65 сладки и стилни летни нокти за 2020 г.

31. Ярки многоцветни нокти

След това имаме друг вид нокти, който се отличава с множество ярки нюанси. Ноктите са дълги и всеки е боядисан в два живи цвята. След това всички цветове създават градиентен дизайн. Това е такава модерна идея за нокти и ще изглежда невероятно по дължината и формата на ноктите. Пресъздайте маникюр с подобни цветове или изберете свой собствен летен градиент.

Дъгови гвоздеи за ковчези за лятото

Източник: @chaunlegend

32. Матови неонови оранжеви нокти

Друга готина тенденция за ноктите, която можете да опитате това лято, е неонова. Неоновите цветове на ноктите са един от задължителните визии и този следващ маникюр показва как да го носите със стил! Ноктите са дълги, с форма на ковчег и са боядисани в неонов оранжев нюанс. Това е смела и изявена идея. Опитайте с подобен оранжев нюанс или изберете друг неонов цвят.

Матови неонови оранжеви нокти за ковчег

Източник: @chaunlegend

33. Дизайн на ноктите с матова диня

Търсите уникална идея за нокти? Тогава това е за вас. Тук имаме дълъг, матов маникюр, който се отличава със сладък дизайн на диня. Повечето нокти са боядисани в жив розов нюанс с матово покритие, с един акцентен нокът, който се отличава с дизайн на диня. Това е забавен и жизнен вид, който е идеален за лятото. Динята върху акцентния нокът е нарисувана на ръка, но можете да си купите стикери с диня, така че дизайнът да бъде още по-лесен за пресъздаване.

Летни матови нокти с диня

Източник: @daria_zatynaichenko

34. Дизайн на ноктите Neon Star

Следващата ни идея е вдъхновена от последния маникюр на Кайли Дженър. Ноктите са светъл нюанс със зашеметяващ звезден дизайн отгоре. Всеки нокът е различен, но можете просто да повторите същия модел, ако предпочитате. Маникюр като този е красив и би бил идеален за по -топлия сезон.

Дизайн на ноктите Neon Star

Източник: @ykc2712

Ето урок в YouTube за подобен дизайн на ноктите:

35. Палмово изкуство за нокти

След това имаме още един тропически вид, който да ви покажем. Тези нокти имат неонови v съвети и има и акцентен гвоздей. Акцентният пирон има фон на залез с черна палма. Това е толкова фънки и жив дизайн. Има онлайн уроци, които да ви помогнат да създадете v съвети и можете да си купите онлайн шаблони за нокти за палмово дърво.

Палмово изкуство за нокти

Източник: @chaunlegend

36. Цветни блестящи омбре нокти

Обичате омбре ноктите? След това трябва да проверите тази следваща идея. Ноктите са голи и всеки от тях има омбре дизайн в жив цвят. Това е толкова стилен дизайн на ноктите и ще бъде идеален за фестивали и други забавни летни събития. Пресъздайте многоцветния омбре или изберете един ярък нюанс за всички нокти.

Цветни блестящи омбре нокти

Източник: @nails_by_annabel_m

37. Блестящи и светло розови нокти

Пригласете визията си това лято с блестящи нокти като тези! Повечето нокти са светло розови и има два акцентни нокътя. Акцентните нокти се отличават с розово -бял блестящ омбре. Това е красив дизайн на ноктите, който ще отговаря на всички дължини и форми на ноктите. Той ще бъде идеален за специален повод.

Блестящи и светло розови нокти

Източник: @margaritasnailz

38. Готин дизайн на ноктите на Zebra

Разходете се от дивата страна и опитайте животински принт върху ноктите си! Ето един прекрасен пример! За този вид повечето нокти са бели и има един акцентен нокът със зебра. Това е толкова стилен външен вид и ще бъде невероятен за летния сезон. Можете да създадете подобен дизайн с шаблон за нокти. Има шаблони, достъпни онлайн във всякакви животински щампи.

Готин дизайн на ноктите Zebra

Източник: @kangannynails

39. Голи нокти с жълти съвети

Следващата идея за нокти включва по -модерни v съвети. Тези нокти са боядисани в гол нюанс с неонови жълти връхчета. Това е толкова готин и стилен външен вид. Обичаме v съветите, защото можете да опитате ярък цвят, без да сте прекалено смели. Пресъздайте летните жълти съвети или опитайте ярък цвят по ваш избор.

Голи нокти с жълти съвети

Източник: @chaunlegend

40. Стилни лилави и розови нокти

Ако търсите проста и стилна идея за нокти, това е за вас. Ноктите са дълги, с форма на ковчег и са боядисани в живи лилави и розови нюанси. Ноктите в смел цвят като този незабавно ще ви накарат да изглеждате готови за лятото. Опитайте лилаво по този начин или можете да използвате всеки цвят за изявление.

