31 най -красиви абитуриентски рокли за вашата голяма нощ

21. Бяла рокля извън рамото

Ниските момичета определено трябва да изберат по -къса дължина, най -вече защото целият този материал просто ще ви удави иначе. Малко над коляното е наистина добър вариант, но първо ще искате да проверите правилата за абитуриентския си бал. Някои казват, че ТРЯБВА да носите дълга пола. Като алтернатива, изберете рокля с неравен подгъв. По -късата дължина отпред все още създава илюзията, че сте „по -дълги“ (както ще постигнете по -къса рокля), но все пак има дългата и бляскава дължина отзад. Победител е навсякъде!

Висока ниска рокля в бяло

Източник: @friendinfashion

22. Искряща рокля от две части с цепка

Това е смел поглед, ние го знаем, но не е напълно непостижим. Плаващата пола например го прави чудесно за прикриване на краката, ако не ги харесвате, но цепката позволява точното количество сексапил. И ако наистина харесвате ръцете си, имате перфектната възможност да ги покажете. Този материал също изглежда супер пищен. Честно казано, нямаме търпение да се докопаме до него.

Искрящо сива рокля от две части с цепка

Източник: @breezebridal

23. Рокля с пайети без облегалка

Има няколко неща, които трябва да знаете, преди да изберете рокля за бала с облегалка. Първо, намирането на подходящото бельо ще ви отнеме малко време. Второ, от време на време ще е малко хладно. Трето, той е смел и смел и трябва да го разклатите, ако ще го разтърсите. И ето как…

Използвайте увиващи се конвертори за сутиени, за да направите тази рокля по-лесна за носене, като същевременно си осигурите необходимата подкрепа. Тогава можете да носите някои от любимите си сутиени без прекалено много проблеми и ще намерите увереността да носите по -често бляскави неща като този!

Винтидж рокля с облегалка с облегалка и пайети

Източник: tumblr.com

24. Черно & Злато

Това е много египетско, подобно на Клеопатра, ако щете? И затова го обичаме, ако сме честни. Това би ви дало перфектната възможност да разтърсите наистина тези черни очни линии и да натрупате златните сенки за очи, които сте умирали, за да намерите възможност да носите. Това е само една нощ – разтърсете я така, сякаш имате предвид!

Дълга черна и златна рокля за бала

Източник: @jovanifashions

25. Дълга бяла рокля за бала

Почти прилича на сватбена рокля и това наистина прави изявление, когато търсите най-красивите абитуриентски рокли за големия си ден. Влюбени сме в подгъва на полата и няма как да не си помислим, че прилича малко на венчелистчетата на цвете. Това е страхотна рокля за високи и стройни момичета и дори ще фалшиви извивки, ако няма за кого да говорите.

Дълга бяла рокля за бала за чернокожи момичета

Източник: tumblr.com

26. Черна рокля с пайети

Смятаме, че Джесика Зайо би се харесала на такава рокля, нахален малък номер, който блести в правилните светлини, по всички правилни причини. Може би си мислите, че люлеенето на пайети е тежка работа, но просто трябва да го направите с увереност. Черният цвят незабавно улеснява носенето, отколкото например яркочервената рокля в стил заек Джесика и докато държите всичко останало относително заглушено, ще бъдете победител.

Дълга черна рокля с пайети

Източник: tumblr.com

27. Бургундска рокля с отворен гръб

Друг дизайн с отворен гръб, това изцяло е в тенденция с клетките и грилите в стил гладиатор, които носим от миналото лято. И този наситено червен нюанс? Да, определено сме влюбени и в това. Това е много холивудски блясък, особено с холивудския блясък грим. Помислете за големи червени устни и черно коте за очна линия и ще имате правилната идея.

Елегантна дълга бордова рокля за бала

Източник: @jovanifashions

28. Уникална светлосиня рокля

Ако сте с „крушова форма“, такава рокля е чудесен дизайн за вас – по -пълна отдолу и по -прилепнала отгоре. Вашата стройна горна половина просто се моли да бъде украсена с красивите дантелени шарени детайли върху това – една от най -красивите абитуриентски рокли, които някога сме виждали. Какво мислиш? Тази рокля би ли била начело в списъка ви?

Уникална къса светлосиня рокля за бала

Източник: tumblr.com

29. Отворена дълга рокля от мента

Имаш ли плячка, с която да се гордееш? Правете повече клекове от всеки друг, когото познавате? По дяволите, разтърси тази плячка с рокля, която я разтърсва за теб. Тази отворена дълга рокля от мента е идеална за подчертаване на всичките ви най -добри извивки и дори по -добре от това, тя все още е достойна и изискана. Секси, нахален и само малко сладък – ние го обичаме, какво ще кажете за вас?

Искрящо ментова дълга рокля за бала

Източник: tumblr.com

30. Проста, светло розова миди рокля

Тази ви дава модерен поглед към най -красивите абитуриентски рокли, структуриран и съобразен номер, който е много подобен на много от структурираните стилове, предлагани от дизайнерката Виктория Бекъм. Това е вид, който означава бизнес, особено с тези перфектни обувки. Ако наистина искате да се откроите от тълпата, това определено е начинът да го направите.

Проста светло розова абитуриентска рокля

Източник: @friendinfashion

31. Черна дантелена рокля

Тенденцията със студено рамо е друга тенденция, която всички обичаме в момента, и тази черна дантелена рокля, с всичките си елегантни разфасовки, е идеалният начин да разтърсите темата за летен абитуриентски бал. Врязана талия, проверка. Красива дължина до средата на прасеца, която е супер плоска за почти всички, проверете. Изрязани рамене, покриващи бинго крила, но показващи ключици, проверете. Има всичко, което бихте могли да искате от вашата абитуриентска рокля, и това е рокля, която лесно може да се носи и за други поводи.

Сладка черна дантелена рокля

Източник: @friendinfashion

Надяваме се, че сте харесали тези най -красиви абитуриентски рокли за вашия голям ден, както и ние, и определено искаме да чуем любимите ви. Кажете ни какво сте облекли или какво планирате да облечете и дали сте били вдъхновени от някоя от визиите, които ви показахме днес.

Най -вече, имайте страхотен абитуриентски бал! Сигурни сме, че всички ще изглеждате адски приказно!