgrayhair

39. Две плитки с естествени къдрици

Обичаме тази следваща прическа! Тук имаме дълга и естествена къдрава коса, оформена в две сплетени косички. Това е толкова красив стил и е модерна и непринудена идея за коса за дамите с много къдрава коса. Това е чудесен начин да укротите къдриците в горещите слънчеви дни. Плитки като тези също ще изглеждат страхотно с по -къса коса.

Две плитки с естествени къдрици

Източник: @thereallialovee

40. Неонова прическа с две плитки

Летният сезон е идеалното време да опитате смели и дръзки нови цветове за коса. Те съответстват на забавния и пъстър сезон. Ето една жизнена идея за коса, която можете да опитате. Този стил включва две класически царевични плитки с неоново зелен и син цвят, вплетени в тях. Неоновият цвят е задължителен за лятото, така че ще бъде модерен и впечатляващ. Пресъздайте това или опитайте да използвате различен неонов цвят. Розовото също ще изглежда невероятно.

Две царевици с добавен цвят

Източник: @ezbeautified

41. Модна прическа с дизайн на странична плитка

По -рано в публикацията споделихме две плитки с по -малка плитка от всяка страна. Ако ви харесва тази идея, погледнете това. Вместо една плитка този стил има две странични плитки. Това е просто различен начин да носите стила и показва, че можете да направите джаз класическата прическа с две плитки. Можете дори да създадете по -малки плитки и да имате три странични плитки.

Модна прическа с дизайн на странична плитка

Източник: @braidsbypreshess

42. Glam and Pretty Braids

Две прически на плитка могат да се носят за специални поводи. Този би бил перфектен. Тук имаме дълга и къдрава коса, която има две малки плитки в горната част на главата. Това е зашеметяваща прическа и би била чудесна за абитуриентския бал и за шаферките. Можете дори да добавите малки цветя или скъпоценни камъни към плитките. И двете могат да бъдат закупени онлайн.

Glam and Pretty Two плитки

Източник: @stylistlaurainthemix

43. Идея за ярка червена коса

Друг смел цвят, който можете да опитате, е червеният. Ето как да носите стилни червени плитки. Тази идея за коса включва две дълги и елегантни плитки, които са жив червен нюанс. Както можете да видите, червеното изглежда толкова изявено и невероятно. Червената коса е забавен и смел цвят, който е идеален за лятото. Стил като този ще изглежда страхотно във всеки ярък цвят. Ако това е прекалено отгоре, опитайте с червено омбре.

Две червени царевични плитки

Източник: @melaninhairstyles

Надяваме се, че сте се вдъхновили от нашите две прически на плитки!