71 Готини и модерни прически със средна дължина

61. Елегантна пастелна коса

Ако търсите модерна нова прическа, тогава трябва да проверите това. Този стил се отличава с елегантна средна коса, оцветена в омекотен пастелен нюанс. Обичаме този цвят, защото не е толкова ярък, колкото някои от другите пастели, което го прави уникален. Това е красива прическа, която е идеална за модни създатели.

Елегантна пастелна коса

Източник: @lo.rean

62. Идея за цвят на косата на дъгата

Следващата прическа, която трябва да ви покажем, е смела и дръзка! За този вид косата е боядисана в ярко руса с цветове на дъгата. Това е един от онези готини стилове, при които цветът на дъгата е скрит, освен ако косата не е изправена. Това е уникална и жизнена идея за коса и можете да я пресъздадете или да замените цветовете на дъгата с нещо по ваш избор.

Идея за цвят на косата на дъгата

Източник: @supvalerie

63. Идея за смела руса коса

Търсите шикозна прическа? Ако е така, това може да е идеално за вас. Тук имаме средна прическа, оцветена в светъл и смел русов нюанс. Цялата прическа е много елегантна и ще удиви всички и ще им даде завист на косата. Пресъздайте този външен вид или можете да отидете и за по -топла руса сянка.

Идея за смела руса коса

Източник: @romeufelipe

64. Модна средна прическа с балаяж

Ако предпочитате по -фини прически, вижте този следващ поглед. Косата е много тъмна в корена и след това преминава в по -светъл нюанс. Това е сдържана промяна в цвета и прическата ще подхожда на всички. Можете да изпробвате целия външен вид или да подстрижете с всеки цвят на косата. Светло русото би изглеждало красиво. Разбира се, можете да опитате стила с права коса, вместо с вълнообразна.

Модна средна прическа с балаяж

Източник: @colorbymichael

65. Сладка ружа розова прическа

След това имаме идея за сладък цвят. Тази прическа се отличава със стилно средно подстригване и косата е боядисана в меко и светло розово. Косата е завършена с доста наполовина стил. Обичаме този розов цвят, защото е модерен и ще изглежда невероятно през пролетта и лятото. Ако розовото не е за вас, опитайте същия стил в цвят по ваш избор.

Сладка ружа розова прическа

Източник: @loveisinthehair_byjanet

66. Шикозна руса средна коса

Добавете елегантност към визията си с прическа като тази. Тук имаме светло руса коса, която е тъмна в корена и по -светла към върховете. Това е зашеметяваща и шикозна прическа, която ще подхожда на всички. Това е универсална идея за коса и ще изглежда великолепно къдрава или права. Той е вечен и никога няма да излезе от мода.

Шикозна руса средна коса

Източник: @romeufelipe

67. Средна коса със смел цвят

Следващата прическа е една от любимите! Косата започва с прекрасен лилав цвят, след това преминава в тъмно лилаво и накрая косата става тъмно синя. Тази комбинация от цветове е зашеметяваща и със сигурност ще направи изявление. Можете да опитате това или просто да имате двете лилави без синьото. Така или иначе, ще изглежда невероятно.

Средна коса със смел цвят

Източник: @cryistalchaos

68. Проста и стилна средна прическа

Може би всички ярки цветове и фънки кройки не са вашето нещо. Ако е така, тогава тази проста и стилна прическа може да е за вас. Косата със средна дължина е с тъп подстригване и е само с един тъмен нюанс. Това е прекрасна прическа и ще подхожда на всички. Такава коса ще ви накара да изглеждате шикозно за всеки повод.

Проста и стилна средна прическа

Източник: @emmasedition

69. Модна идея за цвят на косата

Харесвате ли уникалните цветови идеи? След това трябва да проверите тази прическа. Тук имаме средно подстригване и косата е оцветена в модерен син нюанс. Това е зашеметяващ цвят, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Пресъздайте това или можете да имате подобно синьо като акценти или като цвят омбре.

Идея за модерен цвят на косата

Източник: @loveisinthehair_byjanet

70. Лятна руса средна коса

След това имаме прекрасна прическа, която би била чудесна за летния сезон! Косата е подстригана точно под раменете и е оцветена в зашеметяващ, ярък русов нюанс. Той е завършен с вълни и странична част. Такава коса е лесна за носене и ще подхожда на всички. Обичаме тази идея за лятна коса!

Лятна руса средна коса

Източник: @charlie_edwardsandco

71. Ярки акценти

Искате да опитате смел цвят, но не искате цялата си боядисана коса? Ако е така, тогава защо да не добавите ярки акценти точно по този начин. Косата е красива руса сянка с добавени прасковени и розови отблясъци. Можете да добавите всеки цвят към косата си и можете да имате по -малки участъци от косата, оцветени, за по -фин вид.

Ярки акценти

Източник: @romeufelipe