23 сладки прически от страна на плитка, които обичаме

Ако наскоро сте се отегчили с косата си и не можете да стигнете до салона за подстригване или оцветяване, то това е точно това, от което се нуждаете. Открихме 23 от най -добрите прически отстрани на плитка, които да ви покажем. Плитките са толкова лесен начин да нагласите косата си, а страничните плитки могат да се използват върху разпусната коса, опашки, блясък и др. Не само това, но има и странична плитка, която да отговаря на всеки повод. Така че, погледнете и вижте какви прически можете да създадете. Можете дори да практикувате и да ги носите всички, защото няма да можете да изберете любим!

1. Прости холандски плитки отстрани

Първата прическа включва две прости странични плитки. Това е класическа прическа, лесна е за носене и подхожда на всички. Това е страхотен стил за лятото и е практичен за предпазване на косата от пътя за моменти, когато искате да тренирате и др. Можете да намерите уроци за подобен външен вид онлайн и той може да бъде пресъздаден както на дълга, така и на по -къса коса.

Прости холандски странични плитки

Източник: @michaelgrayhair

2. Елегантно плетено нагоре

Страничните плитки могат да бъдат както небрежни, така и да бъдат излъчвани за специален повод. Ето как можете да носите странична плитка по по -елегантен начин. Косата е сплетена в разхлабена плитка с рибен опашка, която минава отстрани на главата като лента за глава. Отпред има хлабави къдрици, а останалата част от косата е с ниска коса. Това е зашеметяващо подобрение и е идеално за сватби и абитуриентски бал.

Елегантно плетено Updo

Източник: @lenabogucharskaya

3. Сладка странична плитка за къса коса

След това имаме сладка странична плитка и това е един от любимите ни образи. Тази прическа се отличава с текстуриран боб и косата е сплетена от едната страна. Плитката също е украсена с панделка и мъниста. Обичаме това, защото панделката и аксесоарите правят плитката да изглежда стилна и уникална. Можете да пресъздадете този външен вид с всякакви подобни аксесоари за коса във всеки цвят.

Сладка странична плитка за къса коса

Източник: @natalieannehair

4. Странична плитка с конска опашка

Страничната плитка е чудесен начин да добавите джаз към опашката. Тук имаме обикновена опашка със стилна и хлабава плитка отстрани. Това е толкова красив външен вид и можете да използвате всеки тип плитка за този стил от рибена опашка до три нишки. Това е още една красива идея за коса за лятото. Той също има плажна атмосфера.

Странична плитка с опашка

Източник: @blohaute

5. Смели светло розови странични плитки

Следващата идея за коса се отличава с великолепен стил и цвят на косата. Този външен вид се отличава с вълнообразна коса с две странични плитки, които се срещат в центъра. Двете плитки създават сладък стил наполовина нагоре, наполовина надолу. Ако това не беше достатъчно сладко, косата също е в пастелно розов нюанс. Обичаме тази идея за коса и цветът е страхотен, за да опитате, ако искате по -смел външен вид.

Смели светло розови странични плитки

Източник: @hairicome_

6. Дълга странична плитка с пръстени за коса

Следващата прическа е още една от любимите ни! Косата е много дълга и лъскава със странична част. От едната страна косата се оставя разхлабена, а другата има плитка. Плитката е украсена и с пръстени за коса. Пръстените за коса са чудесен начин да придадете на косата си модерен и остър вид. Можете да ги купите онлайн и да ги използвате с всеки стил на плитка.

Дълга странична плитка с пръстени за коса

Източник: @sherrymaldonado

7. Малка странична плитка с вълни

Ако търсите прическа за по -специален повод, трябва да проверите това. Тук имаме дълги вълни с малка странична плитка. Стилът е завършен с блестящ аксесоар. Можете да пресъздадете това или да опитате плитката с лъскава коса или по -стегнати къдрици. Косата като тази е чудесна за шаферките и абитуриентския бал.

Малка странична плитка с вълни

Източник: @lenabogucharskaya

8. Опашка с лъскава странична плитка

Като плитките с опашки? Ако е така, проверете това. Тази прическа се отличава с дълга опашка със странична плитка, която е вързана в опашката. Това е проста идея и изглежда толкова стилно. Косата като тази е универсална и може да се облича нагоре или надолу, за да отговаря на всеки повод. От фитнес залата до нощния изход тази коса ще ви покрие.

Опашка с елегантна странична плитка

Източник: @sherrymaldonado

9. Доста плитки с къдрици

Не всички плитки трябва да са големи и смели. Можете да имате по -малки и по -фини странични плитки като тези. За този вид косата е къдрава с две тънки плитки, които се срещат в средата. Това е сладък и красив външен вид, който ще подхожда на всички. Прическа като тази е чудесна за лятото, фестивали и по -специални събития. Можете дори да добавите някои аксесоари като цветя.

Доста плитки с къдрици

Източник: @beautybyjenniferr

10. Голяма аксесоарирана странична плитка за дълга коса

След това имаме още един аксесоариран вид, който да ви покажем. Косата е оформена в голяма странична плитка. Това е текстурирана плитка с рибена опашка, която има лятна и плажна атмосфера. Стилът е завършен с много сладки клипове. Обичаме клиповете, защото различните дизайни изглеждат уникални. Можете да пресъздадете този външен вид или да опитате по -малка и елегантна плитка. Закопчалки за коса като тези могат да бъдат закупени онлайн.

Странична плитка с дълги аксесоари за дълга коса

Източник: @blohaute