23 зашеметяващи сребърни нокти, които да опитате през 2021 г.

Независимо дали става дума за мода, грим или нокти, среброто е един от най -стилните цветове, които можете да носите. Това е толкова универсален цвят и може да изглежда модерен, остър или дори елегантен. Така че, той е подходящ за всеки и всеки повод. С това казано, ние смятаме, че това е идеалният цвят, който да добавите към колекцията си лакове за нокти, и страхотен цвят, който да изпробвате върху ноктите си следващия път, когато посетите салона за нокти. За да ви дадем малко вдъхновение от сребърни нокти, имаме 23 от най -добрите сребърни нокти. Ще откриете блясък, пеперуди, сърца и дори някои фини маникюри. Разгледайте, за да се вдъхновите! Можете дори да опитате някои от тях сами за следващия си проект за изкуство за нокти.

1. Сиви и сребърни нокти

Първата идея за нокти е проста и супер сладка. Тук имаме къси нокти. Два гвоздея са метално сребърни, докато другите са светлосиви. Има и акцентен нокът в блестящо сребро. Комбинацията от сив и сребрист цвят е толкова стилна и лесна за носене. Можете да пресъздадете този външен вид с всеки сив нюанс. Този дизайн ще изглежда невероятно и на по -дълги нокти.

Къси сребърни и сиви нокти

Източник: @getbuffednails

2. Метални сребърни пирони

Ако искате да направите изявление в сребро, тогава тази идея за нокти е за вас. Този мани има дълги нокти, които са боядисани в модерен метален сребърен хром. Това е толкова смел, но лесен за създаване дизайн. Можете да си купите такива лакове за нокти онлайн. Дръжте го така просто или можете да го джазирате с блясък или кристали.

Метален сребърен дизайн на ноктите

Източник: @_beyliz_

3. Красиви пеперудни нокти

Тази следваща идея за нокти е една от любимите ни! Тези нокти имат вълшебен дизайн със сребърна пеперуда. И така, два гвоздея са с текстурирано вълнообразно изкуство, а останалите три гвоздея са матови със сребърен дизайн на пеперуда. Това е зашеметяващ мани и крилата изглеждат ефирни. Можете да рисувате ръчно крилата и онлайн има уроци за всички различни дизайни на крила. Пълни сребърни пайети пеперуди са достъпни онлайн.

Красиви гвоздеи за ковчези с пеперуди

Източник: @riyathai87

4. Голи нокти със съвети от сребърно фолио

След това имаме зашеметяващ и шикозен начин да носим сребро. За този вид ноктите са голи и всеки от тях има сребърен холографски връх. В центъра на всеки нокът има и бяла ивица. Това е модерен начин за носене на сребро и е доста сдържан. Това е чудесно за тези, които обичат да изпробват ново изкуство за нокти, но не харесват нищо твърде смело. Този дизайн изглежда, че е създаден с фолио за нокти и те могат да бъдат закупени онлайн.

Голи нокти със съвети от сребърно фолио

Източник: @superflynails

5. Розов мрамор и блестящи нокти

Харесва ли ви да носите сладки и ярки нокти? Ако е така, погледнете това. Три от ноктите са с розово и бяло мраморно изкуство, а един нокът е покрит със сребърен блясък. Използвани са два различни нюанса на розово и всички цветове допълват перфектно среброто. Това е забавна и жизнена идея за нокти, която ще бъде идеална за пролетта и лятото.

Розов мрамор и блестящи нокти

Източник: @nailsbykatrins

6. Френски Ombre и Silver Sparkle

Среброто е толкова универсално, че един ден може да бъде остро и модерно, а на следващия да е меко и елегантно. Този мани е много шик. Някои от ноктите са с френско омбре. Френският омбре е като френски мани с класическите розови и бели цветове, но те се смесват, за да създадат омбре. Докато другите са украсени със сребърен блясък. Това е бляскава и красива идея за нокти. Тя ще подхожда на всички и ще бъде чудесна за поводи като сватби.

Френски омбре нокти със сребърен блясък

Източник: @joannasnails

7. Дизайн на ноктите от сребърни сърца

Следващата идея за сребърни нокти е толкова красива и сладка! За този вид ноктите започват да стават бели и след това се избистрят към върховете. Ясните участъци също са украсени със сребърни сърца с пайети. Обичаме сърцата, защото са стилни и сладки. Можете да пресъздадете този външен вид или просто да купите сребърни сърца онлайн и да ги залепите върху всякаква блокова цветова основа. Можете да нарисувате целия си нокът в бяло или може би в розово и след това да украсите със сърцата.

Дизайн на ноктите от сребърни сърца

Източник: @sheadbeauty

8. Нокти за ковчег със сребърен блясък

Любов блясък? Ако е така, погледнете този мани. Два нокътя са изцяло покрити със сребърен блясък, докато другите са бели със сребърен блясък към върховете. Цветовете са зашеметяващи, а блясъкът е толкова блестящ и бляскав. Това е още един елегантен мани, който би бил чудесен за сватби и партита. Ноктопластика като това би изглеждало невероятно и с дълга форма на стилет.

Нокти за ковчег със сребърен блясък

Източник: @nailsbyeffi

9. Голи и сребърни блестящи нокти

След това имаме още една шикозна и лесна за носене идея за нокти. Ноктите са с форма на ковчег. Три са нарисувани голи, а другите са сребърни и блестящи. По един пирон на всяка ръка също е украсен с кристал. Това е зашеметяващ и стилен мани. Голият цвят омекотява сребърния блясък, така че е идеален за тези, които обичат блясък, но по-сдържани нокти.

Голи и сребърни блестящи нокти

Източник: @nailsbybano

10. Glam and Glittery Mani

Тази следваща идея за нокти е друга блестяща и блестяща. Тук имаме дълги нокти, които са напълно покрити с блясък. Основата на нокътя е светло сребрист блясък, докато върховете на ноктите са по -тъмни с по -големи блестящи частици. Ние обичаме този мани и мислим, че двата вида блясък изглеждат невероятно заедно.

Glam and Glittery Silver Mani

Източник: @nailsbyeffi