41 сладки тоалети за копиране тази зима

31. Палто от плюшено мече

Задължително за зимата е палто с мече. Тези палта са супер сладки и изглеждат уютни и космати. Ето един прекрасен пример за палто. Както можете да видите, той е направен от пухкав материал, който може да видите на плюшено мече. Можете да закупите тези палта във всички различни стилове и цветове онлайн. Палто като това ще подхожда на всяко облекло.

Облекло за палто с мече

Източник: @envogueblonde

32. Сладка рокля с високи чорапи и ботуши

След това имаме шикозен и сладък външен вид! Облеклото включва къса рокля, пуловер, палто, дълги чорапи и високи ботуши до коляното. Това е доста идея за облекло, която би била идеална за всеки ден, в който искате да се обличате, но и да ви е удобно. Можете да пресъздадете такова облекло с всяка рокля и ботуши, във всеки цвят.

Сладка рокля с високи чорапи и ботуши

Източник: @bohoandbraidsblog

33. Ярко жълто зимно палто

Можете да придадете джаз на външния си вид незабавно с хладно палто, точно като това. Облеклото е светъл цвят и е завършено с жизнено палто. Както можете да видите, палтото е стилно допълнение към неутралния тоалет. Жълт нюанс като този ще подхожда и на други цветове, така че можете да носите подобно палто с всички останали тоалети. Това е великолепна идея за палто, която ще добави забавление и цвят към сивите, зимни дни.

Ярко жълто зимно палто

Източник: @xosara_outfits

34. Стилна пола, яке и барета

Придайте на зимата изискана парижка атмосфера с този тоалет. Този тоалет включва сладка пола, пуловер, палто, ботуши и красива барета. Можете да носите нещо подобно навсякъде – от случайно пазаруване до вечерно излизане. Обичаме този зимен тоалет, подобна визия ще подхожда на всеки.

Стилно облекло за пола, яке и барета

Източник: @bohoandbraidsblog

35. Жестока кожена пола и ботуши

Нуждаете се от тоалет, който да ви кара да изглеждате и да се чувствате страхотно? Тогава това е за вас! Тук имаме червен пуловер с кожена пола -молив и ботуши. Както можете да видите, той изглежда като 70 -те години като облеклото, което представихме по -рано. Обичаме това яростно облекло и можете да го пресъздадете или да опитате кожена пола с различни ботуши.

Идея за ожесточена кожена пола и ботуши

Източник: @fashioninspirationmodest

36. Шикозно дълго палто и пуловер

Следващата ни идея показва тоалет, който е шик, удобен и уютен. Във външния вид е пуловер с красиво дълго палто. Можете да носите палто и пуловер по този начин с дънки или пола. Двете парчета също могат да бъдат облечени нагоре или надолу, за да отговарят на всеки повод. Можете да си купите подобни парчета онлайн и те ще изглеждат прекрасно за всеки.

Шик, кафяво дълго палто и пуловер

Източник: @josieloves

37. Идея за изцяло бяло зимно облекло

Следващото облекло използва бели и светли тонове и изглежда, че трябва да се носи в зимна страна на чудесата! Този външен вид е съставен от пуловерна рокля, ботуши и дълго, уютно палто. Такова облекло би било идеално за зимна ваканция или уикенд далеч. Това ще ви накара да изглеждате елегантно и стилно, където и да отидете.

Идеята за бяло зимно облекло

Източник: @majamarko7

38. Уютно и непринудено

Търсите ежедневен тоалет, който ще ви поддържа стилен и уютен през зимата? Тогава това е за вас. Тази дама носи анцуг със сладка шапка. Изглежда толкова спокойна и модерна. Такова облекло е чудесно за дните, когато искате да изглеждате добре, но и да се чувствате комфортно. Можете да пресъздадете с всеки анцуг и шапка.

Уютен и ежедневен зимен тоалет

Източник: @madrugada_sahar

39. Изцяло черно облекло

Ако всички ярки цветове не са вашето нещо, то този тоалет е за вас. Тази визия включва изцяло черно облекло. Черното е шик и модерен цвят, който ще ви накара да изглеждате стилно от ден на нощ. Можете да създадете подобна визия с дънки или да изберете черна пола или дори черна рокля. Всяка черна комбинация ще работи!

Цялата идея за зимно облекло в черно облекло

Източник: @harneet094

40. Декларация Зимно палто

Когато създавате своя зимен гардероб, е по -лесно да изберете минимални и неутрални парчета. По този начин можете да смесвате и съчетавате и винаги ще изглеждате шикозно. Въпреки това, ако все пак искате да придадете джаз на тоалета си, можете да изберете изящно палто. Смело палто ще направи гардероба ви да изглежда по -уникален и модерен. Това е чудесен пример! Пресъздайте този вид или опитайте различен цвят и модел.

Заявление Зимно палто

Източник: @majamarko7

41. Неутрално облекло с ярка чанта

Друг лесен начин да добавите най -горещия цвят или печат през сезона към визията си е с чанта. Този тоалет е неутрален, но има смела червена чанта. Чантата просто добавя стилен цвят и показва уникалния стил на потребителя. Можете да добавите всяка чанта към зимния си облик, във всеки цвят.

Зимно неутрално облекло с ярка чанта

Източник: @envogueblonde

Надяваме се, че сте се вдъхновили от нашите сладки зимни тоалети!