61 Най -добрите плитки, вдъхновени от лимонада

51. Jumbo Lemonade плитки

Следващият гайтан, който трябва да ви покажем, включва джъмбо плитки с лимонада. Плитките са спретнати, елегантни и много стилни. Това е великолепен външен вид, който е идеален за модерните дами. Опитайте подобен стил на този или можете да направите косата още по -смела, като изпробвате плитките в различен цвят. Лилаво, червено или омбре ще изглеждат невероятно.

Jumbo лимонадни плитки

Източник: @geminitwinshauwny

52. Изявление Сини плитки

След това имаме друг стил на плитка в студен цвят. Тези лимонадни плитки се отличават с модел с много плитки на главата, а плитките също са с красив тъмно син нюанс. Обичаме всичко за тази прическа, защото е толкова смела и уникална. Пресъздайте това или можете да опитате по -светъл син нюанс. Можете също да носите синьо с различни плитки.

Изявление Сини лимонадни плитки

Източник: @erica_letstalkhair

53. Тънки лимонадни плитки с къдрави краища

Следващата прическа е една от любимите ни! Тук имаме прекрасни лимонадни плитки с красиви къдрави краища. Както можете да видите, къдриците изглеждат толкова елегантни и стилни. Такава коса би била идеална за специален повод и ще подхожда на всички. Опитайте подобна прическа на тази или можете да опитате плитки и къдрици с различен модел.

Тънки лимонадни плитки с къдрави краища

Източник: @khatbrim

54. Плитки лимонада Zig Zag

Обичате плитките със зиг -заг модели? След това проверете този следващ поглед. Тук имаме лимонадни плитки със стилен зиг заг модел. Това е чудесна идея за коса за дамите, които искат модерен и остър външен вид. Това е друг стил, който би изглеждал невероятно в по -жив цвят.

Зигзаг лимонадни плитки

Източник: @braids_by_msnelly

55. Модна прическа с плетеница

Повечето от стиловете на плитки с лимонада имат всички плитки пометени на една страна, но тази прическа е малко по -различна. За този вид по -голямата част от плитките са от едната страна, с изключение на две плитки, които са останали. На една от плитките също има шнур. Това е красив и уникален стил и ще изглежда невероятно за всеки.

Модна прическа на плетеница

Източник: @braidsby_trina

56. Обръсната коса и плитки

Ако търсите модерна, остра и оформена прическа, тогава това може да е идеално за вас! За този вид половината коса се обръсва, а половината се оформя в лимонадни плитки. Обръснатата коса изглежда толкова стилна с плитките. Такава коса е за жените, които обичат косата им да е различна.

Обръсната коса и плитки с лимонада

Източник: @xotic_braids

57. Лимонадни плитки с красив модел

След това имаме още един красив модел на плитка, който да ви покажем. Всички плитки са спретнати и елегантни и повечето от тях имат елегантен извит дизайн. Това е зашеметяващ вид на плитка и би бил идеален за специален повод или за времето, когато искате да се облечете, за да впечатлите.

Лимонадни плитки с красив модел

Източник: @kiakhameleon

58. Великолепни лимонадни плитки

Обичате ли простите и много стилни идеи за коса? Тогава тези плитки биха могли да бъдат идеални за вас. Тези плитки са тънки и дълги. Моделът на главата също има зигзаг вид. Обичаме колко спретнати и без усилие великолепни са тези плитки. Лимонадни плитки като тези ще изглеждат зашеметяващо за всички.

Прекрасни лимонадни плитки

Източник: @nevaehjolie

59. Руси плитки с аксесоари

По -рано в публикацията представихме руси плитки с лимонада. Ако обичате русите плитки, вижте този следващ поглед. Тук имаме красиви плитки и една от плитките е аксесоарна. Аксесоарната плитка е тънка и включва разнообразие от красиви мъниста. Тази визия е една от любимите ни, защото плитката с мъниста наистина прави изявление, а русата сянка също изглежда великолепна. Пресъздайте нещо подобно или опитайте руси плитки с различен цвят мъниста.

Руси плитки с аксесоари

Източник: @kersti.pitre

60. Дълги лимонадни плитки

Следващата ни идея за коса е бляскава и модерна. Тук имаме дълги лимонадни плитки с елегантен и стилен модел. Тези плитки са красиви и лесни за носене, можете да носите такива плитки за всеки повод. Пресъздайте по -малките плитки като представени или можете да опитате подобен модел с по -големи плитки за по -смел външен вид.

Дълги лимонадни плитки

Източник: @cece_braiding

61. Лилави плитки с лимонада със стилен модел

Имаме още един виолетов гайтан, който да ви покажем след това. Този стил на лимонадна плитка се отличава с джъмбо плитки в зашеметяващ тъмно лилав нюанс. Обичаме тази комбинация, защото по -големите плитки наистина се открояват и цветът е доста смел. Заедно те създават уникална и модерна прическа. Косата като тази е идеална за дамите, които искат да направят изявление.

Лилави плитки с лимонада със стилен модел

Източник: @erica_letstalkhair

Надяваме се, че сте намерили перфектната си прическа с лимонадни плитки! Знаем, че го направихме.