41 сладки тоалети, които да копирате тази зима

21. Сладка и ежедневна идея за зимно облекло

Следващото в нашия списък е това сладко и причинно облекло. Носи зелен пуловер, дънки и ботуши. Това облекло би изглеждало чудесно само по себе си, но е аксесоарирано с безкраен шал. Безкрайните шалове са модерни и практични. Можете също така да ги носите по няколко различни начина. Такова облекло ще ви накара да изглеждате прекрасно през зимата и след това.

Сладка и ежедневна идея за зимно облекло за сладки тоалети, които да копирате тази зима

Източник: @shopdandy

22. Шикозна пола и високи ботуши

След това имаме шикозно зимно облекло. Визията включва черен пуловер, сладка пола и високи ботуши. Това е красиво облекло, което може да бъде облечено нагоре или надолу, за да отговаря на всеки повод. Можете да пресъздадете този външен вид с подобни дрехи, които намирате в магазините и онлайн. Това ще бъде инвестиционна покупка, тъй като всяко парче ще отговаря на други неща, които вече имате в гардероба си. Този пуловер ще изглежда страхотно с дънки.

Елегантна пола и високи ботуши

Източник: @aysotiofficial

23. Уютно палто

Когато дойде зимното време и навън е снежно и ледено, ще трябва да се затоплите. Защо не изберете уютно палто точно като това? Козината е доста дълга и изглежда супер топла. Можете да намерите много палта като това онлайн и както можете да видите, изглежда сладко с гамаши и шал. Такова палто обаче може да бъде облечено, така че да можете да го носите навсякъде. Обичаме този външен вид!

Стилно уютно зимно палто

Източник: @caayen

24. Идея за бохемско зимно облекло

Бохемската мода винаги се връща за пролетния и летния сезон. Този готин стил обаче не е само за лятото, можете да го разтърсите и през зимата! Ето един красив пример за облекло. Визията включва бял пуловер, шал, шал, черни дънки, ботуши и шапка. Можете да пресъздадете този тоалет с подобни цветове и парчета или да се вдъхновите и да създадете свой собствен бохемски зимен тоалет.

Идея за бохемско зимно облекло

Източник: @samantha_yoderr

25. Изцяло черно облекло с карирана пола

Следващият ни тоалет включва пуловер, дълга пола и ботуши. Това е толкова стилна идея за зимата, тъй като можете да носите пола, но да се затоплите с уютни ботуши. Друга причина, поради която смятаме, че тази идея е страхотна, е, че тази дълга пола и ботуши са в атмосфера на 70 -те години, така че облекло като това е чудесно за дамите, които обичат реколтата. Пресъздайте подобно облекло или изберете свои собствени фънки шарки и цветове. Просто се уверете, че полата е достатъчно дълга, за да покрие върховете на ботушите ви.

Изцяло черно облекло с карирана пола

Източник: @madrugada_sahar

26. Зимен блясък

Искате да подчертаете външния си вид тази зима? Тогава се вдъхновете от този тоалет! Тази визия е съставена от шикозно дълго палто с колан, пуловер с висока врата, ботуши, чанта и слънчеви очила. Обичаме използваните цветове и всяко парче може да се носи и отделно, тъй като дрехите в тези цветове вървят с всичко. Такова облекло ще ви придаде вид на A-List, където и да отидете.

Идея за зимно бляскаво облекло

Източник: @rita.tesla

27. Сладки дънки, топ и плетени аксесоари

Търсите сладък и лесен за носене тоалет? Тогава това е за вас. Тук имаме дънки и топ, съчетан със стилни ботуши и плетени аксесоари. Такова облекло е идеално за спокойните и непринудени зимни дни. Това е добро облекло, от което да се вдъхновите, тъй като можете да създадете всякакъв вид с тези основни парчета. Изберете дънки и топ в произволен цвят и след това аксесоари.

Сладки дънки, топ и плетени аксесоари

Източник: @дафнегрима

28. Рокля с дълъг палто и пуловер

След това имаме красиво облекло, което ще бъде лесно да се пресъздаде. Този тоалет включва бяла рокля пуловер, високи ботуши и шикозно палто. Това е елегантен и стилен външен вид, който може да се носи за всеки повод. Можете да създадете този тоалет с подобна цветова палитра и парчета или да изберете своя собствена комбинация от рокля и обувки.

Идея за облекло за дълги палта и пуловери

Източник: @thecharmingolive

29. Забавно и стилно зимно облекло

Ярките цветове и шарки не са само за лятото. Можете да ги добавите и към зимните си тоалети. Тук имаме страхотен външен вид, който се отличава с жизнена шапка, раирано палто и шарен модел. Останалите парчета са черни. Това е забавен и модерен външен вид, който ще озари сивите зимни дни.

Забавно и стилно зимно облекло

Източник: @peexo

30. Идея за сиво и черно зимно облекло

Лесен начин да добавите цвят или шарки към тоалета си е с обувките! Това е шикозно и неутрално облекло с ботуши със змийски принт. Змийският принт допълва перфектно сивите и черните тонове в тоалета. Това е страхотен външен вид и можете да опитате ботуши със змийски принт или да изберете друг фънки принт или цвят.

Сива и черна идея за зимно облекло

Източник: @rebelrossanna