31 Най -красиви сватбени рокли

Ето я и булката! Поздравления, ще се ожените! Ние знаем какво ви хрумва – сватбени рокли! Намирането на тази специална рокля може да бъде донякъде обезсърчаващо. Всеки, който се жени, иска да изглежда невероятно в специалния си ден. Булката е в центъра на вниманието, така че, разбира се, тя ще иска да се чувства и да изглежда невероятно. Затова изборът на сватбена рокля е много важен. Повечето момичета мечтаят за сватбата си от най -ранна възраст, така че когато тя наистина се появи, роклята е едно от най -важните решения по време на нашето сватбено пътешествие.

Изборът на рокля може да бъде страшен процес, особено ако преди това не сте стъпвали в булчински магазин. Всеки е различен и всички имаме свой собствен стил, но всичко зависи от вас и от това в какво се чувствате добре. Ето защо е най -добре да посетите булчински магазин, за да можете да изпробвате различни стилове. Много момичета ходят в магазина, знаейки какво искат и когато го опитат, това не е за тях. Независимо дали искате секси, от рамото, бална рокля или цветна рокля, ние сме измислили 31 красиви сватбени рокли.

1. Прост & Елегантна сватбена рокля с бална рокля

Ако искате проста и елегантна сватбена рокля, тогава разгледайте тази бална рокля. Не можете да сбъркате с проста, елегантна и обикновена сватбена рокля. Не са необходими бижута или бижута, просто обикновена рокля, която говори сама за себе си.

Проста и елегантна сватбена рокля за бална рокля

Източник: @paolo_sebastian

2. Секси, сватбена рокля без рамо

Много булки предпочитат секси сватбена рокля, а не традиционната рокля. Тази рокля от рамото изглежда зашеметяващо и определено ще има уау ефект. Той е много детайлен и секси с дълъг влак, който да добави към зашеметяващия вид.

Секси сватбена рокля на рамо

Източник: @pallascouture

3. Синьо & Розова принцесна сватбена рокля

Казват, че носете нещо синьо. Така че защо да не носите синя и розова сватбена рокля? Това е прекрасна, момичешка и забавна рокля, която ще покаже вашата нахална и модна страна. Смесването на два силни цвята изглежда невероятно и те определено ще ви видят да вървите по пътеката в тази рокля. Той се отличава с деликатен завършек с всички листенца от рози и великолепна верига, гледаща назад. Можете да бъдете принцеса за деня в синьо и розово.

Синя и розова сватбена рокля принцеса

Източник: @maktumang

4. Дантелена рокля за шампанско

Романтиката е във въздуха с тази дантелена рокля на шампанско. Дантелата винаги е печеливша с булчинска рокля. Това е зашеметяващо красива женствена рокля от шампанско с дантела. Това ще ви накара да се почувствате специални и ще изглеждате невероятно. Страхотно за някой, който иска блестяща цветна рокля.

Шампанска дантелена плажна сватбена рокля

Източник: @lurelly

5. Бляскава сватбена рокля

Наличието на специална и уникална рокля зависи от вашия характер. Бляскавата рокля ще ви накара да се почувствате секси и ще ви даде увереността, от която се нуждаете, за да вървите по пътеката. Това е идеално, ако искате да покажете извивките си. Винаги можете да промените роклята си, за да добавите още бижута или дори да ги свалите, каквото искате.

Бляскава сватбена рокля с прозрачно покритие

Източник: @paolo_sebastian

6. Уникална рокля с къс ръкав

Търсите ли нещо различно? Ако е така, това може да ви хареса. Разгледайте тази уникална рокля, която се отличава с дантелени страни, прикрепени към кръста ви. Изглежда невероятно и ще изглежда невероятно, когато вървите по пътеката. Също така има мрежеста горна част и къси ръкави.

Уникална дантелена сватбена рокля с къс ръкав

Източник: @altamodabridal

7. Дантелена рокля със златни детайли

Ако имате златна тема, включете цвета в роклята си. Златото е перфектен цвят за сватбена тема и изглежда прекрасно на дантелена сватбена рокля. Той добавя нотка на блясък, без да бъде прекалено силен. Има мек и топъл вид, който кара кожата ви да сияе.

Сватбена рокля с дантела

Източник: @galialahav

8. Винтидж рокля с облегалка

Винтидж роклите са в тенденция. По-голямата част от бъдещите любовни винтидж сватбени рокли. Когато смесите винтидж и рокля без облегалка, изглежда страхотно. Показвайки ги обратно в рокля без облегалка, веднага привлича вниманието и ви кара да се чувствате секси.

Винтидж сватбена рокля с облегалка

Източник: @bertabridal

9. Червена, сватбена рокля русалка

Много булки искат да се откроят. С тази червена рокля на русалка определено ще го направите. Той ще подчертае вашите извивки, както и ще ви накара да се почувствате като принцеса. Червеното е цветът за късмет и любов, така че какъв по -добър ден да носите цвета, отколкото в деня на сватбата ви. Много хора избират цветна рокля. Това показва креативност, характер и го прави уникален. Ако отидете на цветна рокля, не забравяйте да се откроите с елегантна сватбена рокля като тази.

Червено -бяла сватбена рокля русалка

Източник: @maktumang

10. Бална рокля без гръб с черен колан

Покажете талията си с елегантната си бална рокля. Добавете черен колан, за да подобрите талията си и да добавите допълнителен стил към роклята си. Уверете се, че коланът е достатъчно дълъг, за да можете да създадете великолепен дълъг течащ лък отзад. Хората веднага ще бъдат привлечени от колана ви, тъй като той е с контрастен цвят в сравнение с роклята ви.

Бяла рокля с бална рокля принцеса

Източник: @millanova_official