21 Доста лилави дизайни и идеи за нокти

Лилавото е толкова популярен цвят в модата и красотата. Това не е изненада, тъй като има толкова много зашеметяващи нюанси, от които да избирате. Лесен начин да добавите лилаво към визията си е с ноктите. Толкова много невероятни дизайни на ноктите могат да бъдат създадени с красивия цвят. За да ви дадем малко вдъхновение за ноктите, открихме 21 лилави дизайна на ноктите. Ще откриете блестящи нокти, бляскаво изкуство за нокти и много други. Има лилав мани за всеки и има нокти, които да подхождат и на всеки повод!

1. Искрящо лилава идея за нокти

Първата идея за нокти, която трябва да ви покажем, е блестяща, сладка и лесна за носене. Всеки нокът е боядисан в Color Club лак, нюанс Celestial. Както можете да видите, това е ярък и красив нюанс на лилаво. Просто боядисайте всичките си нокти в цвят като представения мани или го използвайте, за да създадете зашеметяващо изкуство за нокти.

Искрящо лилава идея за нокти

Източник: @badgirlnails

2. Аметистово изкуство за нокти

Не знаем за вас, но обичаме кристали, особено лилави като Аметист. Този следващ дизайн на ноктите е вдъхновен от вълшебния кристал Аметист. За този вид всички нокти са лилави и всички те имат ефект на опалов мрамор. Всеки нокът също е украсен със златно фолио. Това е мистичен маникюр и можете да намерите уроци за това изкуство за нокти онлайн.

Аметистово изкуство за нокти

Източник: @superflynails

3. Голи и лилави омбре нокти

Ombre стана толкова популярен в изкуството за нокти и с дизайн като този, можем да видим защо! Тук имаме красиви нокти за ковчег. Долната част на нокътя близо до кутикулата е гола, след което цветът се променя в пастелно лилаво. Цветовете са зашеметяващи, а преходът между нюансите е безпроблемен. Можете да видите онлайн уроци за омбре ноктопластика. Не е толкова трудно, колкото можете да използвате гъба.

Пастелни лилави омбре нокти

Източник: @_allured

4. Голи нокти с лилави V съвети

Ако търсите модерен начин да носите лилаво, това е за вас. Този маникюр се отличава с дълги нокти с форма на ковчег. Всички нокти са голи с лилави v връхчета. Това е стилен начин да носите лилаво, а v върховете правят изявление в сравнение с класическата форма на върха. Можете да пресъздадете този вид или да използвате различен нюанс на лилаво. V съвети могат да бъдат създадени с лента за нокти.

Голи нокти с лилави V съвети

Източник: @chaunlegend

5. Многоцветна лилава с Glam Glitter

Не можете да решите кой лилав цвят да опитате? Ако е така, защо не носите няколко ?! Можете да създадете нещо подобно. За този мани всеки нокът е боядисан в различен лилав нюанс. Има и един блестящ акцент. Обичаме този многоцветен външен вид, защото е уникален и супер стилен. Можете да използвате всякакви лилави нюанси и можете да пресъздадете със или без блясък.

Многоцветни лилави нокти за ковчег

Източник: @laurenannellis

6. Светло лилаво омбре и цветя

Следващата идея за нокти е красива и стилна. Всеки нокът е гол с светло лилаво омбре. Има и един акцентен гвоздей, който се отличава със зашеметяващи бели цветя и кристали. Меко лилавият цвят и цветята са толкова красива и женствена комбинация. Мани като този е идеален за пролетта и лятото. Опитайте този дизайн или можете да носите омбрето без цветята за по -фин външен вид.

