63 зашеметяващи идеи за абитуриентска коса за 2020 г.

51. Зашеметяваща абитуриентска прическа за по -къса коса

Ако имате по -къса коса, тогава трябва да видите тази следваща идея. Тук имаме коса със средна дължина, която се отличава с две странични плитки, които се срещат в средата на главата отзад. Това е сладък и лесен за носене стил, който ще отговаря на всички. Сега този стил е на коса със средна дължина, но можете да пресъздадете външния вид на по -къси дължини до много къси бобове. Така че, той е идеален за тези с модерната кройка.

Зашеметяваща прическа за бала за по -къса коса

Източник: @voudetranca

52. Красива опашка със страничен обрат

Обичате опашки? Тогава това е друг страхотен стил за вас. Този път косата е оформена в ниска опашка с красив страничен завой. Обратът наистина прилича на плитка, така че е чудесен за тези, които обичат плитките, но също така искат шик, елегантен и по -уникален стил. Можете да пресъздадете това или обратът би изглеждал великолепен и с кок.

Красива опашка със страничен обрат

Източник: @jodycallanhair

53. Плитки с ниска кок и сладки аксесоари за сърце

След това имаме още един красив и аксесоариран вид. Косата се отличава с две свободни плитки, които се срещат в нисък кок на тила. Този стил е завършен с щипки във формата на сърце, украсени със стрази. Обичаме романтичните аксесоари и модерните подобрения. Такава коса ще подхожда на всички. Опитайте този стил или можете да опитате плитките с подобни заколки за коса и опашка.

Плитки с нисък кок и сладки аксесоари за сърце

Източник: @hairby_chrissy

54. Висока опашка с плитка

Следващата прическа включва друга висока опашка. За този вид горната част на косата има обем, има странична плитка и прическата е пълна с опашка. Това е остър и красив външен вид. Това е прическа, която създава баланс между модерно и елегантно, това е перфектният стил на бала за рок пилетата.

Висока опашка с плитка

Източник: @kassiahair2

55. Елегантна коса за къдрава коса

Ако имате естествени и стегнати къдрици, може да е трудно да създадете подобрение. Тази следваща идея обаче показва красив начин да носите прическа за специален повод като абитуриентския бал. Косата е оформена в ниска коса на тила и има и хлабави къдрици. Това е зашеметяваща идея за коса, а хлабавите къдрици са великолепни. Можете да проверите урока в YouTube за тази прическа на страницата по -долу.

Елегантна абитуриентска бала за естествена коса

Източник: @natural.nikah

56. Модерна абитуриентска коса с плитки и аксесоари

Обичаме тази следваща идея, тя е една от любимите ни визии! Косата е със средна дължина с текстурирани вълни и две единични плитки. Този стил е завършен със стилни заколки за коса. Това е красива прическа, която ви позволява да изглеждате блестящо, но и да покажете уникалното си чувство за стил. Можете да закупите подобни клипове онлайн и този стил може да бъде създаден на всяка дължина на косата от къси бобове до много дълга коса.

Модна абитуриентска коса с плитки и аксесоари

Източник: @kykhair

57. Шикозна и стилна ниска опашка

Търсите шикозна прическа, която е лесна за носене? Ако е така, това може да е идеално за вас. Косата е оформена в ниска и текстурирана опашка с хлабави къдрици отпред. Това е стилен външен вид, който ще подхожда на всеки. Това е чудесно за по -къса коса, но може да се пресъздаде и на по -дълги коси. Това е проста и зашеметяваща абитуриентска прическа.

Шикозна и стилна ниска опашка

Източник: @jodycallanhair

58. Плетена наполовина за бала

След това имаме още половин подобрение, което да ви покажем. Косата е дълга и красиво накъдрена. Има и две странични плитки, които се срещат в задната част на главата. Това е поредната елегантна прическа с плажна атмосфера. Можете да пресъздадете това или да аксесоарирате плитките с малки цветя или кристали, за да придадете на стила още повече.

Плетено наполовина за бала

Източник: @sarahspadaforahair

59. Нисък кок с набраздена плитка

Ако обичате плетените стилове, тогава трябва да проверите това. За този външен вид косата има набраздена странична плитка, нисък кок и разхлабени къдрици отпред. Това е красиво издигане и обичаме как кокът се носи отстрани, защото придава на популярния стил по -модерен и уникален вид.

Ниска кок с набраздена плитка

Източник: @olhaessatranca

60. Висока опашка с къдрици

Следващата прическа включва друга великолепна опашка. Косата е оформена на висока опашка с разпусната коса отпред, която красиво оформя лицето. Към косата са добавени и елегантни къдрици. Това е зашеметяващ и лесен за носене стил и ще изглежда невероятно с всяка абитуриентска рокля и грим.

Елегантна тъкан конска опашка за абитуриентски бал

Източник: @dommiecole

61. Updo с две странични плитки

Някои от прическите, представени тук, използват само една странична плитка, но какво ще стане, ако носите две? Като носите две плитки, можете да имате зашеметяващ стил като този! Косата разполага с две различни странични плитки, които се срещат в ниско нагоре. Както можете да видите, плитките изглеждат великолепно! Можете да пресъздадете този вид или да опитате два различни типа плитки. И двете плитки могат да бъдат еднакви.

Updo с две странични плитки

Източник: @samirasjewelry

62. Уникална и модерна абитуриентска коса

Искате да изглеждате бляскаво, но също така искате да изглеждате модерно и уникално? Ако е така, трябва да видите този стил. Тук имаме ниска опашка. Косата е сплетена в горната част, а има и една странична плитка. Обичаме това, защото двата различни стила на плитки изглеждат невероятно с опашката. Това е идеално за някой, който иска да се открои от тълпата на бала.

Уникална и модерна абитуриентска коса

Източник: @olhaessatranca

63. Зашеметяваща ниска опашка

След това имаме още една ниска опашка, която да ви покажем. Косата има обем в горната част и косата е красиво къдрава. Този вид е завършен с хлабави къдрици отпред и малки скъпоценни камъни. Това е бляскав и зашеметяващ стил, който ще изглежда невероятно за всеки. Това е перфектната опашка на опашката.

Зашеметяваща ниска опашка

Източник: @tonyastylist

Надяваме се, че сте намерили перфектната прическа за бала!