23 най -добри бели и златни нокти, за да опитате сами

Има толкова много различни цветови комбинации, що се отнася до ноктите. Често ще виждате заедно цветове като розово и бяло. Една комбинация, която обичаме, е бяло и златно. Двата цвята се допълват перфектно. Не само това, но и тези цветове са универсални. Независимо дали харесвате бляскави нокти или по -фино изкуство за нокти, има манипулация за вас. За да ви покажем колко красиви могат да бъдат тези цветове, открихме 23 зашеметяващи бели и златни нокти. Има по нещо за всеки и това би било чудесно за партита, специални поводи и празниците.

1. Бели нокти за ковчег със златни ивици

Първата идея за нокти е проста, елегантна и стилна. За този вид ноктите са с форма на ковчег и всички са бели. Има и два акцентни пирона. Един от ноктите има фино мраморно изкуство, а другият има две златни ивици. Златните ивици изглеждат толкова модерни с белите нокти. Можете да пресъздадете този външен вид със златна лента за нокти, която може да бъде закупена онлайн. Има и уроци за мраморно изкуство.

Бели нокти за ковчег със златни ивици

Източник: @philglamournails

2. Бели и голи френски съвети

Бялото и златото са такава бляскава комбинация. Не вярвайте просто на думата ни, вижте тези нокти! Всеки нокът има различен дизайн, който включва френски омбре, френски връх и златни фолиа. Това е зашеметяващ мани, който би бил идеален за специален повод. Можете да използвате шаблони, подобни лакове за нокти и дори кристали, за да създадете своя собствена версия на тази визия.

Голи нокти със злато и бяло

Източник: @clari_s_nails

3. Златни марокански вдъхновени нокти

След това ние сме мани, който е вдъхновен от Мароко. Някои от ноктите са просто бели и има два акцентни нокътя. Акцентните нокти са украсени с елегантно златно изкуство, основано на марокански шарки. Ако искате да опитате да пресъздадете външния вид, тогава можете да си купите марокански шаблони за нокти онлайн. Опитайте този дизайн или можете да имате златно -бял модел на всички нокти.

Златни марокански вдъхновени нокти

Източник: @susansnailsoutloud

4. Бели и златни блестящи нокти

Следващата идея за нокти е сладка и лъскава. Три нокти са бели със златен блясък, докато акцентният нокът е гол, покрит със златно фолио. Обичаме златния блясък, защото той наистина джазира простата бяла основа! Ноктите като тези са лесни за носене и ще подхождат на всички. Пресъздайте този външен вид с бял лак, златен блясък и гол лак.

Бели и златни блестящи нокти

Източник: @nail.n.makeupbynessa

5. Удебелен дизайн на златни и бели нокти

Ако искате да сте смели със злато, тогава тази идея е за вас. Тук имаме дълги и стилни нокти за ковчег. Някои са ярко бели със златни вериги, един гвоздей е покрит със златни блясъци, а последните два гвоздея имат шикозен френски омбре дизайн. Това е зашеметяващ мани, който би бил идеален за специален повод или парти. Ноктопластиката може да бъде пресъздадена върху всяка форма и дължина на нокътя. Можете също да използвате някой от дизайните за нокътя на палеца си, тъй като това не се вижда.

Елегантни нокти за ковчег в бяло и златно

Източник: @that_nailguy_lolo

6. Дълги бели нокти на стилет със злато Art

Тази следваща идея прави блестящо изявление! Ноктите са с дълга форма на стилет. Един нокът е златен и блестящ, докато останалите са или бели, или с дизайн от кристал. Това е зашеметяващ вид, който ще впечатли всички. Пресъздайте целия мани или можете да опитате само един от дизайните върху всички нокти. Ноктите като тези са за времето, когато искате да впечатлите!

Дълги бели нокти на стилет със злато Art

Източник: @margaritasnailz

7. Голи нокти с бели и златни накрайници

Като класическия френски маникюр? Ако е така, трябва да видите тези нокти! За този външен вид ноктите са голи с шикозните бели върхове. Върховете също имат златно фолио. Както можете да видите, златото наистина джазира простия мани. Това е луксозен и стилен дизайн на ноктите, който ще отговаря на всички. Опитайте подобна версия или бихте могли да имате всички бели върхове само с един златен и бял акцент. Така или иначе, ноктите ви ще изглеждат невероятно.

