63 Pretty Nail Art Designs за къси акрилни нокти

51. Модни къси акрилни нокти

Следващият мани е още един от любимите ни! Използват се три различни дизайна и те включват мрамор, блясък и геометрично изкуство. Това е толкова блестяща и модерна идея! Можете да намерите онлайн уроци за мрамор и можете да си купите онлайн шаблони за нокти за по -сложното изкуство за нокти. Пресъздайте целия облик или просто мраморът и блясъкът ще изглеждат великолепно.

Модни къси акрилни нокти

Източник: @blushnailartist

52. Цветни френски съвети

След това имаме още един сладък и колоритен вид. Този път ноктите са голи и всеки от тях има различен цветен връх. Цветовете на съветите включват розово, жълто, класическо бяло и други. Това е толкова стилен и по -фин начин да носите по -ярки цветове. Опитайте нещо подобно или изберете пет различни живи цвята.

Цветни френски съвети

Източник: @nail_sunny

53. Хубава и уникална пастелна мани

Търсите уникално и красиво изкуство за нокти? Ако е така, това може да е за вас. Два от видимите нокти имат меко синьо омбре, докато другите имат парчета от различни цветове, които почти създават флорален вид. Можете да използвате всеки от дизайните на нокътя на палеца. Това е красива идея за нокти и е чудесна за пролетта и лятото.

Красива и уникална пастелна мани

Източник: @kangannynails

54. Glitter Ombre и Matte Black Nails

След това имаме още един бляскав дизайн на ноктите, който да ви покажем. Някои нокти са матово черни, един е искрящо розов, а последният е с черно и розово омбре. Розовото е сладко и красиво, докато матовото черно дава предимство на мани. Можете да опитате това или да използвате лъскаво черно вместо матово. Така или иначе, ноктите ви ще изглеждат страхотно.

Glitter Ombre и матови черни нокти

Източник: @karlee.mcvee.nail.artist

55. Сладки ботанически къси нокти

Има толкова много различни дизайни на ноктите, но ботаническото изкуство стана много популярно. Ето един прекрасен начин да го носите. Някои нокти са обикновени, но останалите имат черно ботаническо изкуство с ярко оцветена ивица в центъра. Това е забавен и летен дизайн на ноктите. Листното и цветно изкуство може да бъде създадено с шаблони и можете да намерите шаблони за нокти онлайн.

Сладки ботанически къси нокти

Източник: @nailsrnd

56. Ярка розова идея за нокти

Може би всичко по -смело изкуство за нокти и сложни шарки не са вашето нещо? Ако е така, можете просто да изберете стилен цвят на блока като този! Както можете да видите, късите нокти са боядисани в жив розов цвят. Този мани е толкова лесен за създаване и носене. Неоновият цвят е задължителен за лятото.

Енергична неонова розова идея за нокти

Източник: @nail_sunny

57. Тропически къси акрилни нокти

Придайте на ноктите си лятно и тропическо преобразяване с ноктопластика като този! Някои нокти са меко жълти, един има блестящ градиент, а последният пирон има същия цветен градиент, но с плажна сцена. Това е толкова забавна, цветна и уникална идея. Това е идеално за лятото и ваканцията. Пресъздайте това или опитайте само изкуство от палмово дърво вместо цялата сцена. Можете да нарисувате дървото или да си купите шаблон или стикер, за да улесните нещата.

Тропически къси акрилни нокти

Източник: @kangannynails

58. Доста розови блестящи нокти с бяло цвете

Обичаме този следващ дизайн! За този вид повечето нокти са блестящо розови и има един акцентен нокът. Акцентният нокът има три бели цветя на върха на розовия блясък. Това е толкова красива идея и цветята изглеждат красиви с розовото. Можете да пресъздадете това или да използвате по -светъл нюанс на розово или дори различен вид цвете.

Доста розови блестящи нокти с бяло цвете

Източник: @kangannynails

59. Черни и сиви акрилни нокти

След това имаме хубав, но раздразнителен вид, който да ви покажем. Единият пирон е с блоков цвят, единият е сив омбре, следващият е с мраморно изкуство и последният гвоздей е блестящ. Цялото изкуство е стилно и красиво, но тъмният цвят му дава предимство и създава модерен вид. Пресъздайте целия мани или просто използвайте един или два от дизайните върху всички нокти.

Черни и сиви акрилни нокти

Източник: @tenacioustips

60. Елегантни къси акрилни нокти

Търсите по -фин и шикозен дизайн на ноктите? Ако е така, погледнете това. Всички тези къси нокти са голи с бели връхчета. Има и един акцентен пирон с флорално изкуство. Това е толкова красива идея, която е лесна за носене. Можете да рисувате цветята ръчно или да си купите стикери за нокти. Този мани би бил идеален за пролетта.

Елегантни къси акрилни нокти

Източник: @nailsrnd

61. Неонови френски съвети

Следващата идея за нокти включва по -стилни съвети, но тези са малко по -различни. За този вид ноктите са със светъл нюанс и всеки от тях има неонов жълт връх. Както можете да видите, неоновите съвети изглеждат толкова сладки и модерни. Можете да пресъздадете това или да използвате различен неонов нюанс за съветите. Неоновите цветове са задължителни за лятото.

Неонови френски съвети

Източник: @nailsrnd

62. Елегантни пеперудни нокти

По -рано в публикацията представихме ноктите на пеперуди и ако тази идея ви е харесала, тогава трябва да видите и тази. Този път ноктите са меко пастелно лилаво с ясни акцентни нокти. Акцентните нокти също имат блясък и бели пеперуди. Той просто показва как можете да бъдете вдъхновени от тенденция, но да създадете различна версия. Белите пеперуди могат да бъдат закупени онлайн.

Елегантни пеперудни нокти

Източник: @nailssbytayla

63. Къси акрилни нокти с блясък

След това имаме още един шикозен вид, който да ви покажем. Така че повечето нокти са със стилен сив нюанс, докато два са голи със сребърни блестящи връхчета. Обичаме цветовете и блясъкът изглежда толкова красив. Този дизайн на ноктите е толкова блестящ и лесен за носене. Ще отговаря на всички! Пресъздайте това или опитайте по -тъмен нюанс на сивото. Опитайте се обаче да запазите сребърния блясък.

Къси сиви нокти и блясък

Източник: @nataliepacitti

Надяваме се, че сте намерили стилна идея за къси акрилни нокти, която да опитате!