21 голи омбре нокти, които обичаме за 2021 г.

Ombre все още е един от най -популярните дизайни за нокти. Той е стилен, лесен за носене и можете да използвате всякакви цветови комбинации. Един цвят, който е лесен за използване във вашето омбре изкуство, е гол. Голът е шик, комплиментира всеки цвят и може да бъде фин или толкова смел, колкото искате. Така че, ако обичате омбре изкуството, значи сте на правилното място. Днес имаме 21 великолепни голи омбре нокти, които да ви покажем. Имаме сдържани цветови комбинации, ярки мани и др. Разгледайте, за да получите някои нови идеи. Можете дори да опитате да пресъздадете някои от тях сами, тъй като има много лесни за следване уроци по омбре за нокти онлайн.

1. Елегантни голи омбре нокти

Първо имаме тази проста и елегантна омбре идея. Така че за този мани ноктите започват с мек гол цвят и след това ноктите се сливат в бяло. Това създава красив френски омбре вид. Ноктите като тези са толкова елегантни и могат да се носят всеки ден или за специален повод. Всеки бял нюанс може да се използва с бялото.

Елегантни голи омбре нокти

Източник: @nailsbycambria

2. Нокти за ковчег с матов печат на змия

Можете да създадете толкова много невероятни дизайни с гола омбре и този следващ е просто невероятен. Тук имаме светли голи нокти с омбре със змийски принт. И така, ноктите са матови и голи, а след това цветът се променя в многоцветен текстуриран змийски принт. Това е такъв модерен и уникален дизайн. Той е идеален за дамите, които обичат да правят изявление.

Нокти за ковчег с матов печат на змия

Източник: @sheadbeauty

3. Glittery Ombre Stiletto Nails

Следващата идея за нокти е блестяща и стилна. Този мани има дълги нокти на шпилка, които започват със светъл гол цвят и след това ноктите се избистрят с блясък на върха. Това е красива идея за нокти и би била чудесна за партита. Можете да пресъздадете това или да използвате всеки цвят с блясък с голото.

Блестящи нокти Ombre Stiletto

Източник: @margaritasnailz

4. Гол омбре дизайн с пламък Art

Ако обичате да носите смели нокти, тази идея е за вас! Всеки нокът е различен и включва гол и бял омбре, както и блестящ омбре. Два нокътя също имат модерен пламък за нокти. Пламъците изглеждат толкова готини и наистина джазират омбра. Можете да намерите онлайн уроци за пламъчни нокти.

Гол Ombre дизайн на ноктите с Flame Art

Източник: @nailsbykatrins

5. Неоново оранжево и голи омбре

След това имаме идея за доста оранжево омбре. За този вид ноктите са дълги и с форма на ковчег. Лакът започва гол и след това се слива в красив неонов оранжев цвят. Това е сладък и забавен дизайн, който е идеален за пролетта и лятото. Можете да пресъздадете тези нокти или да използвате по -ярък или по -тъмен оранжев нюанс, тъй като всеки ще отговаря на голи.

Голи към неонови оранжеви нокти за ковчег

Източник: @nailsby_evon

6. Елегантно омбре с кристали

Следващата идея за нокти включва друг начин да носите елегантното френско омбре. Този път ноктите са с мек основен цвят с бял омбре. По един гвоздей на всяка ръка също е украсен със стрази. Добавените кристали наистина озаряват дизайна. Можете да си купите кристали онлайн и да ги залепите с лепило за нокти. Създайте акцентни нокти като тези или поставете скъпоценни камъни върху всичките си нокти.

Елегантни омбре нокти със кристали

Източник: @sheadbeauty

7. Голо и ментово зелено омбре

Харесва ли ви да носите ярки и модерни цветове на ноктите? Ако е така, проверете това. Тук имаме дълги нокти за ковчег, които имат гол и ментов зелен омбре. Това стилно пастелно зелено ще изглежда толкова сладко през пролетта и лятото. Можете да пресъздадете подобен мани или да добавите още зелен цвят. Дизайнът може да бъде адаптиран за есента и зимата, като се използва по -тъмен зелен нюанс.

Голи и ментови зелени омбре нокти

Източник: @chaunlegend

8. Шикозни жълти и голи нокти

Друг цвят, който изглежда невероятно с гол, е жълт. Този следващ дизайн показва как да го носите със стил. Този мани има дълги нокти за ковчег и повечето от тях имат различно изкуство за нокти. Един нокът е блестящ омбре, следващият е лъскав жълт омбре, а следващият е гол и жълт блестящ омбре. Както можете да видите, светложълтият нюанс изглежда зашеметяващ с гола. Това е модерен и шикозен мани, който ще подхожда на всички. Пресъздайте това или поставете омбра върху всички нокти.

Голи и жълти омбре нокти

Източник: @solinsnaglar

9. Сладък дизайн Ombre за гвоздеи за ковчези

Има толкова много различни нюанси на голото, така че всеки път можете да създадете различен омбре вид. Тук имаме друга бяла омбре версия, но тази използва по -тъмен нюанс. Както можете да видите, този има по -малко розов тон, което наистина прави маниума сладък и фин. Този зашеметяващ дизайн би бил идеален за сватби и булки.

Голи и бели омбре нокти

Източник: @clari_s_nails

10. Пастелни омбре нокти за пролетта

Следващата идея е една от любимите ни! Манито се отличава с много дълги нокти за ковчег, които са гланцови голи в основата и след това цветът се слива в различен пастелен цвят. Всеки нокът също е покрит с красиви 3D цветя. Обичаме пастелния нюанс с голото, а цветята са бляскав завършващ щрих. Този дизайн на ноктите е идеален за пролетта. Пресъздайте тези нокти или използвайте различна форма и цвят на ноктите.

Голи и пастелни омбре нокти с цветя

Източник: @clari_s_nails