41 смели остри нокти, които да опитате през 2020 г.

31. Glitzy Rhinestone Nails

Следващият дизайн на ноктите е толкова блестящ и ще удиви всички! Тези нокти са дълги и изглеждат като с остър връх. Всеки нокът е със светъл нюанс и е украсен с розови и прозрачни кристали. Дизайнът на кристал е зашеметяващ и изглежда невероятно с острата форма на ноктите. Тези нокти са чудесни за дамите, които обичат блясък, блясък и изявление.

Glitzy Rhinestone остри нокти

Източник: @fiina_naillounge

32. Стилен матов дизайн

Ако харесвате смело и креативно изкуство за нокти, тази идея е идеална за вас. Тук имаме матови черни нокти. Някои от ноктите имат ярък лилав и син дизайн на петна, докато другите имат линеен модел. Ноктите са зашеметяващи и уникални. Можете да пресъздадете подобен вид или да изберете един от дизайните за всички нокти.

Стилно черно, синьо и лилаво изкуство за нокти

Източник: @riyathai87

33. Мрамор и кристали

Мраморното изкуство е толкова популярно и това не е изненада, когато се създават невероятни нокти като тези. Този мани от бяло, оранжево и розово мраморно изкуство. Някои от ноктите също са жълти с дизайн от кристал или златно фолио. Това е стилен мани, който използва много задължителни дизайни. Можете да намерите онлайн уроци по мраморни нокти, които са лесни за следване. Опитайте този дизайн или поставете мрамор върху всички нокти.

Мрамор и кристали

Източник: @erick.d_longnails_better

34. Неонови оранжеви нокти с блясък

Добавете жив цвят към визията си с оранжеви нокти като тези! Повечето нокти имат различен дизайн, включително лъскав портокал, блясък и кристали. Това е смел и блестящ вид, който прави изявление. Оранжевият цвят е идеален за лятото. Пресъздайте този външен вид или опитайте само оранжеви нокти с нокът с акцент от кристал, това би било зашеметяващо.

Ярки оранжеви нокти с блясък

Източник: @margaritasnailz

35. Дизайн на ноктите Glam Rose

След това имаме зашеметяващ мани, който е още един от любимите ни! За този външен вид някои от ноктите са розови, някои са блестящи златни, а другите имат розово ноктопластика. Розовото изкуство за нокти е различно и на двата нокътя, но ние обичаме розовия нокът! Това е красив дизайн, който би бил идеален за романтичен повод. Можете да намерите онлайн уроци за рисуване на рози за нокти или можете да използвате стикери за рози.

Дизайн на ноктите Glam Rose

Източник: @riyathai87

36. Сини нокти с луна и блясък

Харесва ли синият дизайн на ноктите? Ако е така, проверете това. Тук имаме сини заострени нокти. Някои са просто сини и има и акцентни нокти. Единият е омбре, другият е със златни ивици, а последният акцентен гвоздей е покрит със скъпоценни камъни със златна луна и звезди. Това е красив и вълшебен дизайн на ноктите. Можете да пресъздадете ивиците с лента за нокти и ще намерите онлайн уроци по омбре. Златни луни, звезди и кристали могат да бъдат закупени онлайн.

Сини нокти с луна и блясък

Източник: @riyathai87

37. Уникални нокти на стилет с Smokey Art

Следващият дизайн на ноктите е друг уникален. Този път някои от ноктите имат елегантно омбре изкуство, докато два от ноктите са черни с опушен дизайн. Пресъздайте целия външен вид или можете да имате черното и опушено изкуство върху всички нокти. Има уроци за този тип изкуство за нокти онлайн, така че можете да опитате сами дизайна. Smokey ноктите ще отговарят на всички поводи.

Уникални нокти на стилет с Smokey Art

Източник: @erick.d_longnails_better

38. Матови нокти със скъпоценни камъни и точки

Полка точки са толкова стилен и универсален модел. Тези нокти показват блестящ начин на носене на точки. Някои нокти са матово червени, а други имат ефект на матово черно. Много нокти са украсени със златни и блестящи кристали. Както можете да видите, полките изглеждат толкова красиви! Можете да създавате точки с инструмент за поставяне на точки. Можете да опитате този поглед у дома или да създадете своя собствена версия.

Матови нокти със скъпоценни камъни и точки

Източник: @nailsbymztina

39. Зашеметяващи нокти на стилет с блясък и кристали

След това имаме зашеметяващ дизайн на ноктите, който да ви покажем. Тук имаме изключително дълги нокти на стилет. Ноктите имат цветова палитра от нежно розово, синьо и сребристо. Има и някои кристали. Това е вълшебен мани и ще ви накара да изглеждате принцеса за всеки повод. Този дизайн би бил чудесен за празничния сезон.

Зашеметяващи нокти на стилет с блясък и кристали

Източник: @margaritasnailz

40. Художествен матов дизайн на ноктите

Ако обичате креативния, артистичен и уникален дизайн на ноктите, това е за вас. Всички нокти са матово черни и са украсени със син, лилав и златен дизайн на фолио. Някои от ноктите са украсени с модерни златни украшения. Можете да пресъздадете подобен вид с фолио за нокти. Опитайте подобен мани или използвайте дизайна върху тези изключително дълги, остри нокти. Това би изглеждало невероятно.

Художествен матов дизайн на ноктите

Източник: @nailsbymztina

41. Розови нокти с бели цветя

Следващата идея е толкова красива и елегантна. За този вид някои от ноктите са светло розови, а останалите са чисти с бели цветя. Ноктопластиката и цветовете се допълват красиво. Мани като този ще бъде идеален за пролетта и лятото. Би било чудесно за специални поводи като сватби, защото ноктите имат романтична и шикозна атмосфера.

Розови нокти с бели цветя

Източник: @sheadbeauty

Надяваме се, че сте намерили вдъхновение от нашия списък с остри дизайни за нокти!