61 сладки дизайни за великденски нокти, които трябва да опитате тази пролет

21. Доста Великденски нокти

Следващата в нашия списък е тази жизнена идея за великденски маникюр. Всички нокти са боядисани в ярки и забавни цветове, а има и два акцентни нокътя. Единият акцентен гвоздей е с отпечатък от моркови, а другият с най -сладкия заек, който сме виждали! Обичаме тази идея! Нещо подобно е по -добре на по -дълги нокти.

Доста великденски нокти

Източник: @nailartbyfrida

22. Сладки великденски яйца и заешки нокти

След това имаме сладка и забавна идея за Великден. Ноктите са боядисани в два цвята и всеки има бял великденски дизайн, който включва великденски яйца и зайче. Това е цветна и красива идея, която ще подхожда на всички. Пресъздайте целия външен вид или само един от дизайна на ноктите. Можете да разгледате продуктите, използвани за създаването на този маникюр на страницата по -долу.

Великденски яйца и заешки нокти

Източник: @lettslooks_

23. Цветни полка

Ако искате красив дизайн на ноктите за Великден, но искате той да изглежда стилно след събитието, тогава тази идея е за вас. Тук имаме цветни пирони на точки. Ноктите са боядисани в бяло с много малки точки в различни цветове. Това е проста идея, но прави изявление. Обичаме това, защото подхожда на пролетния сезон и забавлението на Великден. Опитайте подобен вид на този или използвайте своя собствена цветова палитра. Можете да разгледате лаковете и цветовете, използвани на страницата на ноктите.

Цветни пирони на ноктите

Източник: @lemoney2

24. Дизайн на пилета и великденски яйца

Следващата ни идея е смела, цветна и супер сладка! Повечето от ноктите имат дизайн на великденско яйце и има един акцентен гвоздей с очарователна мацка. Можете да създадете дизайн на великденско яйце с всякаква цветова палитра, но да го държите лек и ярък, докато е пролет. По -долу има урок за YouTube от Nails By Miri, така че лесно можете да пресъздадете този маникюр. Можете също да видите какви лакове са използвани в описанието на видеото.

Дизайн на ноктите за мацки и великденски яйца

Източник: @xnailsbymiri

25. Две зайчета

Търсите уникални великденски нокти? Тогава трябва да проверите тази идея! Ноктите са боядисани в светъл цвят и три от ноктите имат великденски дизайн. Единият е модел на великденско яйце, следващият има две очарователни зайчета, а последният гвоздей гласи „Някои зайчета те обичат“. Това е прекрасна идея за нокти и също е забавна.

Дизайн на Великденски нокти с две зайчета

Източник: @nailistayco

26. Проста пролетна жълта идея за нокти

Ако всички дизайни на великденски яйца и зайчета не са за вас, тогава можете да опитате нещо стилно и просто като това. Тук имаме ярки жълти нокти. Жълтото е перфектният цвят за носене, тъй като подхожда на пролетния сезон и е чудесен за Великден, защото е подобен на сладки малки пиленца. За да създадете външния вид, можете да използвате Ferga-Colada от Wet n Wild или лак за нокти като него.

Проста пролетна жълта идея за нокти

Източник: @xnailsbymiri

27. Елегантни великденски нокти

Само защото е пролет и Великден, това не означава, че можете да използвате само ярки цветове и пастелни нюанси. Можете да опитате нещо по -блестящо и неутрално като това. Ноктите имат цветова палитра от светъл нюанс, бяло и златисто. Тези нокти ще бъдат идеални за великденско парти. Можете да пресъздадете целия облик или да опитате само един или два от дизайна.

Елегантни великденски нокти

Източник: @nailistayco

28. Полка и шеврони

След това имаме сладък поглед към шеврон и точка, който да споделим с вас. Ноктите са с ярки нюанси и повечето нокти имат различен дизайн. Някои от ноктите са просто точки, само шеврони и един пирон е комбинация от двете. Можете да създавате шеврони с лента за нокти и има онлайн уроци, които да ви помогнат.

Цветни великденски пирони с точка и шеврон

Източник: @kt_tk1

29. Pink Bunny Nails

Следващата ни идея включва очарователно зайче! Ноктите са всички розови с бял и лилав модел. Има един акцентен гвоздей, на който има и красиво бяло зайче. Можете да нарисувате ръчно зайче по този начин или можете да си купите шаблони и стикери онлайн, за да го улесните. Пресъздайте този сладък розов вид или изберете различен цвят.

Pink Bunny Nails

Източник: @nailistayco

30. Холографска идея за Великденски нокти

Търсите шикозен и бляскав великденски дизайн? След това трябва да проверите тези нокти! Ноктите са боядисани в бяло, а отгоре е добавен сладък модел на великденско яйце. Моделът на великденските яйца е създаден с Whats Up Nails – Eggs Stencils и можете да разгледате цветовете, използвани на страницата на Instagram по -долу. Това е забавен и прост дизайн, който ще ви помогне да отпразнувате Великден със стил.

Холографска идея за Великденски нокти

Източник: @lettslooks_