23 сладки цвята и тенденции за коса за 2021 г.

Всички сме били там, където се гледате в огледалото и сте напълно уморени от косата си. Е, цветът на косата е най -добрият начин за решаване на този проблем! Новият цвят на косата може да повдигне косата и да й придаде нов живот, докато по -смелите цветове напълно ще трансформират косата ви, така че е забавна и страхотна. Ако мислите да отидете за нов цвят през 2021 г., тогава прочетете, тъй като имаме 23 сладки цвята и тенденции на косата, които трябва да видите. Имаме всичко – от естествено изглеждащи цветове като блондинка до розово бонбони. Има цвят, който да подхожда на всеки и те ще придадат на косата ви стилен грим, който ще ви накара да изглеждате и да се чувствате страхотно!

1. Сладък розов цвят на косата

Първата идея за цвят на косата, която бихте искали да ви покажем, е розова и много сладка! Този цвят е описан от стилиста като Pink Poison. Косата се отличава с различни розови нюанси от корена до върха. Ние обичаме розовите тонове, защото те се допълват перфектно и правят изявление. Този цвят на косата е идеален за лятото.

Идея за сладък розов цвят на косата

Източник: @cryistalchaos

2. Ледена кралица

Русата е един от най -популярните цветове за коса и част от причината е, защото има толкова много нюанси, от които да избирате. Следващата руса визия се нарича Ледена кралица. Както можете да видите, косата е светъл нюанс на руса, която изглежда почти бяла. Просто е прекрасно. Косата като тази е чудесна за всички сезони, тъй като е зимна, но ярка и за лятото.

Идея за цвят на коса с ледено русо

Източник: @breakingbronde

3. Балаяж от розово злато

Розовите златни тонове също са задължителни за косата и с такива стилове можем да видим защо! Тук имаме цвят на косата, наречен Rose Bronze. Той разполага с мек розов златен балайдж. Това е прекрасна идея за коса и е чудесна за тези, които искат сладък, модерен и смел цвят. Пресъздайте също прическата или ако не е за вас, тогава цветът ще отговаря на всички типове коса, дължини и стилове.

Прическа с розово злато Balayage Bob

Източник: @shmeggsandbaconn

4. Зашеметяващи акценти на блондинката

След това имаме шикозен, сладък и класически цвят на косата. За този вид косата е тъмна в корена с добавени руси отблясъци. Акцентите имат смесица от руси тонове, хладни и леки. Това е зашеметяваща и лесна за носене идея за коса, която ще подхожда на всички. Русата ще придаде на по-тъмната коса целунат на слънце вид.

Зашеметяващи блондинки Акценти

Източник: @kaite_capellihair

5. Красив кафяв цвят на косата

Ако имате тъмна коса, но искате да я вдигнете и да добавите нов цвят, това е за вас. Тук имаме тъмна коса с добавени по -топли кафяви отблясъци. Стилът е завършен със сладки вълни. Това е стилна идея за коса, която е чудесна за тези, които не искат цвят, който е прекалено отгоре.

Идея за красив цвят на кафява коса

Източник: @cherryblossomsalon

6. Rainbow Underlights

Тази следваща идея за коса е една от любимите ни! Косата е много светло руса на горните слоеве с дъгови подсветки отдолу. Ако преди не сте чували за подсветка, това е просто цвят, който се добавя към долните слоеве на косата, а не към горните. Така че с тази получавате дъгова изненада под блондинката. Той е сладък, вълшебен и е идеален за тези, които обичат еднорози и смели цветове на косата.

Светло руса коса с дъгови подсветки

Източник: @cryistalchaos

7. Скъпа блондинка Боб

Следващият цвят на косата е толкова сладък и стилен. Тук имаме цвят на медено руса. Тази прическа се отличава с различни руси тонове, както светли, така и топли. По -богатата и по -тъмна блондинка е медът. Както можете да видите, това е толкова красива и модерна идея. Сдвоете го с великолепна кройка като тъп боб и имате един невероятен стил. Ако бобът не е за вас, медената блондинка подхожда и на всички по -къси и по -дълги стилове.

