63 сладки идеи за грим за Хелоуин 2020

51. Богиня на Слънцето и Луната

Следващата идея е по -уникална. Тук имаме грим на богинята със слънце на едното око и луна на другото. Това е толкова забавна идея и е чудесна за тези, които обичат магията, странни костюми и искат да изглеждат уникални. Можете да рисувате ръчно слънцето и луната и да използвате всякакви нюанси на синьо или жълто.

Богинята на Слънцето и Луната

Източник: @ag.aartist

52. Грим за сладък ангел

Ако търсите красива идея за грим, погледнете това. Тук имаме красив грим от розов ангел. Тя има розови очи с малко блясък. Визията е пълна с ореол. Това е толкова лесно за носене и ще подхожда на всяко събитие за Хелоуин. Пресъздайте това или можете да опитате по -фин грим за очите. Така или иначе, вашият костюм и грим ще бъдат невероятни.

Сладък грим на ангел с Halo

Източник: @makeupbyholllyyy

53. Доста розово зайче

Следващата идея включва друго сладко животно! Този път имаме очарователно зайче. Тя има ярък и блестящ розов грим на очите. Има и космат ефект върху лицето й и тя има розов сърдечен нос. Този грим е прекрасен и можете да завършите външния вид, като носите уши на зайче! Можете да пресъздадете със или без космената текстура.

Идея за грим за сладко зайче за Хелоуин

Източник: @annaxkrajewska

54. Цветен грим за слънце и луна

След това имаме мистична и цветна идея за грим. Тя има прост грим с цветни секции на лицето. Гримът е завършен с черен контур на луна и слънце. Можете да опитате този външен вид или да поставите луната и слънцето с костюм на гадател. Така или иначе, ще изглеждате вълшебно!

Цветен грим за слънце и луна

Източник: @gabxxrielle

55. Лъв, вдъхновен от Дисни

Този грим също изглежда вдъхновен от Дисни. Художничката е направила себе си да изглежда като лъв, какъвто бихте видели в Краля лъв. Това е толкова забавна идея и е идеална за всеки, който харесва лъвове и Дисни. Гримът като този е чудесен за всяко костюмирано парти и събитие за Хелоуин. Ние обичаме тази.

Грим за Хелоуин, вдъхновен от Дисни

Източник: @ohh_maly

Не забравяйте да гледате урока!

56. Сладък зашит грим

Зашит грим е популярен вид за Хелоуин и ето една сладка версия. Тя има шевове по цялото лице и има копчета със сладко сърце. Този грим е идеален за кукли и плашила. Можете да намерите онлайн уроци за зашит грим и можете просто да практикувате останалото.

Сладък зашит грим

Източник: @ktiemrch

57. Грим и костюм за сладолед

Търсите уникален костюм? Ако е така, това е за вас. Тук имаме костюм за сладолед с грим. И така, тя носи конус сладолед на главата си с розов грим. Това е толкова забавна идея и е чудесна за тези, които обичат сладолед. Можете да опитате розовия ягодов вид или да използвате различен цвят за различен вкус. Ето един бърз TikTok урок за външния вид.

Грим и костюм за сладолед

Източник: @powerpuffmoniq

58. Идея за тиквен грим

След това имаме класически грим за Хелоуин. Тя има лилави и оранжеви сенки за очи с черни устни и дизайн на тиква и прилеп на главата си. Това е толкова сладка идея и е идеална за тези, които искат да се обличат, без да са страшни. Можете дори да опитате очите и устните без дизайна на тиквата.

Идея за грим от тиква

Източник: @michpagemakeup

59. Вълшебен еднорог

Бъдете вълшебен и мистичен еднорог този Хелоуин с грим като този. Тя има красиви и сладки очи с малко блясък по лицето и шията. Визията е пълна с рог на еднорог. Това е забавен и блестящ костюм и е чудесен за всяко събитие за Хелоуин. Можете да си купите ленти за еднорог онлайн за по -лесно пресъздаване на грима.

Вълшебен грим за Хелоуин с еднорог

Източник: @trinsmakeup

60. Сладък елен

След това имаме повече грим, вдъхновен от сладки животни. Този път имаме елен. Гримът от елени стана толкова популярен, защото е красив и лесен за носене. Можете да пресъздадете този вид или да опитате дизайна с черен нос, така че да не изглежда коледно. Има много уроци за грим на елени онлайн.

Сладък грим за Хелоуин от елени

Източник: @christiana.gabriele

61. Мистичен гадател

Следващата идея е друга магическа. Този път имаме загадъчна гадателка. Тази артистка е създала бляскав грим за очи и е добавила кристали към лицето си. Нещо подобно е забавно и можете да използвате всеки костюм на гадател с този грим. Можете дори да създадете по -страшна версия с по -тъмно облекло и контактни лещи.

Мистична идея за костюм на гадател

Източник: @maliinbjork

62. Glam and Glitzy Bunny

По -рано в публикацията представихме сладко зайче. Ако тази идея ви е харесала, ето още една. Този път имаме блестящо зайче и художникът е използвал розово -бял грим със кристали. Нещо подобно е доста лесно за създаване и лесно за носене. Можете дори да носите зайче уши, за да завършите външния вид.

Грим за Glam и Glitzy Bunny

Източник: @born2blossomcosmetics_

63. Грим за черна котка

След това имаме черна котка. Гримът за черна котка е толкова популярен на Хелоуин, защото се казва, че котките принадлежат на вещици. Това е забавна и смела версия. Тя е създала космена текстура на лицето си, пълна с котешки нос и котешки очи. Нещо подобно е чудесно за тези, които искат да излязат всички за Хелоуин.

Идея за грим за черна котка за Хелоуин

Източник: @juritondaro

Надяваме се, че сте се вдъхновили от нашите сладки идеи за грим за Хелоуин.