31 Най -красиви сватбени рокли

21. Дамска рокля с шампанско с отворен гръб

Изборът на отворен гръб ще ви накара да се почувствате секси и да ви охлади по време на церемонията и сватбената закуска. Това е популярен избор на стил, ако сте склонни да се разгорещявате и нервни или ако се ожените през лятото.

Дантелена сватбена рокля с шампанско с отворен гръб

Източник: @dollhouse_xoxo

22. Секси рокля с дълги, дантелени ръкави

Искате ли секси рокля? Представете си да вървите по пътеката в това, всички да се обърнат с лице към вас, в тази ефектна секси рокля с дълъг ръкав. Той има великолепни детайли по ръцете и гърдите с копринено обикновена пола. Мрежата работи толкова добре с тена на кожата на моделите, тъй като изглежда, че няма мрежа! Един прост копринен колан, комплиментира както копринената пола, така и дантеленият топ.

Секси сватбена рокля с дълъг ръкав

Източник: @maryioannidiscouture

23. Перфектна пролетна сватбена рокля

Тази рокля е идеална за пролетна сватба. Ако сте определили дата за пролетта, тогава се съсредоточете върху тази рокля. Има ленти за спагети, цветни венчелистчета с детайли, които отразяват времето на годината и изглеждат магически. Много удобно за целодневна сватба, така че не е нужно да мислите за втора рокля.

Сватбена рокля с бяло цвете

Източник: @steven_khalil

24. Сватбена рокля с дълги ръкави

Може би сърцето ви е облечено на бална рокля с дълъг ръкав. Ако е така, това е идеално за вас. Той има блясък, блясък, елегантност и ще изглежда невероятно във всяка форма на тялото. Това е балната рокля Princess, за която всички мечтаят. Ако искате да имате сватбена рокля в традиционен стил, това определено ще го направи. Завършете външния вид с искрящо кльощав колан.

Бяла дантелена сватбена рокля с дълъг ръкав

Източник: @altamodabridal

25. Сватбена рокля без рамо, русалка

Обичате ли тенденцията извън рамото? Тогава се пригответе да покажете раменете си и в деня на сватбата си! Стилът „от рамото“ е наблюдаван при много известни личности и е популярен сред много булки. Дръжте го гладко и направо надолу с рокля на русалка, която ще добави удар към дъното. Добавете дантела, за да имате деликатно меко покритие.

Сватбена рокля с русалка без рамо

Източник: @brides_selection

26. Секси сватбена рокля без презрамки

Сватбените рокли без презрамки са най-популярните бъдещи булки. Роклите без презрамки са ласкави за всяка форма на тялото и ще ви накарат да се почувствате невероятно. Ако не сте склонни да носите топове без презрамки, опитайте такъв в булчинския магазин. Може да изненадате себе си. Тази секси рокля без презрамки е в стил русалка, която е прегърната с фигура и ласкае плячката ви.

Секси сватбена рокля без презрамки

Източник: @pallascouture

27. Красива, тъмна гола дантелена рокля

Забравете бялото или слонова кост, тъмният гол е цветът, който трябва да имате този сезон. Можем да гарантираме, че ще влезете в булчинския магазин и ще видите багажник с прекрасни сватбени рокли в гол цвят. Те стават толкова популярни сред булките и дори шаферките. Цветът гол, когато се комбинира с бяло, излъчва свежа и секси атмосфера. Тези два цвята допълват всеки тон на кожата и ще изглеждат зашеметяващо.

Скъпа Дантелена Сватбена рокля

Източник: @couturebusiness

28. Модерна сватбена рокля

Поздравете сватбените рокли 2016. Съвременните сватбени рокли завладяват света. Много булки предпочитат зашеметяващ модерен стил, а не традиционна сватбена рокля. Само вие знаете какво желае сърцето ви, модерна или класическа сватбена рокля? Ако решите да нямате воал, това може да е вашият заместник. Страните ще ви дадат потока и булчинското усещане, че искате и не е нужно да имате воал.

Модерна сватбена рокля с презрамки

Източник: @brides_selection

29. Корсет Сватбена рокля

Наличието на сватбена рокля в стил корсет ще привлече талията ви. Няма нищо по -прегръщащо фигурата от корсет. Можете да го нарисувате колкото искате и дори можете да го разхлабите по -късно през вечерта.

Сватбена рокля See Through Corset

Източник: @pallascouture

30. Модна сватбена рокля русалка

Сватбените рокли на русалка са много прегърнати и очертават фигурата ви. Ако сте уверени в тялото си и искате да сте сигурни, че цялото време във фитнеса се отплаща, отидете за рокля на русалка. Те изглеждат сензационни и са идеални за носене през целия ден и нощ. Те прегръщат тялото ви като корсет и се разпалват в долната част, така че е по -лесно да ходите в сватбените си обувки!

Секси булчинска сватбена рокля Berta

Източник: @bertabridal

31. Булчинска сватбена рокля Berta

Това крещи булка, сватба и секси! Отидете за булчинска рокля на Berta. Това по -специално е прегръщането на фигурата с дълбоко деколте. Това със сигурност ще подчертае вашите извивки и ще ви накара да изглеждате поразително. Ако сте срамежливи или съвестта на тялото си, може би това не е за вас, тъй като показва много плът и ще се вкопчи в извивките ви.

Секси булчинска рокля с V -образно деколте Berta

Източник: @bertabridal