21 удобни и стилни идеи за облекло за Деня на благодарността

11. Карирано яке

Източник: damselindior.com

Източник: damselindior.com

Всяко момиче трябва да има сладко карирано яке в гардероба си и ако нямате такова в своя, е време да си го вземете. Можете да го комбинирате с всичко – чифт прости дънки, сладка черна поличка или дори най -сексите ви LBD. Въпреки колоритния си вид, това е едно от най -универсалните якета, които можете да разтърсите този Ден на благодарността.

12. Това е нещо като шапка

Източник: barefootblonde.com

Източник: barefootblonde.com

Денят на благодарността и есенно -зимните сезони като цяло са чудесни за приключване на топло и няма нищо по -добро от добра стара шапка! Скривайки множество грехове, обикновената шапка на шапка изглежда страхотно с дълга, къдрава коса и наистина излъчва цяла нервна привлекателност.

Ако не сте достатъчно смели, за да опитате пълна с нагласа шапка, защо да не опитате шапка вместо това? Това е чудесен начин незабавно да съживите скучен тоалет И лош ден за коса!

13. Пуловери с изявления

Източник: cashmereinstyle.com

Източник: cashmereinstyle.com

Рекламните фланелки бяха ярост за пролетта и лятото на 2015 г. и видът ще продължи да продължава до есента и зимата, но този път с изящни пуловери! Тази проста идея е чудесен начин да увеличите иначе слабия тоалет. Съчетайте с дънки, закачлива пола или дори панталони в стил chino за ежедневие до елегантност.

14. Панталони по поръчка

Източник: memorandum.com

Източник: memorandum.com

Интелигентното шиене винаги е победител, независимо за кое време на годината планирате тоалетите си. Денят на благодарността може да бъде улеснен с интелигентна двойка персонализирани панталони и въпреки че няма нужда да бъдете толкова смели и дръзки като тези с шарки, едноцветна двойка в правилния размер и форма за тялото ви може незабавно да преобрази стар пуловер, топ и обувки.

15. Leopard Print Loving

Източник: camilacoelho.com

Източник: camilacoelho.com

Всеки обича малко леопардов принт, а оранжевият, кафявият и черният дизайн е идеален за есента и Деня на благодарността! Тази пола с леопардов принт е много смела и дръзка, но както можете да видите, съчетана с голи обувки и оставяйки нещата неутрални отгоре, поддържа нещата изненадващо прости. Ако не сте достатъчно смели, за да отидете за пола, винаги бихте могли да помислите как да облечете яке с леопардов принт, жилетка или дори обикновен чифт обувки.

Колко леопард смееш да отидеш?

16. Чанти с изявления

Източник: caraloren.com

Източник: caraloren.com

Всички момичета обичат чантите и тази година се осмелете да се осмелите с нещо малко по -различно от това, с което сте свикнали. Има много дизайнери, предлагащи странни и прекрасни чанти, с всякакви форми и размери, а Moschino е само един със своята гама, вдъхновена от McDonalds. Ако бързата храна не е вашето нещо, направете супер сладък с нещо като тази чанта коте-котка.

17. Стил с пайети

Източник: galmeetsglam.com

Източник: galmeetsglam.com

Пайети са ПЕРФЕКТЕН за празничния сезон. Добавете чифт черни токчета към синя рокля с пайети и завършете визията с любимото си кожено яке. Ще завършите със страхотен тоалет, който отнема секунди, за да се съберете. Малък черен съединител е по избор!

18. Червен комбинезон

Източник: duygusenyurek.com

Източник: duygusenyurek.com

Гащеризонът е облекло в един – топ и включени панталони, просто добавете обувки и аксесоари. Това червено парче е зашеметяващо, но винаги можете да се спрете на нещо по -неутрално, например черно, за начало. Също така е много ласкателно за извитите дами там! Просто добавете помпи и непринудено дънково яке за дневна визия или токчета с някои разпръснати аксесоари за излизащ тоалет.

19. Бохо Бабе

Източник: mexiquer.blogspot.se

Източник: mexiquer.blogspot.se

Денят на благодарността ви дава време да си поиграете с цветове и тонове, които обикновено не носите, а тези ръждясали нюанси правят идеалното начало на вдъхновен от бохо вид. Помислете за рокли и ризи с ресни с онези черни ботуши, които споменахме в началото на това ръководство за Деня на благодарността и дори можете да добавите по -дебели, по -тъмни чорапогащи, когато стане малко по -хладно.

20. Направи го сблъсък!

Източник: zorannah.com

Източник: zorannah.com

Всички знаем, че синьото и зеленото никога не трябва да се виждат, но това облекло показва, че понякога си струва да се нарушат правилата. Когато всички дървета губят зелено през есента, вкарайте малко цвят обратно в живота си, като смесите онези ризи от шамбре, които сте носили през цялото лято, разкопчани върху белите жилетки и ги сдвоете с богат зелен чифт дънки и панталони . Добавете неутрални обувки и неутрална чанта и ще имате перфектното облекло за Деня на благодарността.

21. Всичко сиво Всичко

Източник: brooklynblonde.com

Източник: brooklynblonde.com

Първо беше петдесет нюанса сиво, а сега цветът завладя света … Или поне за есента и Деня на благодарността 2015 г. Всъщност много дизайнери използваха този неутрален оттенък в своите гами FW15. Това е един от най -лесните погледи, които можете да хвърлите заедно. Всичко, от което се нуждаете, е всичко сиво! Различните нюанси придават повече дълбочина на външния вид.

И така, има ги – 21 вида, които трябва да разтърсите за Деня на благодарността тази година! Много от парчетата, които може да откриете, че вече имате в гардероба си, така че защо да не смесите и съчетаете нещата още малко, за да пресъздадете някои много модерни визии, които дори не сте подозирали, че можете да постигнете!