Скъпа блондинка Боб

Източник: @shmeggsandbaconn

8. Идея за коса със златен карамел

Обичате ли по -смелите цветове на косата? Ако е така, погледнете това. Косата е дълга и къдрава. По -голямата част от косата е тъмнокафява, но е добавен и по -ярък и златист цвят. Тази топла идея за коса със златен карамел е просто зашеметяваща. Цветът наистина прави изявление и придава на тъмнокафявата коса повдигане.

Идея за коса със златен карамел

Източник: @emmediparrucchieri

9. Синя до лилава коса

Обичаме този следващ сладък цвят на косата. Това е много уникална и смела идея. Косата започва с тъмносин нюанс в корена. След това се смесва до сив тон по средата и накрая до светло лилаво по върховете. Промяната на цвета е зашеметяваща и стилистът е нарекъл Moonshine. Това е идеално за тези, които искат пълна трансформация на косата, за да се откроят от тълпата със стил.

Синя до лилава коса

Източник: @bohemianblonder

10. Тъмна коса с топла руса акценти

Друг цвят, който можете да добавите към тъмната си коса, е топлата руса. Тази прическа показва как да носите блондинка красиво. Както можете да видите, косата е много тъмна с добавени руси отблясъци в предната част на косата и в долните части навсякъде другаде. Това е сладък, летен и красив стил, който ще подхожда на всички.

Тъмна коса с топла руса акценти

Източник: @charlie_edwardsandco

11. Сладка розова златна коса Ombre

По -рано в публикацията представихме цвят на косата от розово злато. Ако това ви е харесало, разгледайте и тази идея за коса. Този път имаме по -тъмна коса с розово златно омбре. Обичаме това, защото това е чудесен начин да изпробвате модерен и модерен цвят. Ако решите, че не е за вас или просто сте искали да изпробвате сянката за забавление, тя лесно ще израсне. Това е красива идея за коса, която е идеална за пролетта.

Сладка розова златна коса Ombre

Източник: @breakingbronde

12. Карамелни акценти за дълга къдрава коса

Ако имате къдрава коса, тогава трябва да видите тази следваща идея! Тук имаме кафява коса с добавен по -светъл цвят. Топлият и ярък цвят е добавен към горните слоеве на косата, което наистина прави къдриците да изпъкват. Това е зашеметяваща идея за коса и ще остане уау! Също така, тази комбинация от цветове ще работи и за други типове коса.

Акценти от карамел за дълга къдрава коса

Източник: @supvalerie

13. Руса коса със сини подсветки

След това имаме друга идея за подчертаване. Този път косата е платинено руса със сини подсветки. Използвани са различни сини тонове, както светли, така и тъмни. Това е като прекрасна идея за коса и ви позволява да носите изящни цветове по по-скромен начин. Сините подсветки могат да се носят с всеки цвят на косата, а не само с руса.

Руса коса със сини подсветки

Източник: @supvalerie

14. Огнена идея за цвят на косата

Подправете външния си вид с огнено горещ цвят на косата като този. Тук имаме дълга коса, оцветена в сладък и меден цвят. Това е великолепен и смел нюанс. Ние обичаме тези червени тонове, защото те подхождат на всеки и всеки сезон. Косата ще бъде светла за лятото, но топла за зимата. Този цвят ще изглежда невероятно с всеки стил.

Огнена идея за цвят на косата

Източник: @cherryblossomsalon

15. Идея за черна и сива омбре коса

Друга цветова комбинация, която обичаме, е черно и сиво! Тази идея за коса показва как да я носите със стил. Косата е черна в корена и след това се променя в модерно сребристо сиво. Ние обичаме сивото, защото е толкова стилно и изящно. Пресъздайте черно -сивия вид, но сивото ще подхожда и на други цветове на косата. Можете също да прочетете урок за действителния стил на плитка, който е идеален за фестивали на страницата на Instagram по -долу.

