43 модерни начина за разтърсване на африкански плитки

31. Jumbo Braid Ponytail

След това имаме стилна опашка, която да ви покажем. Това е висока опашка, която се отличава с плътни царевични плитки. Между джъмбо плитките са добавени и по-малки плитки. Това е модерна прическа, която ще подхожда на всички. Можете да опитате този външен вид или да създадете различен модел на плитка на главата. Това е друг стил, който би изглеждал невероятно със смел цвят. С дълга опашка като тази можете да опитате омбре, това би било зашеметяващо.

Jumbo плетена опашка

Източник: @pearlthestylist_

32. Дълги племенни плитки

Тази следваща прическа включва по -дълги африкански плитки. Тези са красиви и се отличават със стилен и уникален модел на плитка на главата. Харесваме модела, защото изглежда толкова модерен. Можете да опитате да пресъздадете подобен вид или да опитате модела с по -къса дължина. Моделът би изглеждал толкова остър с боб.

Дълги племенни плитки

Източник: @tasha_worldofstyles

33. Плетки от племенна богиня

Ако търсите прическа, която ще се удиви, това е за вас! Тук имаме племенни богини плитки, които са красиво аксесоари. Косата е дълга и сплетена с къдрици в края. Някои плитки също са украсени с шнурове и маншети. В центъра на прическата има и красива черупка. Тази зашеметяваща идея за коса, която ще ви накара да се откроите от тълпата със стил.

Допълнителни африкански плитки

Източник: @qthebraider

34. Плътни кръстосани плитки

Друг популярен модел в плитките е кръстосан кръст. Следващата прическа показва красив начин да я носите. Косата е средна по дължина и сплетена. Както можете да видите, има и секция с кръстосан модел. Обичаме кръста, защото е модерен и прави изявление. Пресъздайте стила или използвайте модела върху различни плитки.

Chunky Criss Cross Боб плитки

Източник: @ravishing_tresses

35. Дълги плитки с шнурове и маншети

Харесва ли ви да аксесоарирате косата си? Ако е така, проверете това. Тук имаме дълги африкански плитки, украсени със златни шнурове и маншети. Обичаме този стил, защото златото изглежда толкова поразително с плитките. Това е шикозен и модерен стил, който ще изглежда невероятно за всеки. Опитайте подобен стил или можете да опитате същия модел и аксесоари на по -къси плитки.

Дълги плитки с шнурове и маншети

Източник: @zumbahairbeauty

36. Плетена кок с части Зиг Заг

По -рано в публикацията споделихме прическа кок с части зиг -заг. Ако тази идея ви е харесала, трябва да проверите и тази. Тук имаме още един висок кок, но този има повече зигзагообразни части. Както можете да видите, чрез добавяне на повече зигзагове, вие създавате по -изящен изглед. Това е модерен стил и би изглеждал невероятно с жив цвят като червено или лилаво.

Плетена кок с части на зигзаг

Източник: @fancy_claws

37. Jumbo плитки Боб

След това имаме още един боб, който да ви покажем. Този път имаме асиметричен боб с набити плитки. Косата също е украсена със златни аксесоари. Това е сладък и стилен външен вид, който би бил идеален за лятото. Можете да видите урок за създаване на тази прическа на страницата в Instagram по -долу.

Jumbo плитки Боб

Източник: @frizzybri

38. Уникални африкански плитки

Следващата прическа е толкова уникална и стилна. Тук имаме плътни африкански плитки. Плитките са оформени в модерен модел, а половината са завързани на опашка, а половината са разхлабени. Това е страхотен стил, който е лесен за носене. Тя може да бъде запечатана нагоре или надолу, за да отговаря на всеки повод. Косата като тази също ще изглежда невероятно в червено или русо.

Уникална прическа с африкански плитки

Източник: @blackhairideas

39. Стилни плитки и усуквания

Не можете да избирате между плитки и усуквания? Тогава недей! Можете да имате такава прическа. Тук имаме плетен боб. Половината от косата е оформена на плитки, а долната част на усуквания. Както можете да видите, комбинацията от двата стила изглежда великолепна. Това е сладък стил, който ще подхожда на всички. Пресъздайте това или опитайте по -дълги обрати.

Стилни плитки и усуквания

Източник: @hairhealthhumanity

40. Ярки плитки

Чувствате се смели и дръзки? Ако е така, защо да не изберете прическа като тази! Тук имаме дълги и цветни африкански плитки. Някои плитки са черни, а други са живи цветове. Обичаме ярките цветове, защото те правят такова изявление. Пресъздайте забавна прическа като тази или изберете цветове за плитките.

Ярък фураж на плитки

Източник: @manuucabelos

41. Двойни страстни обрати

Следващата прическа е супер блясък. Този външен вид включва обрати на страстта. Обичаме този стил, защото изглежда толкова елегантен и стилен. Такава коса ще изглежда невероятно за всеки повод. Пресъздайте страстните плитки или можете да опитате различни плитки с къдрици в края. Можете дори да опитате по -къса дължина.

Дълги плитки с къдрици

Източник: @tshanimarithe

42. Модни царевични плитки

Ако чувствате, че косата ви е малко скучна напоследък, тогава този стил е това, от което се нуждаете. Тук имаме модерни плитки. Косата на главата е оформена в прекрасен модел, а към плитките е добавена и руса. Тази комбинация от цвят и плитка е невероятна и ще отнеме косата ви от тъпа до бледа.

Модни царевични плитки

Източник: @slayedbyqueenbenz

43. Допълнителни дълги царевици

След това имаме още един аксесоариран вид. Косата е оформена в дълги корнизи и е украсена с мъниста и маншети. Ние обичаме такива аксесоари, защото това е начин да направите косата си уникална. Опитайте да пресъздадете този външен вид или използвайте мъниста в различен цвят. Изберете цветове, които най -много ви харесват, или цветово ги съчетайте с любимия си тоалет.

Допълнителни дълги царевици

Източник: @tshanimarithe

Надяваме се, че сте намерили следващата си прическа на плитка!