45 великолепни прически със страстна усукване

31. Стилен кок на половинка

Обичате прическите наполовина? Ако е така, трябва да видите тази следваща идея. Тук имаме дълги обрати. Половината усуквания се оставят свободни, а другата половина се оформя във висока кок. Обратите са многотонови. Обичаме стила и цветовете. Това е просто великолепна прическа и ще бъде идеална за летния сезон.

Стилна кофтичка Half Up

Източник: @kathlynceleste

32. Многоцветни страстни обрати

Следващата идея за коса включва повече многоцветни обрати, но този път е използван по -топъл нюанс. И така, за този външен вид имаме дълги и бурни обрати на страст. Косата е предимно черна, но е добавен и топъл карамелен тон. Както можете да видите, изглежда зашеметяващо! Пресъздайте нещо подобно или можете да отидете на още по -тъмен тон, ако искате по -фин цвят. Използвана коса: Kinky Curl 12 ″ от африкански корени (2 опаковки), Water Wave 1 опаковка в цвят черен до кафено кафяв от Aliexpress и 1 1/2 опаковки Spring Twist от Bileaf от Amazon (цвят T1B/27).

Многоцветни страстни обрати

Източник: @breakfastt_at_tiffanys

33. Идея за богата червена коса

След това имаме още един стилен цвят на усукване, който да ви покажем. Косата е оформена на дълги усукания и има и разхлабени къдрици. Цялата коса също е с наситен червен цвят. Червеното е толкова страхотен цвят за носене, защото е смел и много модерен. Опитайте подобен стил или можете да използвате различен нюанс на червено. Използвана коса: ToyoTress Water Wave (Passion Twist) в цвят T1B/118 – 6 опаковки.

Идея за богата червена коса

Източник: @marykbella

Урок за външния вид:

34. Модни обрати

Изглеждайте като създател на тенденции с тази следваща идея за коса. Тук имаме великолепни обрати в прост и зашеметяващ стил. Няма смели цветове или аксесоари, просто е красиво без усилие. Такава коса ще подхожда на всички и може да бъде изгладена нагоре или надолу, за да отговаря на всеки повод. Създайте версия на този стил или ще изглежда невероятно и с по -къси обрати.

Модни обрати на дълга страст

Източник: @dajjrambo

35. Супер дълги страстни обрати

Ако искате нова прическа, която ще се окаже, това е за вас! Тази прическа се отличава с много дълги страстни обрати. Както можете да видите, дължината минава далеч от лакътя. Дългите обрати като тези ще направят изявление и ще ви накарат да се откроите от тълпата със стил. Пресъздайте този външен вид или отидете на изключително дълги обрати в смел цвят като червено или русо.

Супер дълги страстни обрати

Източник: @slaybyvee_

36. Ярко червени страстни обрати

След това имаме още един червен поглед, който да ви покажем. Тук имаме великолепни обрати на страстта, които са жив червен цвят. Обичаме това яркочервено и смятаме, че ще изглежда невероятно за всички. Косата като тази е идеална за тези, които искат смела трансформация. Това е една от любимите ни прически за страст. На разположение е урок на стилиста YouTube канал. Използвана коса: Outre X-Pression Long Curly Crochet Hair-Jerry Curl 24 ″ (6 опаковки).

Ярко червени страстни обрати

Източник: @onlyonejess_

Ето някои лесни опции за оформяне от OnlyOneJess, когато ви омръзне да спускате косата си:

37. High Half Up Ponytail

Следващата идея за коса включва още една наполовина прическа. Този път половината от усукванията са хлабави, а другата половина е оформена във висока опашка. Това е толкова сладка и красива прическа. Косата, използвана за този стил, се предлага в Urban Beauty Hair. Бяха използвани пет опаковки в цвят OM27.