Светли лилави омбре нокти с цветя

Източник: @sheadbeauty

7. Зашеметяващи тъмно лилави нокти за ковчег

Следващият мани е един от любимите ни! Тук имаме много дълги гвоздеи за ковчези и всеки е боядисан в тъмен и лъскав лилав нюанс. Формата, дължината и цветът на ноктите са толкова невероятна комбинация. Заедно те създават такова изявление. Ноктите като тези ще бъдат чудесни за есенния и зимния сезон, партита и за Хелоуин. Можете да пресъздадете това или да използвате подобен цвят на всяка дължина и форма на нокътя.

Зашеметяващи тъмно лилави нокти за ковчег

Източник: @chaunlegend

8. Glitzy Purple Nail Designs

Обичате фънки ноктопластика и много блясък? Ако е така, това може да е идеално за вас! Някои от ноктите са матово лилави със кристали, един нокът е с искрящ блясък и дори има някои мраморни нокти. Обичаме това, защото е забавно, уникално и креативно. Този мани би бил идеален за лятото и ваканциите. Можете да пресъздадете това с пурпурен и матов лак и разбира се, с някои блестящи кристали. Те са достъпни онлайн.

Виолетов Glitzy Ковчег дизайн на ноктите

Източник: @riyathai87

9. Пастелни лилави матови нокти

Матовите нокти са друг популярен дизайн на ноктите. Тук имаме доста лилава версия, която да ви покажем. Тези нокти са предимно пастелно лилаво с матово покритие, а има и акцентен нокът, който е гол с искрящи кристали от сребро и розово злато. Това е толкова зашеметяващ и стилен дизайн. Ако искате да пресъздадете външния вид, ще ви е необходим матов топ лак. Стразите се нанасят лесно с лепило за нокти. Този дизайн на ноктите е идеален за пролетта и Великден.

Матови пастелни лилави нокти

Източник: @vanessanailzfeatures

10. Искрящо лилави нокти с Glam Nail Art

Нагладете ноктите си с лилав дизайн като този. За този вид имаме дълги нокти, боядисани в красив лилав нюанс с някои голи и блестящи детайли. Почти всеки нокът също е украсен с пъстър блясък. Блясъкът и изкуството за нокти изглеждат красиви заедно. Мани като този би било идеално за специален повод. Можете да пресъздадете подобен вид на всяка форма и дължина на ноктите.

Искрящо лилав дизайн на ноктите

Източник: @amanda.sudolll

11. Лилави нокти с пеперуди

След това имаме сладък и жив мани, който да ви покажем. Всички нокти са боядисани в пастелно лилаво, а за акцентните нокти художникът използва популярни стикери за пеперуди и няколко кристала. Това е красив и уникален външен вид, който трябва да носите през пролетта. Можете да проверите какви лакове за нокти са използвани на страницата по -долу.

Сладък дизайн за нокти пеперуда

Източник: @ivynailss

12. Chrome Coffin Nail Art Design

Ако търсите дизайн, който ще ви накара да се откроите от тълпата, тогава това е идеално за вас! Всеки нокът се отличава с различно изкуство, което включва омбре, хром, цветя и др. Това е уникален, артистичен и модерен мани. Нещо подобно е идеално за дамите, които обичат да правят изявление. Пресъздайте целия облик или опитайте само един или два от дизайна, които ви харесват най -много.

Дизайн за нокти с хромиран ковчег

Източник: @riyathai87

13. Красиви лилави мраморни нокти

Обичаме тази следваща идея за нокти! Тук имаме лилави нокти на шпилка и всеки от тях е украсен с невероятен цвят и мраморен ефект. Цветовете са зашеметяващи, а цялостният маникюр е толкова фънки и сладък. Дизайн като този е чудесен за тези, които обичат да носят забавно и ярко изкуство за нокти. Този вид може да бъде създаден върху всякаква дължина и форма на ноктите. Обичаме поп блясъка, той наистина озарява дизайна.

