31 стилни идеи за облекло за Coachella

21. Отпечатайте кимоно + деним шорти

Много хубаво кимоно. Драматичният принт добавя съвсем друго измерение към тоалета. Тази черна гривна прави този вид много по -бляскав. Особено с омбрените му ресни.

Идея за облекло на хипи Coachella

Polyvore / inthestyleofnina

Може да е трудно да изберете подходящо колие за тоалет. Различните деколтета изискват различни стилове. Този чокер е перфектен, тъй като не отвлича вниманието от цялостния външен вид. Спиралната гривна също е приятно докосване.

22. Черни дънкови шорти + шапка с камила

Браун излезе и камилата влезе. Камилата и черното правят такава красива комбинация. Тези два прости цвята изглеждат така, сякаш не биха се смесили добре, но наистина го правят. Камилският велур е прекрасен. Той показва, че два прости цвята наистина могат да окажат влияние.

Сладко облекло Boho Coachella 2016

Polyvore / deeyanago

Трябва да харесате тази комбинация от огърлица. Това е перфектното деколте за избраното колие. Добавя малко блясък, без да прекалява.

23. Прост & Удобен

Coachella е пълен с някои наистина външни погледи, така че е наистина приятно да видите някой да разтърсва просто и удобно облекло. Че някой може да си ти. Острите черни боти придават на този вид нотка на нервност.

Удобна проста идея за облекло Coachella

Polyvore / rxchly

Винаги се стремете към комфорт. Това все пак е нашият съвет. Това облекло е най -доброто от двата свята. Със сигурност е удобно, но е и модерно. Особено с уникалния културен връх.

24. Рокля Бохо + чанта с ресни

Тази рокля капсулира всичко бохемско. Това е с шарки. Плаващо е. Има и страхотни ръкави. Ние обожаваме тези сандали на ток с връзки. Когато носите свободно прилепнала рокля, искате краката ви да изглеждат най -добре. Токчетата ще направят краката ви да изглеждат по -дълги и невероятни.

Boho Dress Fringe Bag Coachella Outfit

Polyvore / agdancer10

Тези са идеални, докато ги завържете. В момента дантелата е в тенденция. Сдвоете го с торба с ресни и ще изглеждате горещо за тръс.

25. Бяла дантелена рокля + боти до глезена

Това е толкова красива рокля. Бял. Дантела. Вижте колко красиви са и плаващите ръкави. Стиснатата талия ще ви придаде малко форма. Няма да ви трябват много пръстени за този външен вид. Ако някой. Предлагаме само един. Не искате да отивате твърде горе вдясно?

Бяла дантелена рокля Боти до глезена Coachella Outfit

Polyvore / joy2thahworld

Меките кафяви ботуши и чантата са толкова красиви. Те допълват тоалета без усилие. Дори ботушите са с аксесоар. Колко страхотно е това?

26. Ежедневно черно облекло

Ето още един поглед с някои красиви аксесоари за обувки. Обувките в този вид изглеждат толкова удобни. Можете да ги носите през целия уикенд и да се чувствате сякаш сте носили чехли през цялото време.

Ежедневен изцяло черен костюм Coachella

Поливор / алария

Голямото нещо с черното е, че върви с всичко. Можете да изберете всеки цвят за аксесоар. Или повече от един цвят, ако се чувствате дръзки. Ние също много харесваме острите обици с двоен край в тази визия.

27. Сладък, момичешки костюм

Сладък и момичешки – няма по -добри думи, които да опишат този тоалет. Цветният сарафан ще ви охлажда през целия уикенд. Освен това имате жилетка, когато температурата спадне вечер.

Сладко облекло Coachella с рокля и жилетка

Polyvore / davis-hm

Аксесоарите съвпадат отново в този тоалет, което определено е задължително. Дори слънчевите очила съвпадат добре с кафявия цвят. Трябва да имате цветна корона. Задължително е. Коачела нямаше да е същата без нея.

28. Рокля Бохо + Колие с монети

ЕХА. Вижте това колие с монети. Имаме толкова много любов към монети в огърлици. Те изглеждат красиви. Това колие определено прави изявление. Тази рокля също е перфектният стил за носене с нея.

Бохо Макси рокля Монета Колие Coachella

Polyvore / ellieteter

Въпреки че е с шарки, щампата е доста кротка, така че колието всъщност ще контрастира добре с червеното на роклята. Сандалите на ток с ресни и шапката с флопи са задължителни. Всички също черни.

29. Croch Crop Top + дънкови шорти

Наистина е прекрасно да видиш бордо в такъв летен вид. Бургундията обикновено се свързва с есента, но всъщност изглежда наистина страхотно в това облекло. Плетенето на една кука е приятно докосване.

Crochet Crop Top Denim Shorts Coachella Outfit

Polyvore / evelynrodriguez-3

Кафявите аксесоари определено са начинът. И повярвайте ни, никога няма да сбъркате с оградата. Плюс факта, че сините детайли на гърба на тези ботуши съвпадат със сините деним шорти, е такова страхотно допълнение.

30. Модерен хипи поглед

Това е красив хипи вид. Ако ние изглеждаме така модерно, ние сме. Тази пола е наистина невероятна. Толкова много прекрасни цветове се въртят през него, като ви дават неограничени възможности за избор на аксесоари, които да се сдвоят с него.

Идея за облекло на хипи Coachella

Polyvore / lidia-solymosi

Определено препоръчваме да го поддържате просто така. Защо бихте искали да отвлечете вниманието от великолепния принт? Бургундията е прекрасно докосване и много харесваме и меко кафявото.

31. Черна дантелена рокля + черна шапка

Черно, черно, черно. Ето още един за вас. Последната, не се притеснявайте. Обичаме да ви дадем опции, тъй като може да е трудно да носите изцяло черно и да изглеждате добре.

Черна дантелена рокля Шапка Coachella Outfit

Polyvore / itz-seselovly

Дантелата и пискюлите на тази рокля добавят наистина хубава текстура към нея. Поставете шепа гривни и украсете пръстите си с множество пръстени. Вече сте готови за Coachella!

Кое облекло ти е любимо? Кажете ни в коментарите по -долу. Приятно парти!