Матов лилав и розов дизайн на ноктите

Източник: @_allured

41. Rainbow Gradient Nail Design

След това имаме още един летен наклон, който да ви покажем. Обичаме тези нокти, защото ни напомнят за лятна дъга. За повече дизайни и идеи за дъгови нокти, не забравяйте да разгледате другата ни статия тук.

Rainbow Gradient Cockin Nails

Източник: @nadiaa_o

42. Дизайн на розови и оранжеви нокти

Следващата ни идея е ярка и смела. Ноктите са боядисани в живи розови и оранжеви нюанси. Има и омбре акцентен нокът и някои скъпоценни камъни също. Това е красив, тропически и летен маникюр. Напомня ни за коктейли и сладкиши, така че е идеален за летния сезон.

Розов и оранжев дизайн на ноктите

Източник: @nailsbykatrins

43. Доста розова мраморна идея за нокти

Друга идея за ноктопластика, която можете да опитате това лято, е мрамор. Следващият маникюр показва сладък начин да го носите. Всеки нокът е боядисан в различен цвят, включително розово, бяло и блестящо сребристо. Има и един акцентен гвоздей, който се отличава с розов и бял мрамор. Това е стилен външен вид, който ще направи ноктите ви да се открояват от тълпата. Има много начини за създаване на мраморно изкуство и можете да намерите уроци онлайн.

Идея за доста розови мраморни нокти

Източник: @nailsbykatrins

44. Живи желеобразни нокти

Желените нокти са толкова готин и забавен външен вид, който да опитате за лятото. Тенденцията включва нокти в ярки цветове, които са полупрозрачни. Можете да опитате такъв маникюр. Тези нокти са с неонов оранжев нюанс и това е идеалният цвят за лятото. Желените нокти изглеждат най -добре, когато ноктите са дълги.

Живи желеобразни нокти

Източник: @chaunlegend

45. Цветни ивици

Ако не можете да решите кой ярък цвят да опитате, тогава защо да не ги носите всички ?! Можете да използвате всичките си летни цветове, за да създадете ивици за нокти като този. Тези нокти са бели, жълти, лилави и розови. Това е толкова креативен и уникален външен вид. Пресъздайте цветни ивици като тези или използвайте своя собствена цветова палитра. Ивици могат да бъдат създадени с лента за нокти.

Цветни шарени нокти

Източник: @polishedtwins

46. ​​Цветни матови стилети

След това имаме колоритен мани, който да ви покажем. Тук имаме дълги нокти на стилет. Едната ръка има нокти с розови и червени нюанси. Докато другата ръка използва розови, сини и жълти цветове. Така че всеки нокът е с различен цвят. Един нокът също е украсен със стрази. Това е забавен дизайн с дъга, който ще добави поп цвят към всички ваши летни тоалети.

Цветни матови нокти

Източник: @nailbysteven92

47. Голи нокти с дъгови съвети

Тази следваща идея за нокти е толкова сладка и жизнена! Манито има голи нокти и всеки от тях има върх в цвят дъга. Обичаме това, защото можете да опитате по -смелите цветове, но по по -фин начин. Можете да изпробвате дъговите ивици или да изберете десет или пет дъгови нюанса и да нарисувате целия връх на всеки нокът в различен цвят.

Голи нокти с дъгови съвети

Източник: @anouskaanastasia

48. Розово и оранжево омбре с кристали

Ако обичате да носите ярки цветове на ноктите, тогава трябва да погледнете това. Тук имаме жив омбре дизайн. Ноктите започват да стават розови и след това преминават в оранжево. Някои нокти също са украсени с кристали. Обичаме летните цветове и кристалите изглеждат толкова бляскави! Има онлайн уроци по омбре изкуство за нокти и кристали могат да бъдат закупени онлайн. Така че можете сами да опитате да пресъздадете това.

Розови до оранжеви омбре нокти със кристали

Източник: @margaritasnailz

49. Пирони на палмово дърво

Нищо не казва лятото като палмите и следващият мани показва как да носите стилно дизайн на палмово дърво. Всички нокти използват тропически розови и оранжеви цветове. Два нокътя също използват сенките с омбре изкуство. Омбре ноктите също имат черни палми. Това е зашеметяващ мани, който е идеален за лятото и ваканциите. Можете да си купите стикери за нокти и палмови дървета. Дърветата могат да бъдат рисувани ръчно, ако имате стабилна ръка.

Летни пирони на палмово дърво

Източник: @gandziuchaa

50. Елегантни неонови розови нокти

Обичаме тази следваща идея! Тук имаме сладки розови нокти. Някои от ноктите са светло розови, а други са искрящо розови. Това е просто красив, забавен и жив мани, който е идеален за пролетта и лятото. Розов дизайн като този ще отговаря на всички дължини и форми на ноктите. Пресъздайте това или можете да опитате по -тъмни розови нюанси.

Елегантни неонови розови нокти

Източник: @alinahoyonailartist