59 идеи за сладки коледни тоалети

11. Pop of Red

О виж! Червената тема се връща отново! Не ви ли казахме, че определено ще има няколко участия? Това е толкова прост начин да внесете нови цветове в гардероба си, особено ако сте начинаещ и не сте свикнали да ги носите. С прости тонове и аксесоари, поддържащи вашата яркочервена пола, дънки или дори рокля, тя лесно може да се превърне в ежедневно облекло, въпреки че може да не сте мислили като такова, когато сте го купили.

Проста идея за коледно облекло

Източник: @dresscorilynn

12. Червена рокля + фланелен шал

И когато прости аксесоари не са чантата ви, дръжте чантата си гола и оживете нещата с ярко отпечатан шал, точно както можете да видите тук, облечен с онази червена рокля, която смеехме да изведете по-рано. Точно като този горчичен нюанс, тези кафяви и бежови / голи тонове работят наистина добре с яркочервен нюанс и това ви дава идеалното извинение да започнете да пазарувате в гамата с червени червила Mac … Това е като съдба, дами!

Червена рокля фланелен шал коледно облекло

Източник: @shopdandy

13. Черно & Злато

Ако някога има цвят, който изписва Коледа, той е златен. И какво върви чудесно със златото? Черен, разбира се! Няма значение какво носите, независимо дали става въпрос за рокля, пола, дънки, скроени панталони, каквото и да е, просто ги направете черно и златисто. Направете всичко черно и златно! Обичаме простата комбинация от тази малка черна рокля с онова блестящо златно, прикрито бомбе, още една голяма тенденция между 2018 г. Всичко е перфектно допълнено със златния съединител, черните обувки и бижутата от тъмно злато. Това определено е една от любимите ни идеи за сладки коледни тоалети.

Черно и златно облекло с пайети за Коледа

Източник: pinterest.com

14. Фланела + пайети

За пореден път обединяваме две от нещата, които вече почти установихме, че трябва да имате в гардероба си – пайята с пайети и фланелената / карирана риза. Защо? Тъй като вървят толкова добре заедно, не мислите ли? Специално за нашите идеи за сладки коледни тоалети. Сладкото бебе очевидно е допълнителна опция, но ние наистина сме влюбени в цялото това облекло, особено в начина, по който небрежно е било хвърлено заедно със зелени ловушки Hunter … Също така носено от незадължителното сладко бебе. Когато се върнете вътре, готови наистина да започнете партито, бихте изхвърлили тези плътности и избрахте голи токчета с ремъци или черни.

Златна пайетна пола фланелова риза Коледно облекло

Източник: @100слойна торта

15. Пола от тюл

Сара Джесика Паркър направи тази пола известна, в онази о-о-така известна сцена в „Сексът и градът“. За пореден път, тази червено -бяла тема преминава през сладки идеи за коледни тоалети като тази и тези обувки са толкова красиви! Дороти не би мечтала да щракне петите си три пъти, ако петите й бяха толкова красиви като тези! Забележете другите популярни тенденции за този сезон в този малък облик-голямото, накъкано колие, носено върху горната част на пуловер с висока врата. Топ с дълги ръкави и кръгъл врат очевидно е мода, която трябва да имате в момента и за да сте сигурни, че сте супер прилепнали, вместо това можете дори да инвестирате в няколко бодита. Поне тогава няма да получите тези бръчки около кръста.

Идея за коледно облекло с пола от тюл

Източник: @rachparcell

16. Зелено & Червено облекло с тен аксесоари

Класическите нюанси на сезона са чудесно съчетани в това разгъване, като ви показват как да носите онзи голям пуловер, който сте натъпкали в задната част на гардероба си на възраст. Ако обикновено не сте фен на зеления нюанс, ще бъдете след като сте видели този външен вид. Имате и този отпечатък от кучешки зъби от вътрешната страна на карирания шал – отпечатъците са голяма работа в момента. Изглежда, че са всяка зима!

Идея за коледно облекло в зелено червено и тен

Източник: @alyson_haley

17. Пола за изявление

Когато всичко останало около вас е скучно, тъжно и мрачно, направете вход с пола, която буквално може да спре трафика. Точно като тази светло-червена изящна пола, изцяло с луксозно дебела материя и красивия лък с колани около кръста, например. Супер пухкавият топъл и бял пуловер работи, въпреки че не бихте го помислили веднага като печеливш топ избор. Двете текстури наистина се събират, за да ви донесат идеи за сладки коледни тоалети, които са топли, нахални и о, толкова сладки!

Идея за коледно облекло с червена пола midi

Източник: @apinchoflovely

18. Червено & Злато

Черните аксесоари работят много добре с комбинацията от черно и злато, така че ако нямате горчично жълто или тен, за да се съчетаете, изберете супер безопасното черно. Повечето от нас някъде в гардероба си имат черни ботуши с някакво описание и се обзалагаме, че има начин да ги носите. Повечето хора вероятно не биха сложили черни боти до глезена с тази червена, златна и карирана комбинация, но тя просто работи по начин, който не можем да обясним. Това е тоалет, който определено обичаме.

Идея за червено и златно коледно облекло

Източник: @caitlinclairexo

19. Стилен & Топло

Преди всичко, трябва да сте сигурни, че приключвате приятно и топло за предстоящите ниски студени температури, на които добрата ни стара зима ще ни подложи. Наслояването е страхотна идея и не можем да го изразим достатъчно. Не забравяйте и за тези затоплящи аксесоари – шапката, шалът и ръкавиците са на път да се върнат много сериозно. Колкото по-топли изглеждат, толкова по-добре ще се чувствате, така че изберете по-дебели, плетени текстури и не се страхувайте да добавите кожа (изкуствена кожа, разбира се) към сместа. Може да не ви хареса привлекателността на пухчетата около врата, но скоро започва да ви е от полза, когато го придърпате по -здраво, за да се предпазите от студа.

Стилна и топла идея за коледно облекло

Източник: @alyson_haley

20. Грозен коледен пуловер

Ако обичате празничния сезон, тогава имате нужда от грозен коледен пуловер като този! Има толкова много невероятни пуловери от тези, които светят до пуловери „направи си сам“, покрити с дрънки. Ето един, вдъхновен от филма Сам у дома. Можете да облечете пуловер като този нагоре или надолу, за да подхождате на всяко коледно събитие.

Идея за грозен коледен пуловер

Източник: @upbeatsoles