31 шикозни зимни тоалети, които да копирате сега

21. Сребърна жилетка с пайети

Източник: styllove.blogspot.co.uk

Източник: styllove.blogspot.co.uk

За да добавите малко блясък към празничното си облекло, няма как да сбъркате с няколко пайети. Търсенето на нещо като обикновена жилетка с пайети като този блестящ малък сребърен номер е чудесен начин да добавите тенденцията към вашето облекло, без да се чувствате като прекалено блестяща топка. Ако никога досега не сте работили с пайети, те могат да бъдат поразителни, но започнете с малки и продължете напред и скоро ще разберете какво е горещо и кое не.

22. Голяма риза

Източник: themysteriousgirl.ro

Източник: themysteriousgirl.ro

Свръхразмерната риза има много цели. За зимата осигурява допълнителен слой с добавено нещо. През лятото можете да го носите над къси панталони и обикновена бяла жилетка. Има сто начина, по които можете да го носите и смятаме, че трябва да го преоткриете за тази зима. Просто добавете колан, за да бъде женствен и да покажете талията си.

23. Добавката за зимно палто

Източник: myblondegal.com

Източник: myblondegal.com

Това, че лятото свърши, не означава, че трябва да оттеглите летния си килер на тавана или мазето. Можете да носите много от нещата, които обикновено носите през лятото, ако се научите как да ги аксесоарирате правилно, за да вървите ръка за ръка през зимата.

Тази визия щеше да бъде украсена със сладки токчета през лятото и нямаше да има нужда от палто или яке. За зимата добавете чифт бежови боти до глезена, облечете някои полупрозрачни чорапи или чорапогащи и се съчетайте със съвпадащо палто и чанта. Носете летните си дрехи с гордост!

24. Класически Converse

Източник: sincerelyjules.com

Източник: sincerelyjules.com

Всички днес носят този класически Converse и има основателна причина за това – те са толкова гъвкави. Сладък черен чифт помпи, точно като тези, могат да се носят също толкова лесно с красиви малки летни рокли, колкото и с дънки и яке за зимата.

25. Доста в розово

Източник: blonde-mery.blogspot.com.es

Източник: blonde-mery.blogspot.com.es

Винаги мислите за бебешко синьо, когато мислите за зимата – снегът изглежда почти бял и син заедно, нали? Защо не добавите своя собствен празничен щрих с ярък цвят, като корало розово палто. Освен това ви дава извинение да разтърсите удобен пастелно розов пуловер точно като този и изглежда супер топъл!

26. Crazy Cat Casual

Източник: www.style-splash.com

Източник: www.style-splash.com

Не можете да се наречете #crazycatlady, ако не притежавате облекло с любимото си животно, украсено върху него. Освен това нека си признаем, това е наистина сладък пуловер. Освободете вашата вътрешна котешка дама и си пригответе котешки пуловер. Дънки с рок, сладка малка пола или дори умни черни панталони, както е показано тук.

27. Ризата му

Източник: helloshopping.de

Източник: helloshopping.de

Мъжките ризи така или иначе изглеждат по -добре на жените и ако сте разляли нещо по горнището си или по някаква друга причина, трябва да носите една от неговите, просто я притежавайте с някакви ботуши на ток и тесни дънки и вие сте спечелили комбо. Безпроблемно е готино.

28. Полата Тартан

Източник: sandrab.ro

Източник: sandrab.ro

Може да не мислите веднага за мини-пола, когато удряте по-студените, зимни месеци, но екипът от мини пола от тартан / карирана с пухкав, бял голям пуловер и хладни ботуши до коляното е просто перфектната визия. Бихте могли да добавите чорапогащи, ако е твърде студено, за да ходите с голи крака, а също така можете да добавите ботуши до глезена, а не до коляното за по-сладка привлекателност.

29. Пола с копчета

Източник: mypeeptoes.com

Източник: mypeeptoes.com

Този модел носи дънкова пола с копче, която е една от най -лесните, които можете да носите. Сдвоете го с обикновен тенис и някои супер готини ботуши за външен вид, готов за зимата и напълно без усилие.

30. Изглед на кожено яке

Източник: lovely-pepa.com

Източник: lovely-pepa.com

Черното кожено яке (-look) трябва да бъде основна съставка на гардероба на всяка жена и ако все още нямате такъв, не знаете какво пропускате. Той мигновено разтърсва или „затваря“ в иначе скучен тоалет и може да се комбинира с почти всеки елемент от облеклото, който харесвате. Независимо дали става въпрос за дънки и ботуши, красива черна рокля или къси дънки през лятото, коженото яке върви с почти всичко.

31. Една портокалова поп

Източник: zorannah.com

Източник: zorannah.com

Лесно е да се увлечете с мрачните сиви и черни зими, но защо не помислите за добавяне на намек за наистина богат цвят, за да затоплите нещата добре? Какъв по -добър, по -топъл цвят от оранжевото?

Ето ги – 31 от най -яките зимни образи, които бихте могли да разтърсите тази година. Не е ли време да подредите гардероба си малко?