25 красиви абитуриентски рокли за 2018 г.

Абитуриентският бал е важен празник, който изисква специална рокля. Намирането на перфектната рокля за бала е забавно и вълнуващо, но може да бъде и предизвикателство. Искате рокля, която ще ви накара да се чувствате уверени и да изглеждате великолепно. Има толкова много различни рокли, че дори може да е трудно дори да започнете да мислите за подходящата за вас рокля. За да ви дадем малко вдъхновение, ние открихме 25 от най -добрите абитуриентски рокли за 2018 г. Имаме рокля за всеки от искри до дантела до рокли, които ви карат да изглеждате готови за червен килим.

1. Скъпа рокля за бала

Първо имаме блестяща рокля, която изглежда подходяща за принцеса! Роклята има красиво деколте, скъпо прилепнал корсаж и се влива в зашеметяваща пола с дължина до пода. Цялата рокля е покрита с блестящи искри. Рокля като тази би подхождала на всеки и ще внесе блясък в абитуриентския бал.

Искрящо рокля за скъпа скъпа

Източник: @teutamatoshiduriqi

2. Елегантна тюркоазена рокля за бала

Абитуриентският бал е идеалният повод да направите изявление, затова помислете дали да изберете рокля в смел цвят като този. Роклята е в тюркоазен цвят с прозрачни панели на корсажа и скъпоценни камъни навсякъде. Допълнителна особеност на тази рокля са кристалните презрамки за цветя. Ако искате да направите изявление, изберете рокля с жив цвят и уникален стил като този.

Елегантна тюркоазена рокля за бала

Източник: @teutamatoshiduriqi

3. Черна дантелена рокля за бала

Черната рокля подхожда на всеки повод, в който не можете да сбъркате. Следващата ни идея за бала включва черна рокля с модерна актуализация. Роклята е с красиви дантелени ръкави и две поли. Едната пола е къса, а чистата пола е деликатна и мете пода. С такава рокля получавате класическа черна рокля, както и официална рокля.

Черна дантелена рокля за бала

Източник: @breezebridal

4. Ярка рокля Ombre

Следващата ни идея е тази уникална рокля омбре. Роклята е с обгърнат, елегантен деколте с деколте и стилна кройка. Белият и лилав комплимент всеки идеално създава красив омбре. Можете да се вдъхновите от това и да изберете рокля омбре или рокля в един цвят със сходни характеристики. Така или иначе ще имате зашеметяващ абитуриентски вид.

Ярка бална рокля Ombre

Източник: @teutamatoshiduriqi

5. Червена дантелена рокля

Не можехме да говорим за абитуриентски рокли, без да споменем дантела. Дантелените рокли са стилни, елегантни и великолепни. Тази червена дантелена рокля е без гръб и мете пода. Червеният цвят прави роклята смела и изящна. Можете да изберете подобна рокля в други цветове, черното би било красив избор. Ако роклята ви е без гръб, помислете за носене на престилка, за да покажете функцията.

Дълга червена дантелена рокля за бала

Източник: @breezebridal

6. Модна черна рокля с дължина до пода

Една от тенденциите, които бяха в светлината на стила, е тенденцията за украса с кристали. Малки кристални цветя и шарки са поставени на върхове, чанти, пуловери и др. Следващият ни избор показва как можете да носите тази тенденция за бала. Тази зашеметяваща дълга черна рокля има мрежеста черта на корсажа и ръкавите с кристални украшения. Една рокля ще придаде на вашия външен вид цвят и блясък.

Модна дълга рокля с черна мрежа

Източник: @teutamatoshiduriqi

7. Деликатна светла рокля с дължина до пода

След това имаме зашеметяваща идея за рокля. Полата използва лека и плаваща материя, а корсажът има функция за задушаване. Роклите с чокър са много стилни и такава е идеална за специален повод, тъй като е покрита с пенливи кристали. Роклята като цяло изглежда красива, деликатна и готова за парти.

Деликатна дълга рокля за бала

Източник: @dressingdreams

8. Черна рокля за бала

Следващата ни идея за рокля е модерна и съчетава различни стилове. Полата на роклята е черна, официална и мете пода, докато горната част на роклята е по -скоро за парти. Лифът се отличава със стилни разфасовки и деколте на скъпа. С такава рокля получавате най -доброто от двата свята, изглеждате специални и готови за дансинга.

Черна абитуриентска рокля русалка

Източник: @breezebridal

9. Смела синя рокля

Ако предпочитате по -прости рокли, тогава следващата идея може да е за вас. Тази рокля е плътно прилепнала, удря се в пода и има разцепление, което завършва точно над коляното. В тази рокля няма нищо сложно и всеки би могъл да я носи. Можете да изберете рокля в смело и красиво синьо като тази или да носите любимия си нюанс, почти всеки цвят ще работи.

Смела синя рокля за бала

Източник: @dressingdreams

10. Бляскава рокля без ръкави

Искате бляскава рокля за бала? След това трябва да проверите следващата ни идея. Тази рокля е без ръкави, прегръщаща фигури и има красив искрящ дизайн. Когато търсите роклята си, аз не намирам блестящ модел, но не се притеснявайте, ключовите елементи на този външен вид са плътното прилепване, без ръкави и пола с дължина до пода. Можете да изберете почти всеки цветен плат за такава рокля.

Бляскава черна абитуриентска рокля без ръкави

Източник: @laurabadura