63 прически за племенни плитки Badass, които да опитате

51. Сладък кок на половинка

След това имаме сладък и непринуден стил, който да ви покажем. Тук имаме дълги племенни плитки. Половината се оставят свободни, а другата половина се оформя във висока кок. Това е забавен и красив стил, който е лесен за носене. Можете да опитате подобен стил или да опитате да използвате по -къси плитки. Кокът може да бъде оформен по-ниско за по-сдържан външен вид.

Сладък кок на половинка

Източник: @braidsbybah

52. Модни ярки руси плитки

Като русите прически? Ако е така, имаме още едно, което да ви покажем. Този път плитките са по -хладна и по -ярка руса, докато стилът има разхлабени плитки със стилен модел на плитка. Ние обичаме по -ярката блондинка, защото тя прави повече изявление. Това е остър външен вид, който е идеален за дамските дами.

Модни ярки руси плитки

Източник: @kitokobysarah

53. Великолепни племенни плитки с мъниста и аксесоари

Следващата идея за коса включва друг аксесоар. Този стил има дълги племенни плитки, които са украсени с мъниста, вихри и др. Това е зашеметяващ вид и аксесоарите наистина правят косата уникална. Можете да пресъздадете това или да опитате подобни плитки с различни мъниста. Забавлявайте се с аксесоари и покажете на света вашето индивидуално чувство за стил.

Прекрасни племенни плитки с мъниста и аксесоари

Източник: @kersti.pitre

54. Черни и светло розови плитки

След това имаме още една забавна идея за цвят на косата. Този път плитките са много дълги и част от косата е оформена. Секцията на косата отзад също има светло розов цвят. Обичаме този многоцветен външен вид, той е толкова модерен и остър. Можете да пресъздадете това или да изберете различен розов нюанс. Червеното би било невероятен избор с тази прическа!

Черни и светло розови племенни плитки

Източник: @braidsbybah

55. Плетена Боб с триъгълни части и мъниста

Обичате плитки боб? Ако е така, трябва да видите този следващ поглед. Тук имаме сладък боб с триъгълни части и прозрачни мъниста. Обичаме триъгълните части, защото са толкова стилни и джазират класическия боб. Това е красива и модерна идея за коса. Пресъздайте това или можете да използвате различни мъниста. Можете да изхвърлите мънистата и да отидете на проста версия на боб.

Плетена Боб с триъгълни части и мъниста

Източник: @pearlthestylist_

56. Малки наполовина плитки

Търсите прическа, която да ви отличава от тълпата? Ако е така, това е идеално за вас. Половината от плитките са оставени свободни, а половината са оформени във висока опашка. Има и по -къси плитки отпред, които създават бретон. Ако всичко това не беше достатъчно, плитките също са украсени със златни мъниста. Тези плетени плитки от царевица са невероятни!

Малки племенни плитки с мъниста

Източник: @zumbahairbeauty

57. Сплетен стил с къдрава тъкан

Друг цвят, който се превърна в модерен must-have, е сивото. След това имаме хладен сив стил, който да ви покажем. За този вид косата е сплетена отпред с отпусната коса отзад. Къдравата тъкан е смес от черен и сив цвят. Това е уникален външен вид, който е идеален за дамите, които обичат да правят изявление. Пресъздайте това или можете да опитате сивото в различен стил на плитка.

Моден черен и сив стил на плитка

Източник: @ckdess

58. Чисти племенни царевици

Може би по -простите прически са повече ваше нещо? Ако е така, това е за вас. Тук имаме дълги племенни плитки, които са пометени назад. Това е красив и лесен за носене стил. Такава коса ще подхожда на всички, можете да я задържите сдържана или можете да подправите косата с аксесоари. Този стил би изглеждал страхотно и с по -къси плитки.

Чисти племенни царевици

Източник: @silverhairgh

59. Лесни за носене плитки с топъл кафяв цвят

След това имаме друг лесен за носене стил, но този е изпълнен с цвят. И така, тези плитки са дълги и пометени с две централни плитки. Косата също е с красив кафяв нюанс. Смятаме, че цветът наистина променя стила. Кафяви нюанси като този ще подхождат на всички и ще отговарят на всеки сезон.

Лесни за носене плитки с топъл кафяв цвят

Източник: @lerato_falasie

60. Сладки Боб плитки с мъниста

Следващата прическа е още една от любимите ни. Косата е сплетена красиво на елегантен и чист модел. Тези плитки също са със средна дължина с прозрачни мъниста в долната част. Обичаме модела, мънистата и дължината. Това е просто сладък и красив стил, който ще отговаря на всички възрасти. Разбира се, можете да пресъздадете това или да опитате стила с различни мъниста.

Сладки Боб плитки с мъниста

Източник: @zumbahairbeauty

61. Красива омбре плетена прическа

Ombre все още е задължителен външен вид и тези плитки показват как да го носите със стил. Както можете да видите, косата е оформена в модерен модел на плитка. Косата също започва черна и след това се смесва до кафяв нюанс. Този омбре е красив и естествено изглеждащият цвят означава, че е лесен за носене. Можете да опитате подобен външен вид или да бъдете по -смели с омбрето.

Красива омбре плетена прическа

Източник: @zumbahairbeauty

62. Руси плитки

След това имаме още един бляскав вид, който да ви покажем. Тук имаме дълги плитки със зашеметяващ модел на плитка. Косата също е руса. Дължината и цветът на плитките са просто великолепни. Прическа като тази ще се удиви, така че е идеална за времето, когато искате да се облечете, за да впечатлите. Можете също да опитате този модел на плитка без добавен цвят.

Руси племенни плитки

Източник: @missy_did_em

63. Къркави средни плитки

Следващата прическа включва модерни племенни царевици. Косата има великолепен модел на върха на главата, а действителните плитки са със средна дължина. Всяка плитка също е украсена с мъниста. Това е забавен, красив и стилен външен вид, който ще подхожда на всички. Стилът може да бъде пресъздаден с всякакви мъниста и с всякаква дължина.

Зърнасти средни племенни плитки

Източник: @zumbahairbeauty

Надяваме се, че сте намерили перфектната нова прическа, която да опитате!