Голи нокти с бели и златни накрайници

Източник: @philglamournails

8. Уникален златен и бял дизайн

След това имаме по -уникален дизайн на ноктите. Всеки нокът изглежда различно и изкуството включва златен хром и др. Изкуството върху тези нокти е толкова стилно и необичайно. Има бляскава, лятна и бохо атмосфера. Така че, това би било идеално за лятото и фестивалите. Опитайте да пресъздадете подобен вид или можете да опитате един от дизайните на всички нокти.

Уникален златен и бял дизайн на ноктите

Източник: @philglamournails

9. Френско омбре със златен и бял акцент Art

Ако не искате да прекалявате със златото, тази идея може да е идеална за вас. Някои от ноктите имат френски омбре, а два от ноктите са изчистени с мраморно изкуство. Изкуството в стил мрамор е бяло със златно фолио. Обичаме комбинацията от омбре, злато и бяло, защото е толкова елегантна, елегантна и модерна. Можете да намерите уроци за омбре, мраморно изкуство и как да прилагате златно фолио онлайн.

Френско омбре със златен и бял акцент

Източник: @laquenailbar

10. Златни и бели омбре блестящи нокти

Следващата идея за нокти е толкова сладка и блестяща. Така че всеки нокът има същия дизайн, който включва златен блясък и бял омбре. Има и един златен блестящ акцент. Това е друг мани с невероятна цветова комбинация и блестящият блясък изглежда невероятно. Можете да пресъздадете целия облик или просто да използвате един от дизайните.

Златни и бели омбре блестящи нокти

Източник: @kleidys_nails

11. Glitzy Coffin Nails

Ако обичате да правите изявление с ноктите си, това е за вас! Тези нокти са покрити с блясък и много блясък. Всички нокти са различни и се отличават с бяло и розово омбре, кристали и др. Това е невероятен мани, който ще уау. Това е идеално за специални събития и партита. Би било чудесно и за празничния сезон. Пресъздайте външния вид или можете да имате само всички бели нокти вместо омбрето.

Дълги и блестящи нокти за ковчег

Източник: @margaritasnailz

12. Къси бели и златни нокти

Златото и бялото са универсална комбинация от цветове. Те не само се допълват взаимно, но и с други цветове. Тази идея за нокти е идеалният пример. Тук имаме модерен мани за къси нокти. Един нокът е със златен блясък, два са бели, а следващият е светло розов. Както можете да видите, всички нюанси изглеждат невероятно заедно. Пресъздайте външния вид с подобни цветове. Можете също да използвате тези цветове, за да създадете свое собствено стилно изкуство за нокти.

Къси бели и златни нокти

Източник: @nail_sunny

13. Бели и златни блестящи къси нокти

По -рано в публикацията споделихме мани, който включваше златни шеврони. Ако тази идея ви е харесала, трябва да видите и тази. Този мани показва различен начин на носене на шеврони. За този вид два пирона са просто бели, два са блестящо златни и последният пирон е бял с шевроните. Както можете да видите, това е толкова стилен и красив външен вид. Шевроните могат да бъдат създадени с лента за нокти или шаблон. Пресъздайте този външен вид или имайте всички нокти от шеврон.

Бели и златни блестящи къси нокти

Източник: @nude_sa

14. Бели, златни и черни нокти на стилет

След това имаме още един бляскав и модерен външен вид, който да ви покажем. Този път ноктите са с форма на стилет и се отличават с различно изкуство, включително блясък, кристали и лента за нокти. Обичаме белия нокът със златна лента, защото изглежда толкова стилен и остър. Това е друг мани, където можете да пресъздадете всички дизайни или само един. Смятаме, че бялата и златна лента би изглеждала великолепно на всички нокти.

Бели, златни и черни нокти на стилет

Източник: @margaritasnailz

15. Бели нокти със златни звезди

Тази следваща идея за нокти е една от любимите ни! Всички нокти са матово бели и са украсени със звезди от златен кристал. Златните звезди изглеждат зашеметяващи с белия цвят на ноктите. Заедно те създават такъв красив и вълшебен мани. Можете да си купите стикери със златни звезди или да използвате кристали, за да пресъздадете дизайна. Така че, има различни начини да създадете подобен вид.

