41 сладки прически на плитка за лято 2019

31. Модни плетени пигтейли

Следващата ни идея е забавна, сладка и лесна за носене. Тук имаме пигтейли, които имат фънки плетен дизайн. Косата като тази е модерна и е идеална за спокоен летен повод. Можете да пресъздадете това или да имате две единични плитки. Така или иначе, косата ви ще изглежда стилно. Можете също така да използвате връзки за коса за различните секции вместо за коса, за да направите пресъздаването на стила малко по -лесно.

Модни плетени пигтейли

Източник: @michaelgrayhair

32. Доста плетен стил с лък

Тази следваща идея за коса е една от любимите ни. Косата е оформена в плитка ирокез с красив аксесоар с лък. Такава коса ще ви накара да се откроите от тълпата със стил. Би било идеално за специален повод и можете да пресъздадете това или да опитате лък с различна плитка.

Доста плетен стил с лък

Източник: @hairicome_

33. Елегантна плетена опашка

След това имаме идея за елегантна и стилна коса. За този вид косата е оформена във висока единична плитка. Плитката също има перлени аксесоари. Косата като тази е блестяща и лесна за носене. Това би било идеалната прическа за парти или специален повод. Можете да пресъздадете с или без аксесоарите.

Елегантна плетена опашка

Източник: @natalieannehair

34. Разхвърлян Halo Braid

Обичате прическите с ореол плитка? Ако е така, това е идеално за вас. Има две плитки, които придават на косата короната с разхлабени къдрици отстрани. Това е бляскава и елегантна идея за коса, която би била идеална за парти или специален летен повод. Би било чудесна сватбена прическа. Бихте могли да имате по -непринуден вид, ако създадете по -спокойни плитки.

Разхвърлян Halo Braid

Източник: @dvir_tvik

35. Половина плитки с шал

Следващата идея за коса е поредният вид на плитка с шал. Това е прическа наполовина нагоре, наполовина надолу. Горната половина на косата е оформена в две плитки, а останалата се оставя разхлабена. И двете плитки се срещат и са обвързани със стилен шал. Това е толкова красив и шикозен външен вид. Обичаме шалчето, защото прави прическата уникална. Можете да пресъздадете с всеки шал.

Половина плитки с шал

Източник: @livlina93

36. Конска опашка и плитка

Опашката е проста и елегантна прическа, но можете да я джазнете с плитка. Ето един чудесен пример. Този стил се отличава с ниска опашка с добавена плитка на горния слой коса. Обичаме тази модерна идея, защото получавате две прически в една. Такава коса е лесна за носене и ще подхожда на всички.

Опашка и плитка

Източник: @michaelgrayhair

37. Допълнителна странична плитка

След това имаме още един аксесоариран вид. Косата е красиво накъдрена с голяма странична плитка, а плитката е снабдена с много различни щипки. Това е сладка прическа и можете да аксесоарирате подобна плитка с всякакви заколки за коса. Може би потърсете подобни или изберете буквите или щипките за перли. Така или иначе, косата ви ще изглежда супер стилна.

Допълнителна странична плитка

Източник: @michaelgrayhair

38. Сладко плетено нагоре

Търсите сладко лятно нагоре? След това проверете тази прическа. Тук имаме две плитки, които се срещат в средата на главата, за да създадат красив нагоре. Това е толкова елегантна и елегантна идея за коса, но е и универсална. Можете да го носите навсякъде от работа до вечер. За специален повод можете дори да добавите някои аксесоари като цветя.

Сладък плетен Updo

Източник: @hairdobyanni

39. Висока опашка с малка странична плитка

Не е нужно да излизате изцяло с плитките, можете да опитате прическа с по -фин вид на плитка. Ето един стилен пример. Косата е оформена във висока опашка с малка странична плитка. Както можете да видите, плитката придава на опашката по-модерен вид, но също така е елегантна и сдържана. Такава коса е лесна за носене и е една от любимите ни.

Висока опашка с малка странична плитка

Източник: @natalieannehair

40. Цветни плитки

По -рано в публикацията споделихме плитки с добавен цвят. Ако тази идея ви е харесала, може и тази да ви хареса. Тук имаме две великолепни плитки, а част от косата е оцветена в различни лилави нюанси. Както можете да видите, лилавото наистина джазира плитките. Можете да боядисвате косата си за постоянно или да използвате измиващите цветове, които не траят толкова дълго. Това е готин и колоритен вид, който да опитате.

Цветни царевични плитки

Източник: @grimerka6

41. Единична плитка с модерна закопчалка за коса

Следващата ни идея за коса е друга единична плитка. Тук имаме проста плитка от три нишки. Косата също така разполага с прекрасна перлена закопчалка за коса. Обичаме закопчалката за коса, защото изглажда класическата плитка. Можете да пресъздадете с дълга плитка като тази или да опитате по -къса плитка. Можете да видите урок за коса за това на страницата по -долу.

Единична плитка с модерна закопчалка за коса

Източник: @sabrinadijkman

Надяваме се, че сте намерили няколко перфектни летни прически на плитка, които да изпробвате.