Идея за черна и сива омбре коса

Източник: @nealmhair

16. Bold Ombre Идея за цвят на косата

Ако наистина искате да се удивите с цвят на косата, тогава това е идеално. Тази комбинация от цветове е вдъхновена от есента. И така, косата започва в наситен червен нюанс, след което се смесва с розово и накрая с оранжево. Това е толкова забавна и сладка идея за коса! Тази коса ще работи и през лятото, ако използвате по -светло червено, тъй като ще има тропически летен вид. Обичаме тази цветова палитра и наистина искаме да я опитаме!

Bold Ombre Идея за цвят на косата

Източник: @viridian__172191212

17. Акценти в голямата блондинка

След това имаме зашеметяващ многоизмерен цвят на косата. Размерен цвят е използването на светли и тъмни тонове за създаване на по -стилна и естествено изглеждаща коса. Така че за този вид косата е тъмна в корена с добавени руси нюанси. Както можете да видите, има хладни и топли тонове. Това е лесна за носене идея за коса, която ще изглежда невероятно за всеки.

Големи акценти на блондинката

Източник: @supvalerie

18. Памук бонбони розово

По -рано в публикацията споделихме розов цвят на косата. Ако тази идея ви е харесала, трябва да видите и тази. Това е по -лек и пастелен тон, който му придава вид на захарен памук. Той е просто ярък, забавен и супер сладък. Косата като тази е идеална за пролетта и лятото, а розовото ще пасне на всички прически.

Памучен бонбон Розов цвят на косата

Източник: @shmeggsandbaconn

19. Доста платинена руса коса

Следващата идея за коса е просто прекрасна! Тук имаме дълга и елегантна коса, която е платинено руса сянка. Това е толкова красив русов тон и наистина ще се удиви. Ярка блондинка като тази е чудесна за дамите, които обичат да се открояват. Това е друг цвят и стил, който ще бъде чудесен за лятото.

Доста платинена руса коса

Източник: @goodhairsociety

20. Разтопете се от тъмен до светъл цвят

Тази идея за коса е още една от любимите ни. Стилът се отличава със зашеметяваща цветна стопилка, наречена Black Pearl. Така че косата започва да е тъмна и се слива в по -светли тонове. Има толкова много различни нюанси от въглен и опушено сиво до руж розово и сребристо. Това е прекрасна идея за коса и е идеална за есенния и зимния сезон.

Тъмен до светъл цвят на косата

Източник: @nealmhair

21. Мека ягодова коса

Ако искате сладък, но естествен цвят, това може да е идеално за вас. Тук имаме мека ягодова коса. Косата е светло медна на цвят от корена до върха. Толкова е лесно да се носи красива. Цвят като този ще изглежда невероятно за всички и ще комплиментира всички прически.

Идея за мек ягодов цвят на косата

Източник: @mikkiauldhair

22. Сладки руси къдрици

Обичаме тази следваща идея за коса. Той е идеален за дамите с много стегнати къдрици. Косата е тъмна в корена с различни руси тонове, добавени към къдриците. Използвайки множество руси нюанси, косата изглежда по-естествена и целуната на слънце. Това е толкова красив и сладък стил! Ако блондинката не е за вас, тогава можете да добавите по -смели цветове като розово или червено.

Сладки руси къдрици

Източник: @keystothekulture

23. Разтопена медна коса Ombre

Последният от нашите сладки цветове за коса е този разтопен меден вид. Косата започва с тъмночервен тон, след това се смесва с оранжево и после накрая с руса. Това е толкова невероятен топещ цвят и косата наистина прави изявление. Тъй като косата е едновременно огнена и лятна, тя ще отговаря на всички сезони.

Разтопена медна коса Ombre

Източник @cryistalchaos

Надяваме се, че обичате всички тези сладки цветове на косата толкова, колкото и ние!