Бели нокти за ковчег със златни звезди

Източник: @home_of_deva

16. Розов, бял и златен дизайн на ноктите

Ако обичате да носите артистично и красиво изкуство за нокти, тогава тази идея е за вас. Всеки нокът е украсен със същия дизайн. Дизайнът е златен, бял и розов и е нарисуван върху ноктите, за да създаде изкуство в абстрактен стил. Това е зашеметяващ вид, който ще подхожда на всеки. Изкуството като това ще изглежда невероятно на всички дължини и форми на ноктите. Можете да намерите уроци онлайн, които могат да ви покажат как да създадете абстрактен модел.

Розов, бял и златен дизайн на ноктите

Източник: @nailz_ann.indigo_

17. Златно мраморно изкуство за нокти

След това имаме още един мраморен дизайн, който да ви покажем. Този път повечето нокти са с бял и гол френски омбре. Докато двата акцентни гвоздея имат блестящо златно и сребърно мраморно изкуство. Блестящият мраморен дизайн изглежда толкова елегантен и елегантен, особено с омбрето. Това е бляскав вид и също е уникален. Пресъздайте външния вид с урок за изкуство от мрамор. Можете да опитате нещо подобно или да имате всички бели нокти със златен блясък мрамор отгоре. Така или иначе, ноктите ви ще изглеждат невероятно.

Златно мраморно изкуство за нокти

Източник: @philglamournails

18. Glam Coffin Nail Art Design

Следващата идея е просто зашеметяваща! Тук имаме дълги гвоздеи за ковчези и всеки от тях е украсен с различен дизайн. Ноктопластиката включва кристали, хромиран ефект, златни шарки и др. Това е блестящ и красив мани. Това е още едно, което би било идеално за специални поводи. Можете да си купите блестящи кристали като тези онлайн и да ги залепите с лепило за нокти.

Бели нокти със златни кристали

Източник: @margaritasnailz

19. Модни бели нокти със златни верижки

Следващият мани е още един от любимите ни! Толкова е елегантно и блестящо. За този вид ноктите са дълги и с форма на ковчег. Повечето нокти са бели със златна ивица. Двата акцентни пирона са еднакви, но също така са украсени със златни верижки. Обичаме веригите, защото изглеждат толкова стилни! Можете да пресъздадете този външен вид с бял лак, златна лента за нокти и златни вериги. Вериги за нокти могат да бъдат закупени онлайн, а има и уроци за прилагане.

Модни бели нокти със златни вериги

Източник: @thenailistaproject

20. Уникално златно изкуство за нокти

След това имаме още уникално изкуство за нокти, което да ви покажем. Ноктите са бели и дълги. Повечето от тях са украсени с различен златен дизайн. Ноктопластиката включва кристали, фънки златни шарки и др. Това е толкова креативен и смел мани. Пресъздайте целия вид или просто опитайте двата пирона в средата. Този дизайн на всички нокти ще изглежда невероятно. Изкуството изглежда така, сякаш е създадено с бял лак и златни фолиа.

Уникално златно изкуство за нокти

Източник: @nailsbythai

21. Френско омбре и златен блясък

Ако обичате да носите френско омбре, тогава този дизайн е за вас. Някои нокти са омбре, два от ноктите имат златна линия, а другите нокти са покрити със златен блясък. Обичаме златния блясък и омбре, защото е толкова блестящо и красиво комбо. Този мани ще бъде идеален за партита, Коледа и НЮ. Също така ще изглежда страхотно на всяка дължина и форма на ноктите.

Френски нокти за ковчег Ombre със злато

Източник: @posh_nails_sara

22. Дизайн на ноктите от златно фолио

Следващият мани изглежда толкова елегантен и стилен. Тук имаме дълги гвоздеи за ковчези. Четири от ноктите са боядисани в бяло, докато другите са прозрачни и украсени със златно фолио. Златното фолио изглежда невероятно с бялото и придава на ноктите луксозен вид. Златните фолиа могат лесно да се прилагат с практика и има видеоклипове, писмени уроци и други онлайн, които са толкова лесни за следване.

Бели нокти за ковчег със златно фолио

Източник: @clari_s_nails

23. Дизайн на ноктите Stiletto

Последната идея за нокти за злато и бяло, която трябва да ви покажем, е за ноктите с форма на стилет. Както можете да видите, всички нокти са голи с бяло и златно изкуство за нокти. Това е толкова красив и уникален външен вид. Дизайн като този ще подхожда на всеки, може да се носи за всеки повод и ще отговаря на всички дължини и форми на ноктите.

Бели и златни въртеливи нокти

Източник: @laquenailbar

Надяваме се, че сте се вдъхновили от тези бели и златни нокти!