59 идеи за сладки коледни тоалети

41. Шикозно червено и бяло облекло

След това предлагаме шикозно и празнично облекло, което да ви покажем. Този тоалет е съставен от смел и коледен червен връх с приталени бели панталони. Тоалет като този е идеален за коледни партита и други специални събития. Това е чудесно за тези, които обичат класическите червени и бели цветове, но искат да ги носят по елегантен начин. Този тоалет е създаден с блузата Lovers + Friends Kendall в роза и панталоните с широки крачоли от Rachel Parcell.

Шикозно червено и бяло коледно облекло

Източник: @marinamcavoy

42. Празнична кадифена рокля

Ако обичате да носите красиви рокли за празничния сезон, тогава това е идеално за вас! Тук имаме празнична зелена рокля, изработена от бляскаво кадифе. Има и волани на роклята и тънък колан също. Това е толкова красива рокля, а кадифеният и зелен цвят наистина я карат да изглежда коледно. Това е кадифена рокля JACK by BB Dakota West Village и можете да го намерите онлайн.

Празнична кадифена рокля

Източник: @jen_weatherall

43. Панталони с пайети и пуловер

Рокли и поли не са вашето нещо? Ако е така, имаме решение за вас! Тази стилна дама е носила шикозен пуловер с панталони с пайети. Панталоните с пайети изглеждат блестящи и готови за парти, но са по -удобни за носене. Можете да носите такива панталони с пуловер или да отидете на по -блестящ топ. Така или иначе, ще изглеждате невероятно. За да пресъздадете външния вид, ще ви трябват харемски панталони с пайети от Free People Night Moves и топ по ваш избор.

Панталони и пуловер с пайети

Източник: @cellajaneblog

44. Сладък костюм за Коледа

След това имаме още едно сладко, коледно и уютно облекло. Този път плътен пуловер е носен с красива пола с пайети. Това просто показва друг начин да изглеждате бляскаво, но и непринудено. Освен това ви дава други начини да носите комбинация от пуловер и пола. Такова облекло ще бъде чудесно за Коледа. Тази визия е създадена с Free People Trumpet Sequin Sucket, но в момента се предлага само в черно. Подобни сребърни поли обаче могат да бъдат намерени в интернет. Можете обаче да отидете за черната пола със сив пуловер – тя ще изглежда невероятно!

Сладко и удобно коледно облекло с пайети

Източник: @stylinbyaylin

45. Сребърна рокля с пайети

Ако търсите красива парти рокля, тогава трябва да проверите това. Тук имаме къса рокля, покрита със сребърни пайети. Толкова е блестящо и прекрасно. Рокля като тази ще бъде идеална за коледни партита и големия ден. Би било чудесно и за NYE. Роклята се предлага в vault206.

Сребърен тоалет с пайети

Източник: @kristinncoffey

46. ​​Розов пуловер и сребърна пола

Следващата идея за коледно облекло включва друг пуловер и пайети. Този път имаме сладък розов пуловер с пола с пайети midi. Това е забавно и ярко облекло. Пресъздайте това или можете да смените розовия пуловер с червен или зелен. Това ще ви даде много бляскав и празничен вид.

Розов пуловер и сребърна пола

Източник: @jen_weatherall

47. Коледно облекло за любителите на виното

Следващата идея е една от любимите ни! Тук имаме облекло за любителите на виното. Тази празнична модница носи топ, на който пише „Той те вижда, когато пиеш“, което е забавна версия на класическата коледна песен. Носила го е със сладка шапка на Дядо Коледа и се наслаждава на чаша вино. Тези тениски се предлагат на sensiblechaos28. Разбира се, този топ може да се носи, ако обичате бира, коктейли или друга алкохолна напитка.

Смешно коледно облекло за любителите на виното

Източник: @sierrainthecity

48. Зелен връх и сладка червена пола

След това имаме празнично облекло с ретро атмосфера. Облеклото включва коледен зелен връх с красива и смела червена пола. Обичаме полата, защото изглежда като нещо, което ще се носи през 50 -те по Коледа. Това е забавен и зашеметяващ вид, който ще подхожда на всички. Подобни топове и поли могат да бъдат намерени онлайн.

Идея за зелено и червено коледно облекло

Източник: @vandifair

49. Забавно и празнично облекло

Ако обичате празничния сезон и искате облекло, което е забавно и празнично, то това е за вас. Тук имаме коледен пуловер, който се носи с къса поличка с пайети. Пайетите са блестящи, а пуловерът е идеален за Коледа. Този външен вид е създаден с пуловер Fa La La La и мини панталони с пайети от TOPSHOP.

Идея за забавно и празнично облекло

Източник: @vandifair

50. Пола с пайети и празничен червен пуловер

Обичате полите и пуловерите с пайети? Ако е така, трябва да видите това. Тук имате сребриста пола -молив, която се носи с червен пуловер и сладки аксесоари. Както можете да видите, празничното червено изглежда невероятно със сребърните пайети. Това е друг тоалет, който може да се носи на Коледа или за партита.

Пола с пайети и празничен червен пуловер

Източник: @cellajaneblog