21 лесни и модерни тоалети за работа през пролетта

Повечето от нас прекарват много време на работа, така че тоалетите, които избираме за работната седмица, са важни. Точно както правим с ежедневните си дрехи, трябва да сменим и работното си облекло според сезона. Сега пролетта започна, новите тенденции са тук и нашите тоалети ще стават все по -светли и ярки. За да ви дадем някои идеи какво можете да облечете този сезон, ние открихме 21 от най -добрите тоалети за пролетна работа, които ще ви накарат да изглеждате стилно в офиса.

1. Работно облекло за пролетта

Първото работно облекло, което искаме да ви покажем, е тази комбинация от бяла риза и неутрални панталони. Свежа бяла риза незабавно ще актуализира вашия външен вид за сезона. Можете да носите бяла риза с всичко – от черна пола -молив до панталони, така че е чудесно парче, което да имате в гардероба. Тъй като е пролет, опитайте се да носите ризата си с леки панталони като тези.

Класен работен тоалет за пролетта

Източник: @coco_pearl_star_fish

2. Бяла дантелена рокля

Ако нямате строг дрескод за работа, но все пак искате да изглеждате умни, можете да изберете тоалет като този. Тук имаме красива бяла дантелена рокля, носена с кафяв колан. Това е красива визия, която ще подхожда на всеки. Можете да носите такова облекло през пролетта и лятото.

Идея за работно облекло с бяла дантелена рокля

Източник: @styledelights

3. Пролетни кюлоти и риза

Пролетта е идеалното време за експерименти с по -ярки цветове и различни стилове. Следващият ни тоалет включва светло розови кюлоти, носени със синя риза и токчета. Това е супер стилен външен вид, който би бил чудесен избор за някой, който трябва да изглежда професионално и умно, но може да носи и това, което харесва. Можете да носите кюлоти с бяла риза и дори можете да носите такова облекло за напитки след работа.

Стилен костюм за работа от пролетта на мама

Източник: @valerialipovetsky

4. Енергична идея за пролетно работно облекло

Оцветете работната си седмица с цветно облекло като това. Тази модерна дама носи ярко розово яке с бяла риза и шарени панталони. Има толкова много панталони с печат, подходящи за всеки стил. Ако розовото яке не е за вас, тогава изберете цвят, използван в модела на панталоните ви, и изберете яке в подобен нюанс. По този начин вашето облекло ще бъде ярко, но координирано.

Розов и цветен пролетен работен тоалет

Източник: @emiliechimene

5. Костюм със светли ивици за работа

Синьо -белите ризи на райе са много популярни през пролетта и лятото. Следващата ни идея за облекло засили стилната игра и включва костюм на райе. Синьо -бял костюм на райе е умен, стилен и идеален за пролетта. Можете да носите с тениска за професионален, но спокоен вид или да носите с блуза.

Костюм за работа с леки ивици

Източник: @valerialipovetsky

6. Бяла пола и лека блуза

Полите отново са в центъра на вниманието за пролетта и лятото. Ето пример за това как да носите пола за работа. Тоалетът включва лека блуза с бяла пола -молив. Това е просто и шикозно облекло, което би било идеално за офиса. Можете да носите бяла пола с всяка блуза, дори можете да добавите и яке.

Бяла пола Идея за пролетно работно облекло

Източник: @kubicka_monika_

7. Елегантно неутрално работно облекло

През пролетта и лятото можете да изхвърлите дългите черни панталони и вместо това да изберете такива панталони. Този тоалет е съставен от панталони с неутрална дължина ¾, неутрални обувки и сиво леко яке. Можете да носите панталони с дължина ¾ във всеки цвят и с всеки връх.

Елегантен неутрален пролетен работен тоалет

Източник: @ruttenstephanie

8. Сладък пуловер и пола за офис

Лесен начин да актуализирате работния си вид е като промените горната част. Можете да носите обичайната си черна пола или панталон, но със сладък топ с шарки. Следващият ни тоалет включва черна пола с черно -бял пуловер. Това е великолепен външен вид, който ще изглежда страхотно в офиса.

Едноцветен пролетен работен костюм

Източник: @styledelights

9. Просто и стилно бяло яке и черни панталони

Ако искате да изглеждате безпроблемно шик на работното място, следващото облекло може да бъде перфектно. Облеклото включва бяло яке, бял връх, черни панталони и неутрални обувки. Можете да се приготвите за работа набързо с такова облекло, защото ще знаете, че изглежда стилно. Дрехи като това също могат да бъдат смесени и съчетани с други елементи.

Просто и стилно бяло яке и черни панталони за работа

Източник: @fasshion__trends

10. Елегантна работна екипировка в бяла рокля

Трябва да помислите за носене на рокля за работа. Роклите са едно цяло, което е лесно за носене. Бялата рокля е идеална за пролетта и лятото. Можете да го носите с токчета или сандали, може би дори с интелигентен блейзър. Можете да помислите и за рокли в други цветове.

Шикозна бяла рокля Идея за облекло за работа

Източник: @kossmannfashion