21 секси сватбени рокли за уверени бъдещи булки

Жените ли се и търсите перфектната рокля? Тогава сте на правилното място. Налични са толкова много различни сватбени рокли, че може да бъде много трудно да намерите рокля, която обичате и която отговаря на вашия индивидуален стил. За да ви дадем малко вдъхновение, открихме 21 секси сватбени рокли за 2019 г. Имаме по нещо за всеки, от прозрачни рокли до рокли с класическа бяла дантела. Погледнете, може да намерите красива рокля за вашия специален ден.

1. Секси сватбена рокля с дантелен гръб

Първата сватбена рокля, която трябва да ви покажем, е тази красива рокля за почистване на пода. Тази рокля има дантелена черта на гърба, както и дантела на полата. Рокля като тази ще направи всяка булка да изглежда великолепна в големия си ден. Помислете дали да носите косата си с подобна рокля, за да покажете дантелата отзад.

Секси сватбена рокля с дантелен гръб

Източник: @allurebridals

2. Сватбена рокля от дантела със стилна каишка на гърба

След това имаме рокля, която съчетава традиционна булчинска визия с модерен дизайн. Тази рокля е класическа бяла дантела със зашеметяваща лента на гърба. Презрамките правят роклята да изглежда стилна и секси. Можете да изберете вталена рокля като тази с черта или такава с подобен гръб, но с пола с бална рокля.

Дантелена сватбена рокля със стилна каишка на гърба

Източник: @countrybrideandgent

3. Секси сватбена рокля

Всяка булка иска рокля, която ще се удиви и която ще бъде запомнена. Следващата ни идея е изящна рокля, която ще направи точно това! Тази рокля е снабдена с дълбоко деколте. Има и зашеметяваща пола. Ние обичаме свръхполата, защото получавате елегантната, модерна рокля, както и по -класическата рокля на принцесата. Получавате най -доброто от двете.

Секси сватбена рокля

Източник: @stephenyearick

4. Проста и секси сватбена рокля

Ако повече вярвате в по -малкото е повече, тогава следващата рокля е за вас. Тази рокля има красив дантелен корсаж със скъпа деколте и бяла пола, която мете пода. Рокля като тази е по -проста от някои от роклите, които ще видите, но ще ви даде секси и шикозен булчински вид.

Проста и секси сватбена рокля

Източник: @justinalexander

5. Дантела & Чист връх

Следващата ни рокля е с винтидж блясък. Роклята има прозрачен дантелен корсаж със зашеметяващи плаващи ръкави и лека тънка пола. Обичаме елека на тази рокля, защото е стилна, но също така използва класически булчински елементи като бяла дантела. Рокля като тази ще изглежда красива на всяка булка. Той би подхождал особено на бохо, винтидж и селски сватби.

Винтидж сватбена рокля с чист връх

Източник: @innocentisposa

6. Елегантна рокля с дантела

Роклите извън раменете са шикозни и в тенденция, така че защо да не носите този външен вид за сватбата си. Както можете да видите с представената рокля, булчинската рокля от рамото изглежда зашеметяващо. Тази рокля също има функция за рамо с презрамки. Можете да изберете подобен стил или да изберете от рамото без презрамки. Ние обичаме тази рокля!

Елегантна сватбена рокля с дантели

Източник: @allurebridals

7. Рокля с прозрачно лифче с дантела и ръкави

Прозрачните дантелени рокли са супер стилни и са любими сред известните личности. Можете да внесете този вид на A-списък във вашия специален ден със секси сватбена рокля като тази. Роклята има прозрачен и дантелен корсаж с ръкави и дълга плаваща пола. Тази рокля е зашеметяваща и съчетава луксозна, модерна мода на знаменитости с класически булчински елементи. Рокли като тази ще подхождат на всяка сватба и булка.

Сватбена рокля с прозрачен боди с дантела и ръкави

Източник: @designerbridalroomkl

8. Секси сватбена рокля с облегалка

Ако търсите елегантна и секси сватбена рокля, следващата идея може да е за вас. Роклята е изцяло дантелена и е без гръб. Това е още един пример за това как чистата и дантела работи прекрасно в булчинските рокли. Носете косата си нагоре с такава рокля, за да покажете красивата функция на гърба. Можете също да носите обратни колиета.

Секси сватбена рокля с облегалка

Източник: @lizmartinezbridal

9. Сватбена рокля с дълбоко деколте

След това имаме красива рокля, която изглежда подходяща за принцеса. Роклята има дълбоко деколте с прозрачен корсаж и кристали, докато полата е бял тюл. Тюлът е идеален за булчинска рокля и изглежда красив и елегантен. Рокля като тази е идеална за булка, която иска да направи изявление.

Доста сватбена рокля с дълбоко деколте

Източник: @musebyberta

10. Затворете прилепнала дантелена рокля

Следващата ни идея включва дантелена рокля. Тази рокля е по -традиционна от някои от другите, които представихме, тъй като има прост дизайн с класическата бяла дантела. Това показва как можете да изглеждате секси, като същевременно поддържате външния вид елегантен и елегантен. Рокля като тази ще подхожда на всяка булка.

Затваряща сватбена рокля от дантела

Източник: @allurebridals