21 удобни и стилни идеи за облекло за Деня на благодарността

Отново се приближава към онази година – празничната част от годината, когато изглежда, че поканите за вечеря и питиета отпадат на всеки няколко дни. Толкова много партита, толкова много тоалети за избор. Какво ще кажете да направим живота ви малко по -лесен, като ви подарим 21 вдъхновени от есента тоалети, които трябва да носите за Деня на благодарността 2015!

21 удобни стилни тоалети за Деня на благодарността

1. Ботуши Black Martens

Източник: ahandfulofstories.com

Източник: ahandfulofstories.com

За щастие модерните обувки са в тренд и с настъпването на студеното време и обещанието за дъжд, мъгла, ниски температури и сняг, нищо не е по -важно от разумни, подходящи обувки.

Бъдете разумни и подходящи този сезон на Деня на благодарността със стил с тези черни ботуши Martens. Черното ги прави идеални за почти всяко облекло, а издръжливостта им означава, че можете да ги носите и през зимата. Точно както моделът е направил тук, носете ги с кожена пола и ежедневен тенис, за да изглеждате едновременно удобно И шик! Перфектен за удобен Ден на благодарността!

2. Стил на плашилото

Източник: fashion-split.blogspot.com.es

Източник: fashion-split.blogspot.com.es

Какво повече бихте могли да искате от страхотно, модерно облекло за Деня на благодарността? Топло е, уютно и изглежда страхотно за зареждане! Подредените, квадратни токчета на тези страхотни ботуши над коляното са чудесни за комфорт, практичност и външен вид, а ако отидете с разтегливи дънки или дънки-гамаши, ще имате достатъчно място за цялата храна, която планирате на хранене!

Натоварената пелерина допълва есенната привлекателност на това облекло и можете да добавите шапка или дори да завържете колан около кръста си, за да промените напълно външния вид на тоалета си. Добавете бяла, интелигентна риза отдолу за по-интелигентен външен вид или ежедневна тениска за по-мързелив ден. Този е универсален!

3. Стилът на 70 -те

Източник: balkanstylebym.blogspot.rs

Източник: balkanstylebym.blogspot.rs

Друг вид, който е много в тенденция за есента 2015 и стигаме до 70 -те! Това вдъхновено облекло е идеално за онези дни, в които се оказва малко по -топло, отколкото изглеждаше и нека си признаем, всички искаме извинение да извадим краката си за последен път! Можете дори да добавите чифт чорапогащи, ако искате да пренесете този външен вид през зимните месеци.

Кафявите ботуши до коляното вървят чудесно с малки дънкови мини поли, а като поддържат горната част проста с неутрален / гол цвят и отгоре на нюанса на палтото към ботушите ви, тя е елегантна, проста и момичешка наведнъж. Невероятните слънчеви очила не са задължителни, разбира се.

4. Перфектни скъсани дънки

Източник: sbr-fashion-fashion.blogspot.co.uk

Източник: sbr-fashion-fashion.blogspot.co.uk

Тези дънки са на мода от известно време и ще се радвате да знаете, че тенденцията няма да приключи скоро. Разкъсаните дънки, особено разкъсаните дънки гадже, са чудесен начин да използвате летния си гардероб и да го наслоите за по -студените месеци. В този външен вид скъсаните дънки са сдвоени с обикновен извънгабаритен пуловер с ролка и някои убийствени черни панталони. Бихте могли да запазите нещата по -непринудени с черни помпи и дори бихте могли да подправите малко погледа, като носите цветни права или шарки под дънките, просто оставяйки намек за модела да се показва през разкъсаните области.

5. Лятна рокля Swag

Източник: thegirlfrompanama.com

Източник: thegirlfrompanama.com

Това, че лятото свърши, не означава, че все още не можете да разтърсите онези хубави летни рокли, които продължавате да гледате с копнеж. Сдвоете ги с чифт чорапогащи и няколко ботуши до коляното (или високи до бедрата, ако сте смели като този красив модел) и сладко яке с ресни и имате перфектния начин да смесите и съчетаете сезонен гардероб. Червеното яке добавя страхотен цвят към външния вид, нали?

6. Олдскул стил

Източник: bethelightblog.com

Източник: bethelightblog.com

Добре, така че изглежда като нещо, което някога бихте носили в училище, но това е толкова умен вид и такъв, който определено бихте могли да разтърсите за този Ден на благодарността!

Сдвоете монтирана рокля без ръкави с бяла риза и чифт чорапогащи и ще имате перфектната непринудено удобна визия. Красивото блестящо колие спира външния вид да бъде твърде скучен и ще се радвате да знаете, че всички големи дизайнери разтърсваха големия блус за есента 2015-Balenciaga и Prada са само две!

7. Цветни палта

Източник: farabian.blogspot.com.es

Източник: farabian.blogspot.com.es

Няма значение колко тъмен е останалата част от вашето облекло, цветното палто може незабавно да го съживи. Дори черните дънки, черен чифт ботуши и черен тенис могат да бъдат обогатени с ярко палто. Отидете на нещо смело и дръзко, не е като да нямате достатъчно цветове там. Смейте да носите канарче жълто като този красив извънгабаритен блейзър?

8. Бургундия и гола

Източник: hellofashionblog.com

Източник: hellofashionblog.com

Бордо и голи са два нюанса, които вървят брилянтно добре заедно, особено с ръждясалите, кафяви нюанси, които Денят на благодарността и есента носи със себе си. Защо не сдвоите обикновена комбинация от дънки и гола горна част с удобно-уютен пурпурен пуловер за външен вид, който е супер сладък и топъл в същото време. Завършете визията с чифт бордови ботуши над коляното.

9. Дънки с шарки

Източник: zorannah.com

Източник: zorannah.com

Цветните и шарени дънки са ядосани през пролетта и лятото на 2015 г. и тенденцията се очаква да продължи чак до есента, което ви дава перфектното извинение да скочите на бандата, за да усъвършенствате тоалета си за Деня на благодарността. Не е нужно да бъдете толкова дръзки, колкото тази красота с бебешките сини обувки, но обикновен чифт шарени или шарени дънки с обикновен бял или черен пуловер работи перфектно за това време на годината. Можете да го комбинирате със сладки помпи, стилети, ботуши до коляното … Възможностите са безкрайни.

10. Флиртуващата Midi пола

Източник: alitgledashofdarling.com

Източник: alitgledashofdarling.com

Друг вид, който може да се пренесе от пролетта и лятото, са тези красиви флиртуващи поли. Освен че вместо да ги сдвоите със сладки жилетки, ще ги сдвоите с обикновен пуловер или дори риза с яка и пуловер. Облечете няколко помпи и тоалетът ви е завършен. Сладък и момичешки, но едновременно празничен!