43 Сладки средни плитки, които трябва да опитате

31. Елегантна кутия плитка Боб

След това имаме друг обърнат стил, при който плитките са по -дълги отпред и по -къси отзад. Плитките на кутията са доста накъсани, а косата изглежда просто елегантна и елегантна. Можете да разгледате предния изглед на тази прическа на страницата по -долу. Обичаме тази идея за коса и смятаме, че ще изглежда красива за всички.

Елегантна кутия плитка Боб

Източник: @bellahairstyler

32. Кутии плитки с корди

Ако искате да аксесоарирате косата си с шнурове, тогава трябва да видите този следващ поглед. Тук имаме средни плитки, които са извити под. Две от плитките също са снабдени с шикозни шнурове. Както можете да видите, тъй като кабелите са леки и плътни, те наистина правят изявление. Ние също обичаме цвета на плитката! Можете да пресъздадете този стил или да изберете кабели във всеки цвят, който харесвате.

Кафяви кутии плитки с шнурове

Източник: @naturezacapilar

33. Прости и стилни плитки

Искате разкошна и лесна за носене коса, която ще изглежда невероятно за всеки повод? Ако е така, тази прическа може да е точно това, което търсите! Тези средни плитки са безкрайно красиви. Дължината им просто минава през раменете и те се носят на една страна. Това е просто стилен и прост външен вид, който ще подхожда на всеки.

Прости и стилни плитки

Източник: @laurynalexi

34. Сладък стил на плитка

След това имаме сладък стил на плитка. Изглежда, че тези плитки са наполовина нагоре, наполовина надолу и горната част на косата е оформена в небесна опашка. Това е стилен и красив външен вид, който би бил идеален за лятото. Пресъздайте това или оформете всичките си плитки на висока опашка. Това също би изглеждало красиво.

Сладък стил на плитка

Източник: @iris_samara09

35. Тъмно лилави кутийки плитки

Може би ви е писнало малко от косата и искате да опитате нов стил, който е смел и забавен? Ако това звучи като вас, тогава разгледайте тази прическа. Тук имаме средни плитки, които са модерен, тъмно лилав нюанс. Обичаме лилавото, защото е толкова ярко и прави изявление. Плитките също са украсени със златни маншети за коса. Това е красив вид на плитка, който ще ви накара да се откроите от тълпата със стил.

Тъмно лилави кутийки плитки

Източник: @thamirismelchio

36. Плитка Half Up Box Braid Bun

Следващата идея, която имаме, е още половин стил. За този външен вид горната част на плитките е оформена като кок вместо на опашка. Както можете да видите, половин кок изглежда толкова модерен и раздразнителен. Можете да пресъздадете високия кок или да го направите малко по -нисък. Така или иначе, косата ви ще изглежда великолепно. Смятаме, че такава прическа би изглеждала невероятно в ярък цвят като червено или русо. Съгласен?

Half Up Box Braid Bun

Източник: @laurynalexi

37. Jumbo Medium Box плитки

Ако обичате да аксесоарирате косата си, тогава тази идея е идеална за вас. Тук имаме плътни средни плитки и няколко различни аксесоара се използват за завършване на външния вид. Има и маншети, пръстени и стилен шнур. Както можете да видите, тези аксесоари просто правят косата уникална. Можете да създадете подобен вид на това или да експериментирате с различни цветни шнурове и може би дори бихте могли да добавите и мъниста.

Jumbo Medium Box плитки

Източник: @xotic_braids

38. Карамел и ярки руси плитки

Карамелът е друг красив и популярен цвят на косата. Това не е изненада, тъй като се създават великолепни прически като тази. Тези плитки са оформени в сладък боб и повечето от плитките са с топъл карамелен цвят. Някои от плитките също са зашеметяваща ярка руса сянка. Ние обичаме карамелените плитки и мислим, че блондинката прави комплименти перфектно с карамела. Пресъздайте този външен вид или опитайте различен нюанс на блондинка. Можете дори да имате целия карамел.

Карамел и ярки руси плитки

Източник: @tatialessandra

39. Glam плитки с аксесоари за сладки черупки

Тази следваща идея за коса е една от любимите ни! Тук имаме плитки от глем кутия, които са украсени със златни маншети и красиви черупки. Обичаме черупките, защото са уникални, зашеметяващи и придават на косата летен вид! Можете да си купите черупки за косата си онлайн и има много уроци, които да ви покажат как да ги добавите към плитките си. Такава коса би била идеална за лятото или за ваканция!

Glam плитки с сладки аксесоари от черупки

Източник: @hairspiration_naija

40. Шикозни средни плитки

След това имаме още една шикозна прическа, която да ви покажем. За този външен вид средните плитки са много тънки и са извити отдолу, за да рамкират лицето. Има и един фин маншет на плитка. Това е вид с плетени гламури, който никога няма да излезе от мода. Пресъздайте това или го запазете просто и опитайте плитките без аксесоари.

Шикозни средни плитки

Източник: @flawlessbraidss

41. Лесни за носене плитки със златни маншети за коса

Обичате ли простите и лесни за носене прически? Ако е така, проверете това. Тук имаме красиви кутийки плитки с дължина, която просто минава през раменете. Плитките се носят в странична част и всяка плитка има златен маншет в края. Просто изглежда зашеметяващо без усилие. Такава коса ще подхожда на всички. Можете да пресъздадете външния вид или да опитате сребърни маншети. Мъниста също биха изглеждали невероятно в краищата на плитките.

Лесни за носене плитки със златни маншети за коса

Източник: @manare.coco

42. Плътни зелени кутии

Ако обичате да носите смели цветове на косата, тогава разгледайте тази следваща идея. Този стил се отличава с плътна боб плитка. Плитките са жив цвят и имат красиви аксесоари. Обичаме цвета, защото ни дава вибрации на русалка! Това е идеално за дамите, които обичат да се открояват от тълпата. Това е задължителна прическа за лятото.

Зърнасти плитки Green Box

Източник: @fegerodrigues

43. Модни плитки с пръстени

Следващата идея за коса е друг модерен стил с аксесоари. За тази визия имаме прости, стилни и набити плитки. Няколко плитки също имат маншети и пръстени за коса. Пръстените изглеждат толкова елегантни и остри и това е лесен начин да придадете джаз на косата си. Можете да закупите пръстени за плитки онлайн в различни цветове и има и много различни дизайни.

Модни плитки с пръстени

Източник: @naturalgirlssociety

Надяваме се, че сте намерили любимия си вид плитки със средни кутии!