63 супер сладки нокти, които можете да направите напълно у дома

41. Нокти от черешов кристал

Друг сладък дизайн на ноктите, който можете да опитате, е плод и ето един стилен пример! Тук имаме червени и бели нокти със сладки череши, създадени с помощта на червени кристали. Това е уникална идея, която би била идеална за летния сезон. Пресъздайте черешите или изберете друг плод. Портокалите или лимоните са популярни.

Черешки нокти от кристал

Източник: @divinenails__

42. Гвоздеи за пеперуди от ковчег

Харесвате ли дизайна на ноктите с пеперуди? Ако е така, трябва да проверите този следващ поглед. Всички нокти са светло лилави, с ясни върхове и блестящи пеперуди. Ноктите са дълги и с форма на ковчег. Това е толкова сладка идея! Нещо подобно ще подхожда на всички и ще изглежда страхотно на всяка дължина и форма на нокътя. Можете да пресъздадете външния вид или да изберете един цвят на ноктите вместо два.

Искрящи гвоздеи за ковчези на пеперуди

Източник: @tiffanynails_az

43. Неонови нокти с черно -бели ивици

След това имаме друга идея за нокти на ивици. Този дизайн включва черно -бели ивици със златни кристали. Три от ноктите са неоново розови, два са неоново оранжеви и един е черен. Тъй като ивиците не са на всички нокти, това е чудесно за тези, които са нови в създаването на ивици. Това е сладък и креативен външен вид, който ще подхожда на всички.

Неонови нокти с черно -бели ивици

Източник: @nailz_ann.indigo_

44. Очарователни нокти на плюшено мече

След това имаме очарователни нокти на плюшено мече. Тези нокти са дълги и имат лек модел на точки. Всеки нокът също е украсен със сладка кафява мечка. Това е забавна и уникална идея за нокти. Можете да създадете точки полка с инструмент за пунктиране или тънка четка, а мечките могат да бъдат рисувани ръчно. Има лесни за следване уроци онлайн.

Очарователни нокти на плюшено мече

Източник: @nail_sunny

45. Сладки вдъхновени нокти на Дисни

Ако сте фен на Дисни, това ще ви хареса. Тук имаме дълги гвоздеи за ковчези и всеки пирон има различен дизайн. Някои нокти имат модерно изкуство като леопард, докато други са вдъхновени от Дисни и съдържат Мини и Мики Маус. Това е красив и сладък дизайн. Визията е създадена с цветове от Semilac в нюанси: Girl on Fire, Frappe, Black Diamond, 259 Platinum Silver, 075 Stylish Brown, Semiart Red, White and Black.

Сладки вдъхновени от Дисни нокти

Източник: @amanda.sudolll

46. ​​Голи и розови блестящи гвоздеи за ковчези

Тази следваща идея за нокти е красива и лесна за носене. Тук имаме голи нокти с два акцентни нокътя. Единият акцентен дизайн се отличава с гол и розов блясък, докато другият нокът е покрит с розов блясък. Това е великолепен дизайн, идеален за партита и лятото. Пресъздайте тези нокти или можете да опитате всеки цвят с блясък с гол.

Голи и розови блестящи ковчежни нокти

Източник: @cheyennesnails_

47. Сладки пирони на ноктите

Търсите ярък и забавен манипулатор? Ако е така, това е идеално за вас! Тук имаме дълги овални нокти. Долната част на нокътя е гола с бели полка, а останалата част от нокътя е с ярък горчичен цвят. Обичаме този по -необичаен жълт нюанс, който е бил използван, защото е толкова ярък и смел. Тези нокти са идеални за лятото. Създайте точки полка с инструмент за точки и създайте чиста линия, разделяща двата цвята с лента за нокти като ръководство за вашата линия.

Сладки пирони на ноктите

Източник: @gandziuchaa

48. Ярко флорално изкуство за нокти

Следващата идея за нокти е цветна и сладка. Тук имаме кръгли нокти и всеки е боядисан с ярък и красив модел. Три нокти са с блоков цвят, а два са голи с живи цветя. Това е великолепен мани, който е чудесен за пролетта и лятото. Можете да рисувате цветята ръчно или да купите стикери за нокти, за да създадете подобен вид.

Ярко флорално изкуство за нокти

Източник: @gandziuchaa

49. Слънчогледови нокти с кристали

Добавете цвят към вашия външен вид с тази следваща идея за нокти. Всички нокти са със светъл или гол нюанс, но три са украсени с ярки слънчогледи! Ярките жълти венчелистчета наистина правят изявление и озаряват иначе простия дизайн. Този мани е задължителен за лятото. Пресъздайте 3D цветята или просто можете да ги нарисувате върху ноктите.

Слънчогледови нокти с кристали

Източник: @nailbydon239

50. Голи нокти със сребърни звезди

След това имаме сладък звезден дизайн. Така че повечето нокти са голи, единият е сребърен, а по един пирон на всяка ръка е украсен със звезди. Звездите са толкова красиви, а сребърният блясък изглежда зашеметяващ. Дизайн като този ще отговаря на всички форми и дължини на ноктите. Можете също така да купите онлайн шаблони за нокти във формата на звезда, за да можете да пресъздадете външния вид.

Къси голи нокти със сребърни звезди

Източник: @nails_va_