High Half Up конска опашка

Източник: @nneunfiltered

38. Дълги и наситени обрати на страстта

Искате ли да придадете на косата си блясък? Ако е така, това е идеалният начин да го направите! Тук имаме дълги страстни обрати, които се носят на една страна. Това е толкова елегантен и шикозен стил, който изглежда без усилие красив. Такава коса може да бъде изгладена нагоре или надолу, за да отговаря на всеки повод. Можете също така да пресъздадете стила с по -къси обрати.

Дълги и крехки обрати на страстта

Източник: @beautybybeemarie

39. Идея за коса Ombre

Обичате омбре стилове? Ако е така, проверете това. Тези груби страстни обрати започват черно в корена и след това преминават в светлокафяв тон около средата. Това е толкова красива и модерна идея за коса. Можете да пресъздадете този по -фин омбре или да бъдете смели и да изберете ярка блондинка или дори ярък нюанс като червено. Така или иначе, вашите омбре обрати ще изглеждат невероятно.

Ombre Passion извива косата

Източник: @r0salia

40. Зашеметяващи обрати на блондинката

Следващата прическа е още една от любимите ни! Това е друг многоцветен вид. Този път усукванията започват в кафяв тон и се сливат в много ярка блондинка към върховете. Това е зашеметяващ вид и ние обичаме светло русото. Пресъздайте този стил или използвайте светлата блондинка от корена до върха. Това ще бъде така изявление.

Зашеметяващи обрати на страстната блондинка

Източник: @simonekendle

41. Chic Black and Brown Passion Twists

Ако ярките и смели обрати не са за вас, тогава тази идея за коса може да бъде перфектна. Тук имаме шикозни черни обрати с добавен кафяв цвят. Кафявият цвят е тъмен, така че придава на косата коса, без да е прекалено отгоре. Това е скромен начин да добавите цвят към косата си и резултатът е зашеметяващ. Такава коса ще подхожда на всички! Косата, използвана за създаване на външния вид, е от Toyotress Hair Company.

Chic Black and Brown Passion Twists

Източник: @marykbella

42. Идея за карамелена коса

Като карамеления цвят на косата? Ако е така, това е чудесно за вас. Тази прическа има смесица от страстни обрати в цвят черен и карамел. Както можете да видите, карамелът изглежда зашеметяващ. Този по -топъл нюанс ще подхожда на всички и изглежда невероятно с черен цвят. Това е стилен и лесен за носене външен вид. Пресъздайте този стил или опитайте цветовата комбинация на по -къси обрати.

Идея за карамелена коса

Източник: @stthair

43. Великолепни обрати с дълга страст

След това имаме великолепна и бляскава прическа, която да ви покажем. Този външен вид се отличава с дебели и дълги страстни обрати с добавени златни аксесоари. Дължината на обратите наистина прави изявление. Както можете да видите, обратите изглеждат страхотно и с вечерно облекло. Това е просто зашеметяваща прическа, която ще ви накара да се откроите от тълпата със стил.

Великолепни обрати на дълга страст

Източник: @meechnicole

44. Модни и прости обрати

Придайте на косата си модерен грим с обрати като тези! Тук имаме дълги обрати. Стилът е наистина прост, но дължината и средната част просто създават такъв стилен вид. Косата като тази е чудесна за тези, които се нуждаят от великолепен стил, който е лесен за носене и може да се носи за всеки повод. Ние обичаме това и дори можете да го направите с различен цвят. Блондинката би била перфектна! Използвана коса: Janet Collection Nala Tress Passion Twist Crochet Braid 18 ″ (1B).

Модни и прости обрати

Източник: @slimreshae

Ако искате да пресъздадете този облик, ето урок в YouTube:

45. Лятна прическа

Следващата прическа е просто красива. Този път косата е оформена в многоцветни усуквания и има и разхлабени къдрици. Към обратите са добавени и цветни мъниста. Мънистата, целунатите от слънцето цветове и по-късата дължина създават перфектната лятна прическа. Ние обичаме това и можете да го пресъздадете с различни мъниста, за да направите косата уникална.

Прическа за завъртане на Summery Passion

Източник: @kywill

Надяваме се, че сте намерили красива прическа със страстен обрат, която да опитате!