88 най -добри прически с черни плитки за копиране през 2020 г.

61. Тънки и дълги фуражи на плитки

Следващата идея за коса е шик и прави изявление. Тези дълги фуражи на плитки са толкова елегантни, а моделът е сложен и чист. Прическа като тази ще подхожда на всички и ще ви накара да изглеждате блестящо за всеки повод. Можете да опитате подобен вид на този или да опитате по -кратка версия. Дължината на раменете ще изглежда страхотно.

Тънки и дълги фуражи на плитки

Източник: @cutelooksdar

62. Царевици с част Зиг Заг

Следващата ни идея за коса е идеална за модерните дами. Тук имаме четири царевици със зиг -заг част и плитките също имат блондинка, преминаваща през тях. Моделът зигзаг е толкова стилен и уникален. Модел като този показва вашия индивидуален стил. Пресъздайте това или опитайте плитките в различен цвят. Червеното или ярко омбре ще изглежда невероятно.

Царевици с част Зиг Заг

Източник: @erica_letstalkhair

63. Стилни омбре плитки

Говорейки за омбре, следващ имаме стилен омбре вид, който да ви покажем. Тук имаме дълги плитки, които са черни в корена и след това по средата, косата се променя в тъмен меден нюанс. Омбрето е толкова красиво и елегантно. Можете да пресъздадете това или да опитате всеки цвят по ваш избор за омбрето.

Стилни омбре плитки

Източник: @jalicia_hairstyles

64. Прекрасни плитки с мъниста и миди

След това имаме друга идея за коса, която да ви покажем, която би била чудесна за лятото. Косата е оформена в дълги плитки. Всички плитки са украсени с мъниста в краищата, а две са украсени с други неща, като черупки. Както можете да видите, черупките изглеждат толкова сладки и летни! Това е друг вид, който би бил идеален за ваканция.

Прекрасни плитки с мъниста и миди

Източник: @nadirah.ali

65. Половина нагоре, наполовина фураж в плитки

Популярен начин за оформяне на плитки е наполовина нагоре и наполовина надолу. Ето един стилен пример. За този вид косата е оформена на дълги плитки с къдрави краища. Половината от плитките са разхлабени, а другата половина са на опашка. Половината опашка е толкова сладък и готин външен вид. Такава коса ще подхожда на всички, а опашката ще изглежда страхотно и с по -къси плитки.

Половина нагоре, наполовина фураж на плитки

Източник: @fancy_claws

66. Лимонадни плитки с къдрави краища

Откройте се от тълпата с плитка прическа като тази! Косата на главата е оплетена в модерен и сложен модел. От едната страна има две плитки, а останалите се носят от другата страна. Плитките също имат къдрави краища. Косата като тази е идеална за дамите, на които им е скучно с лимонадни плитки и които искат да изпробват нова и стилна визия.

Лимонадни плитки с къдрави краища

Източник: @hairbywaavyk

67. Плетена опашка с мъниста

Обичате ли прическите на опашка? След това трябва да видите този следващ поглед. Тези плитки са оформени в небесна опашка, а краищата на всяка плитка са украсени с живи мъниста. Мънистата наистина правят изявление и правят опашката различна от останалите. Пресъздайте нещо подобно или изберете мъниста в различни цветове, които представят вашия собствен индивидуален стил.

Плетена опашка с мъниста

Източник: @vanessamatsena

68. Бохемска храна в плитки

Следващата прическа е модерна и красива. За този вид косата на главата е оформена на тънки и дебели плитки, а част от косата също е къдрава. Косата също има златни пръстени за коса. Това е стилен и лесен за носене гайтан, който ще подхожда на всички. Можете да пресъздадете този стил или да опитате плитките с различни аксесоари или в различен цвят.

Бохемска храна в плитки

Източник: @filthyrichtresses

69. Красива Halo плитка

След това имаме красива ореолова плитка. Halo плитките са зашеметяващи и това е перфектната прическа за специални поводи и празниците. Това е прекрасна версия. Има плътна плитка, която деликатно се увива около главата, а на задната част на главата има и невероятен модел на плитка. Има и някои свободни плитки и аксесоари. Такава коса ще подхожда на всички и можете да намерите онлайн уроци за ореол плитка.

Красива Halo плитка

Източник: @magicfingersstudio

70. Blonde Half Updo

Ако искате драматична трансформация на косата, това е идеално за вас. Тук имаме наполовина плетен стил. Косата е оформена в дълги руси плитки. Половината са хлабави, а половината са във висок кок. Има и модерен модел. Това е зашеметяващ външен вид, който е идеален за лятото. Можете да пресъздадете това или да опитате различен нюанс на блондинка. По -топлите нюанси ще изглеждат по -естествени и по -хладни, ледените нюанси ще бъдат по -смели.

Руса черна плетена прическа

Източник: @missy_did_em