21 начина да носите розови и бели омбре нокти

Омбре ноктите все още са един от задължителните дизайни на ноктите. Тенденцията се запазва, така че ако не сте опитали, сега е моментът да го направите! Има толкова много омбре цветови комбинации, които да опитаме, но една, която обичаме, е розово и бяло. Тази комбинация от цветове е толкова лесна за носене и тъй като има много нюанси на розово и версия на омбре, подходяща за всички. Не само това, но и по -живите розови са идеални за предстоящия летен сезон! Така че, за да ви вдъхновим от омбрето, открихме 21 от най -добрите розово -бели омбре нокти. Имаме блясък, кристали, цветно изкуство и други, така че разгледайте.

Ombre може да бъде създаден у дома, така че можете да опитате някои от тях. Има онлайн уроци за омбре нокти, но един от най -популярните методи е с гъба. Просто нарисувайте цветовете си върху малка гъба на ивици, натрийте ноктите си и това е всичко. Можете да намерите по-задълбочени инструкции онлайн, но това е прост дизайн, който да опитате. Така че дайте го!

1. Ярки розови и бели омбре нокти

Първата идея за нокти е ярка, смела и красива. За този вид ноктите започват с ярко розово и след това се смесват с бяло. Това е прост и забавен дизайн, който да опитате. Пресъздайте това или можете да опитате по -мек нюанс на розово. Този дизайн ще отговаря на всички дължини и форми на ноктите. Освен това го поддържайте прост или го джазирайте със стрази.

Ярки розови и бели омбре нокти

Източник: @kt_tk1

2. Шикозни френски омбре нокти

Популярен розов и бял омбре вид е френският омбре. Ако не сте чували за това преди, тогава този дизайн използва класическите светло розови и бели цветове, но вместо да създава бели върхове, цветовете се използват вместо омбре смес. Както можете да видите, резултатът е много шик и лесен за носене. Нокти като тези ще подхождат на всеки повод.

Шикозни френски нокти за ковчег Ombre

Източник: @nailsbybano

3. Glitzy Coffin Nails

Ако харесвате блясък, блясък и изявление, тогава тези нокти са за вас. И така, тук имаме изключително дълги нокти на стилет. Повечето нокти имат различен дизайн, който включва розово и бяло омбре, розово и голо омбре и омбре блестящ нокът. Обичаме всички различни тенденции и ноктопластика, използвани тук. Това е забавна идея, която ще накара ноктите ви да се удивят.

Розови и бели омбре нокти

Източник: @solinsnaglar

4. Матови омбре нокти

Може би предпочитате по -забавен, красив и уникален дизайн на ноктите? Ако е така, това е за вас. Тези дълги нокти за ковчег се отличават със светло розово и бяло омбре с матово покритие. Има и два блестящи и блестящи пирона. Този мани също е пълен с малки и големи кристали. Това е толкова забавен вид и розовият цвят изглежда невероятно с белия блясък. Този мани е идеален за специални поводи като Свети Валентин!

Розово -бели блестящи гвоздеи за ковчези

Източник: @nailsbyyjenn__

5. Искрящо розови гвоздеи за ковчези

След това имаме блестящ дизайн, който да ви покажем. Тези нокти са с форма на ковчег и са използвани четири различни дизайна. Разполагаме с лъскав цвят, по целия блясък, розово омбре и блестящо омбре. Има дори някои кристали. Любимият ни нокът е искрящо розово и бяло омбре, изглежда зашеметяващо. Този мани показва, че обичате да се хвърляте, да блестите и да се откроявате от тълпата.

Искрящо розови нокти за ковчег

Източник: @nailsbybano

6. Светло розови и бели нокти за ковчег Ombre

Ако искате да носите розово по по -фин начин, то това е за вас. Тук имаме стилни гвоздеи за ковчези. Ноктите имат различен дизайн, включително омбре и блясък. Ние обичаме по -мекото и по -фино розово, което е използвано, а блясъкът наистина добавя поп цвят и блясък. Можете да си купите блясък за нокти онлайн и има много инструкции и уроци за това как да го приложите онлайн.

Светло розови и бели нокти за ковчег Ombre

Източник: @amelasnailz

7. Светло розови и бели нокти за ковчег

Тази следваща идея за нокти е една от любимите ни! Тук имаме дълги и модерни нокти с много невероятно изкуство за нокти. Така че, един нокът има V връх и кристали, друг има омбре и много блясък, докато останалите са розови и имат блестящи кристали. Това е великолепен дизайн на ноктите. Можете да изпробвате всички видове или само един или два.

Светло розови и бели нокти за ковчег

Източник: @onyxfiles

8. Френски Ombre Stiletto Nails

Ние наистина харесваме този следващ дизайн на ноктите. Този мани има нокти на шпилка и всеки от тях има модерен омбре. Но някои са украсени със кристали, а други имат малки мъниста като декорации, залепени върху тях. Това е красив мани и ние обичаме този по -сьомгов нюанс на розово. Това е по-скромен начин за носене на цвета.

Френски Ombre Stiletto Nails

Източник: @kphnails.bykim

9. Дизайн на флорални нокти

След това имаме зашеметяващ цветен дизайн. За тази цел ноктите са с форма на ковчег и всички имат френско розово и бяло омбре. Два нокътя също са украсени с цветя и сребърен блясък. Това е прекрасна идея и цветята са направили омбрето уникално. Този мани е идеален за пролетта и лятото. Пресъздайте нещо подобно или използвайте всеки цвят и цвят по ваш избор.

Френски омбре нокти с флорален дизайн на ноктите

Източник: @wisterialaneuk

10. Къси омбре нокти

Ако търсите дизайн за къси нокти, това може да е идеално за вас. Както можете да видите, ноктите са супер къси. Някои имат розово и бяло омбре, докато по два нокътя на всяка ръка са сребърни и блестящи. Това е сладък и лесен за носене дизайн на ноктите, който ще подхожда на всички. Разбира се, можете да опитате този външен вид и на по -дълги нокти.

Розово -бели къси омбре нокти

Източник: @saranailusa