21 модерни начина да носите нокти от фолио през 2021 г.

Търсите начин да изгладите ноктите си? Ако е така, трябва да опитате нокти от фолио. Фолиото за нокти се предлага във всеки цвят и може да се използва по толкова много артистични начини. Най -популярните цветове са злато и сребро и те наистина джазират най -простото изкуство за нокти. Ноктите могат да бъдат закупени онлайн. Те са лесни за нанасяне и всичко, което трябва да направите, е:

1. Боядисвайте основния си цвят и оставете да изсъхне

2. Изрежете фолиото в желаната форма и нанесете върху нокътя слой лепило от фолио за нокти

3. Поставете фолиото върху лепилото, натиснете надолу и оставете да изсъхне

4. Завършете с два слоя топ лак, но оставете всеки да опита между тях

Така че, те са лесни за създаване и за да ви дадем малко вдъхновение, ние открихме 21 начина да носите нокти от фолио през 2021 г. Така че, разгледайте и изберете един, който да опитате.

1. Нокти от розово и златно фолио

Първо имаме тези розови нокти със златно фолио. Ноктите са къси и само два гвоздея имат дизайн със златно фолио. Този мани е лесен за носене и ще отговаря на всяка дължина и форма на ноктите. Подобен цвят е идеален за лятото и можете да пресъздадете златния вид или можете да опитате сребърно фолио, защото и това би изглеждало зашеметяващо.

Нокти от розово и златно фолио

Източник: @nailsrnd

2. Елегантни нокти от фолио

Ако искате фолиа, които са по -фини и елегантни, тогава тази идея за нокти е идеална за вас. Тук имаме шикозни нокти с форма на бадем. Всеки гвоздей има бял мраморен ефект с петна от златно фолио. Това е красив и модерен дизайн, който можете да носите за всеки повод. Можете да намерите лесни за следване уроци по мраморни изкуства за нокти онлайн.

Елегантни нокти от фолио

Източник: @fiina_naillounge

3. Магически мани

Тази следваща идея за нокти има магическа атмосфера. Всеки нокът има красив дизайн със златно фолио и художникът създава изкуство, вдъхновено от опалови скъпоценни камъни. Това е красива идея и е уникален начин да използвате златни фолиа. Пресъздайте това или можете да опитате да използвате всеки камък с фолиото. Лилав аметист или розов розов кварц биха били зашеметяващи.

Magical Mani със златни фолиа

Източник: @superflynails

4. Многоцветни фолиа

Искате ли да направите изявление? Ако е така, трябва да видите тези следващи нокти. За този вид всеки нокът е боядисан в черно и е украсен с многоцветни фолиа. Обичаме ефекта на дъгата и изглежда толкова готин и стилен. Можете да пресъздадете този външен вид с различни цветни фолиа, които могат да бъдат закупени онлайн. Опитайте с подобен дизайн или всички черни нокти с един фолиран акцентен нокът.

Цветни нокти от фолио

Източник: @superflynails

5. Нокти за ковчег от златно фолио

След това имаме друг лесен за носене външен вид. Този път имаме дълги нокти за ковчег, които са със стилен светлорозов нюанс. Два от ноктите на всяка ръка имат великолепен дизайн от фолио. И така, акцентното изкуство включва комбинацията от бял мрамор и златно фолио. Той е красив, модерен и ще подхожда на всички. Пресъздайте ги или използвайте различна цветова комбинация.

Нокти за ковчег от златно фолио

Източник: @nailedbyvu

6. Великолепни златни и черни нокти

Златото и черното са толкова стилна цветова комбинация и ето как да ги носите със стил! Тук имаме черни матови нокти за ковчег с по два акцента върху всяка ръка. Акцентните нокти са ясни и украсени с фолиа от тъмно злато. Това е толкова модерна, модерна и бляскава идея. Можете да опитате този външен вид или можете да използвате всяко цветно фолио, тъй като всички цветове ще комплиментират черното.

Черни матови нокти за ковчег със златно фолио

Източник: @shuey_cortez

7. Фини фолиа

Следващата идея за нокти включва друг по -фин дизайн на фолио. За този вид ноктите са кафяви с два вида нокти с акцент. Акцентните нокти са ясни и пълни с тихи проблясъци от златно фолио. Обичаме този дизайн, защото цветовата комбинация е зашеметяваща, златото изглежда блестящо, а дизайнът е артистичен и уникален.

Дълги нокти със златни фолиа

Източник: @zack_pn

8. Дизайн на нокти с лилаво и златно фолио

Тази следваща идея за нокти е една от любимите ни! Тук имаме ясни гвоздеи за ковчези. Всички нокти са украсени с ефект на лилав мрамор и златни фолиа. Това е забавен, уникален и изящен дизайн. Пресъздайте този вид или просто можете да използвате фолиото. Можете дори да използвате изкуството от фолио просто като акцентен пирон.

Златни и лилави гвоздеи за ковчези

Източник: @nailsbyyjenn__

9. Модни нокти от златно фолио

Обичате блясък и модерни нокти, които правят изявление? Ако е така, този мани може да бъде перфектен! Тези нокти са дълги и с форма на ковчег. Повечето нокти имат същия дизайн, който е гол с добавени златни фолиа. Има и по един акцентен гвоздей на всяка ръка, който е гол със златни връхчета. Това е зашеметяващ дизайн и ще бъде идеален за партита и специални поводи.

Модни нокти от златно фолио

Източник: @fiina_naillounge

10. Бели нокти и златни фолиа

След това имаме друга идея за нокти за нокти. За този вид някои нокти са от бял мрамор със златни фолиа, а други са френски омбре. Обичаме това, защото френското омбре е елегантно, златното фолио създава доста мраморен ефект и целият облик има бляскава атмосфера. Пресъздайте този елегантен дизайн или можете да използвате всякакви цветови комбинации.

Бели гвоздеи за ковчези със златни фолиа

Източник: @beaunailss