Лилави мраморни нокти Stiletto

Източник: @dymenails

14. Доста лилави градиентни нокти

Следващата идея за нокти включва по -градиентно изкуство. Този път ноктите започват да стават тъмни и след това се сливат в по -светли нюанси на лилаво. Това е красив дизайн и обичаме използваните по -тъмни нюанси. Това е шикозен и лесен за носене наклон, който ще подхожда на всеки. Можете да проверите какви лакове са били използвани на страницата по -долу. Пресъздайте това или можете да джаз мани с някои кристали или блясък.

Доста лилави градиентни нокти

Източник: @badgirlnails

15. Лилави хромирани нокти

Направете изявление с такива нокти на стилет! Някои нокти са просто матово лилаво, а други имат лилав хром. Акцентният нокът е с почти бяла основа и лилаво фолио. Това е зашеметяващ мани и можете да изпробвате целия външен вид или само един дизайн върху всички нокти. Така или иначе, тази остра форма на ноктите ще даде на лилавия цвят фактора уау.

Лилави хромирани нокти

Източник: @nail_poisk

16. Къси лилави нокти

Джаз ноктите си с блясък и сребърни украшения. Можете да създадете нещо подобно. Тук имаме лилави омбре нокти. Всяка от тях е украсена със сребърен диамант. Има и един блестящ нокът с акцент. Обичаме това, защото сребърният диамант наистина излъчва мани и му придава модерен вид. Можете да закупите такива украшения онлайн във всякаква форма и цвят. Пресъздайте това или опитайте свой собствен фънки дизайн.

Къси лилави нокти със сребърен блясък

Източник: @amvpnails

17. Тъмно лилави матови нокти

След това имаме сладка и проста идея да ви покажем. Тук имаме тъмно лилави нокти с матово покритие. има и два акцентни гвоздея в сребърен блясък. Опитайте подобен външен вид или можете да използвате всеки цвят за акцентните нокти. Комбинацията от златен и лилав цвят също би била чудесна. Можете да видите уроци онлайн за това как да създадете матови нокти.

Матови тъмно лилави нокти

Източник: @nail_sunny

18. Нокти за ковчег с лилав блясък

Следващата идея включва по -красиво и стилно изкуство за нокти. Този път ноктите са в светло лилав нюанс с четири искрящо лилави нокти с акцент. Две, ако ноктите също имат малки кристали. Това е зашеметяващ дизайн и ние обичаме цветовата комбинация. Можете да създадете подобен вид с всеки лилав нюанс.

Нокти за ковчег с лилав блясък

Източник: @нокти.xmxnx_

19. Модни тъмно лилави и голи нокти

Гола и лилава е модерна цветова комбинация. Не вярвайте просто на думата ни, вижте този мани. Някои от ноктите са голи, а други са тъмно лилаво. Един нокът също е украсен с фънки лилав модел. Дизайн като този е смел, уникален и модерен. Той ще подхожда на всички и ще изглежда невероятно на всички дължини и форми на ноктите.

Модни лилави и голи нокти

Източник: @nailsrnd

20. Черни, лилави и златни градиентни нокти

Обичате градиентното ноктопластика? Ако е така, трябва да видите тази следваща идея. За този градиент нокътът е искрящо златен близо до кутикулата, след това цветът се променя в лилав и накрая ноктите са черни по върховете. Това е вампирски мани, който би бил идеален за есента и Хелоуин. Пресъздайте това или опитайте комбинация от същия цвят без блясък за по -фин външен вид.

Черни, лилави и златни градиентни нокти

Източник: @badgirlnails

21. Красив розов и лилав дизайн на ноктите

Последният дизайн на ноктите е красив и блестящ! Някои нокти са с ярко лилав нюанс, а другите са нежно розови с блестящи целувки. Лилаво и розово е такава зашеметяваща цветова комбинация. Пресъздайте това или можете да използвате различни нюанси и на двата цвята. Опитайте се да запазите кристалите, тъй като те придават на ноктите уау фактора!

Лилави и розови нокти за ковчег

Източник: @nailsby_evon

Надяваме се, че сте намерили лилав дизайн на ноктите, който да опитате!